Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

SC nepiedalīsies Saeimas balsojumā par krievu valodas statusu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
$$$
$
SC, Lai nedaudz atgūtu savu reputāciju , jums kā mimimums būtu jāpanāk Lindermaņa izsūtīšana no valsts un jāpanāk referenduma atcelšana, vai referenduma izmaksu segšana no tā ierosinātāju kabatām!!!!! Latvijas lojālajiem pilsoņiem nav jāmaksā par nepilsoņa izlēcieniem!!!!!!!!!!!!!
Valdis
V
Te nav pat par ko diskutēt. Es piedrāžu padomju okupantus ar visu viņu krievu valodu! Civilizācijas mēsli ir jāsūta atpakaļ uz ateju, no kurienes tie ieradušies padomju okupācijas režīma laikā.
Barons
B
Urbis apvainojies... Kas tad nu? Paši savārīja sūdus un tagad nezin ko darīt. Protams, ka visas latviskās partijas neatbalsta mazākumtautību valodu- krievu. SC jau nevarēja sagaidīt, ka pēc gadiem 10 būtu dabūjuši vairākumu Saeimā un tad mainījuši visu pēc sava prāta. Pasteidzās un tagad nekas vairs neglābs no augstprātīgās latviešu diasporas. SC 31 vieta bija maksimums. Visi latvieši jau nav tādi Jūdas kā Urbis, Rubiks un viņiem līdzīgie.
www
w
to late to litle
urbis un eevele
u
Kautriiba ir netikums, kas sovinistam urbanovicam nepiemiit. Sis jau privatizeejis tiesiibas izteikties visu mazaakumtautiibu vaardaa. sovinist urbanovic, citaam mazaakumtautiibaam ir savas valodas un citu mazaakumtautiibu staavoklis nekaadi neuzlabojas no taa ka Latvijai tiek uzspista krievu valoda. Tiesi otradi, citu mazaakumtautiibu staavoklis pasliktinaas, jo sovinists urbanovics ir pateicis, ka siim tautiibaam nav tiesiibu uz savu valodu un taas ir rusificeejamas. Arii krievu staavoklis no ljindermanveidiigo sovinistu iniciatiivaam neuzlabojas, jo tiek radiita nevajadziiga spriedze sabiedriibaa.
borcinsh
b
nevaru tikai saprast kapec Latvju Tauta nereage uz to ka sc "partija" Latvijas teritorijaa izmanto paveles no maskavas !? "paprobejiet" tikai vardu teikt par arabu valodu, ka otru, Francijaa ! bet LV tas turpinasies kamer valdibaa sedes komunisti ! par sarkanu sudprezidentu jau negribas runat, jo tas ir Latvju KAUNS !!!
Zane
Z
Kurš var uzticēties krieviem ???? Viņi tak vienmēr muld nepatiesību....!!!
aiks
a
Es uzticos normālajiem cilvēkiem. Tikai ne Tev.
  • 0
  • 0
un veel
u
Ar kaadu attieksmi juus "sociaaldemokraat" pie citiem naaksiet, taad sanjemsiet pretii. Varbuut vienreiz pietiek uzstaaties kaa vieniigaas pareizaas ideologijas neseejiem un tad arii nebuus jaasuudzas, ka citi juus nepienjem un noraida. Un veel beidziet uzstaaties kaa lielkrievu sovinistu filiaale Latvijaa. Sociaaldemokraati vismaz teoreetiski aizstaav darba njeemeeju intereses, bet kaads Latvijas darba njeemeejam (jebkuras tautiibas) labums no nacbolikja ljindermana iniciatiivaam, kas nepaarptotami veerstas uz nacionaalaa naida kurinaasanu Latvijaa?
Diena lasitajs
D
Referendums par krievijas valodu statusu ir pretlikumigs, tapes ka Satversme noteikt, ka Latvija "latviesu valoda ka vieniga valsts valoda" ir. Ari Saeima ieveletas personas uznemot Saeima deputata amata pienakumus, dod svinigu solijumu aizstavet latviesu valodu ka vienigu valsts valodu Latvija! Ja tagad bijusie prezidenti Ulmanis, Vike-Freiberga un Zatlers aicina doties uz referendumu, tas nozime, ka vini parkap Satversmi un ar to dara politisku noziegumu!
Valdis
V
Tur jau ir tā problēma, ka dažus labus "tautas kalpus", netītrīgie okupanti padarījuši par izsmieklu visai tautai.
  • 0
  • 0
ssss
s
Šis SC paziņojums ir šovinistisks un nacionālo nesaskaņu kurinošs pēc formas un aplams un nepatiess pēc būtības.
vaffenam ss
v
Tādi drusciņ patukši vārdi bez argumentiem.
  • 0
  • 1
.......
.
Šāds SC "latviešu" paziņojums ir šovinistisks un nacionālo nesaskaņu kurinošs pēc būtības. Turkāt arī aplams un nepatiess. Bet tādi jau tie SC ir.
Dundukovs
D
Šorīt TOP veikalā pārdevēja neko nesaprata no manis čigānu valodā teiktā! Drausmīga diskriminācija... murkšķēja ,ka mākot krieveliski un latviski! Es šai fašistu - itāļu valodā teicu - čau un aizvācos neko nenopircis!
...
.
Ak, šī mazā mazākumtautiņa....
maziņie
m
140 miljoni.
  • 0
  • 0
,archiks
,
Ne jau SC bet gan viņu saimnieki Kremlis.Visus piecdesmīt gadus Latvijā valdija krievu valoda,nu tie Urlas nevar to pārdzīvot,ka jārunā latviešu valodā.
:)
:
Urbanovič, kas Jūs esat pēc tautības?
Gebels
G
Jo lielāks tauku klucis, jo vairāk ziepes var izvārīt.
  • 0
  • 0
Saskaņistu āzis
S
Jēdziens "tautība" ir nacionalistiski rusofobs, naidu kurinošs un mūs aizvainojošs! Kā jūs uzdrošinaties!
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas