Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

SC lūdz tiesībsargam izvērtēt VL!/TB-LNNK iniciatīvu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pamela
p
Mēs jums gribam palīdzēt apgūt valsts val.,JO KRIEVS civilizētu valodu un likumus NESAPROT.Tāda nu ir KRIEVA "RUSSKAJA dūša". Krievs saprot un respektē TIKAI kulaku un VARU.Бёт, значит -- любит!Ja atsviežam okupācijas 50 gadus,tad ir jābūt DAUNAM lai par 20 gadiem neapgūtu valsts val.,BET,BET liela daļa ignorē,piesmej valsts val.un arī te jāpieņem vēl stingrāki mēri,jo ko var prasīt no dauna,bet no pretvalstiska elementa - GAN VAJAG PRASĪT,чтоб неповадно было!Клин выбивают -- КЛИНОМ!!! VL jaunajam Ombudam varētu peršu uzrakstīt par VISIEM/ ar retiem izņēmumiem/ SC "deputātiem"par SATVERSMES ignorēšanu !CIK ILGI MĒS MAKSĀSIM PAR DEBĪLĀ NACIĶA KRAVCOVA valsts val."studijāmŠaeima NAV !! институт благородных девиц! Tas vispār pasaulē NAV iespējams,ka 1/4 daļa no parlamenta nepārvalda valsts val. un PRAKTISKI saņem manu nodokļu sarūpēto algu par PRETVALSTISKU nostādni !! TO PIEĻAUJ Āboltiņa!UN TAPĒC Urbanovičam ir jātiek Premjeros,lai izveidotu Krievijas trešā Reiha republiku nar krieviem Saeimā !! Latvietim ir lepnuma p[alicis tik vien lai Pundurim prasītu piemest lielāku stipendiju par pogu spiešanu. Pazemojoši un pretīgi!
Zirka
Z
latvieši, iztaisnosim muguras! Bez naida, jo mums ir taisnība. Viss būs labi, jo Putins "savējos" no Latvijas aicina pārcelties uz Novosibirsku. 700ls lai izmaksā. Super! Es ceru, ka tie, kas negrib runāt latviski, vāliem gāzīsies uz jauko Krievzemi.
replika
r
Tiesībsargam pirmkārt jāaizstāv latviešu tiesības savā zemē runāt latviski.
replika
r
sodiem jābūt bargiem, it sevišķi pret lieliem uzņēmumiem un organizācijām. Lai sods ir jūtams un nebūtu vēlēšanās maksāt sodus, cerot, ka gan jau nākamreiz neuzrausies.
. 15:01 ir lielveikali, kuros pārdevēji principiāli nerunā latviski, pat tad, ja man nepieciešams saņemt sīkāku informāciju par pērkamo preci.============================= А есть магазин, где со мной говорят только по-латышски. Вернее говоря, был еще полгода назад. К счастью, я пожаловался, и этих продавщиц уволили. Какие-то сельчанки. Надеюсь, нашли себя в Ирландии. Это был магазин Резервед в Спайс.
Oskars 14:48 Es TIESĪBSARGA vietā to SODU vēl PALIELINĀTU 10reizes ......!!!!!!! ================= А я бы на месте Правозащитника за нацизм сажал самых отъявленных нацистов, таких, как вы.
Vita
V
Kāpēc tad ievēlēja Jansonu man liekas tagad visiem ir skaidrs
.
.
ir lielveikali, kuros pārdevēji principiāli nerunā latviski, pat tad, ja man nepieciešams saņemt sīkāku informāciju par pērkamo preci. nesen pirku putekļusūcēju, un pārdevējs man visu skaidroja krieviski, kaut gan pati runāju latviešu valodā. un, starp citu, ir tīri tehniska rakstura lietas, ko krieviski ne visai labi saprotu. ja ieviestu lielākus sodus, varbūt šādas marasmātiskas situācijas izbeigtos.
Ministry of Truth
M
Interesanti, ka visu darbaļaužu aizstāvji savā iesniegumā runā par DIVIDENDĒM. Interesanti, jo tipiski darbaļaudis šo jēdzienu savā dzīvē iemiesotu faktiski neredz. :)
Ministry of Truth
M
SC tas ir tukšs numurs un gaiss kulstīšana, jo tas nozīmētu, ka soda naudas apmērus Latvijā vispār ir jāpārkārto uz jaunām sliedēm. Piemēram, kā vērtēt jaunāko faktu - ka valsts kasei piedāvā dalīties ar privātu lāzeriekārtu piegādātāju ar soda naudu, kas tiks iekasēta par CSN pārkāpumiem? Arī šo soda naudu var uzticēt iekasēt kādai juristu un valodnieku apvienībai, līdzīgai AKKA, kas pārstāvētu sabiedrības intereses. Nauda nāks ripodama, Valsts valodas neprasme amatā ir NEKOMPETENCES rādītājs.
lux
l
Ir pilnīgi normāli palielinat sodu. Nekādas cilvēktiesības nav aizskartas, ko SC tur muld. Ja kāds Kononova mazdēls vēl nav īsti sapratis, ka laiki mainījušies, tad lai maksā.
Oskars
O
Es TIESĪBSARGA vietā to SODU vēl PALIELINĀTU 10reizes ......!!!!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas