Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

SC: Oligarhu vietā pie varas stājušies ciniskāki cilvēki

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Patsy
P
Thanks for the great info dog I owe you biggtiy.
Boņuks
B
Neskumstiet, brālīši. Nāks pie varas SC un iznīdēs visus zagļu, krāpniekus, latviešu nīdējus, visu latviešu valodu un galvenais iznīdēs CINIĶUS- patreizējo valdību. Iepriekšējās taču bija labas, kā smejies.
Barons
B
Kā man "patīk" SC... Paši sarīko teātri ar krievu valodu un tagad nu sūdzas, ka neviens latvietis vairs negrib ar viņiem pat runāt. Ja es būtu Saeimā, tad arī ar mani nesanāktu nekāds dialogs. Jo arī man nav pa ceļam ar Latvijas kā valsts noliedzējiem, lai arī cik labas būtu SC domas, piemēram, ekonomiskajos jautājumos. Tagad nu sēdiet rāmi un mierīgi. Tuvākajā laikā neviens vairs jūs par pilnu neņems. Tā ir izolācija, kura tika panākta ar krievu valodas referendumu un vēl pieaugs, kad būs nākošais referendums šajā jautājumā. Un nevajag krievus saukt par mazākumtautību. Es par mazākumtautībām uzskatu tos, kuriem nav savas nacionālās valsts un kuri ir spiesti dzīvot citas nacionālas valsts teritorijā. Latvijā tie ir līvi un latgaļi, bet nevis krievi, poļi vai igauņi. Krievi savu valodu un nacionalitāti var kopt Krievijā. Dzimtene - māte aicina krievus atpakaļ... Ušakov, abi tavi vectēvi bija krievu armijas virsnieki, kas ieceļoja te no Krievijas, okupējot Latviju uz 50 gadiem. Arī tevi gaida dzimtene - māte.
Jānis
J
Tādiem ciņiķiem bija jābūt 1940. gadā. Latviešu viesmīlība un taktiskums tika iztulkots kā vājība.
Bet
B
Nav ciniskāku pretekļu par SC!
mja
m
Mūsu kretīniskie līderi tautu ir nozombējuši, to secinu no šejienes komentāriem, Socildemokrats, pareizi norāda, ka faktiski mēs jau esam uz izmiršanas takas, un tas var notikt daudz ātrāk kā dažs labs te iedomājas, tā ka visai tai jezgai ap valodu faktiski maza nozīme, daba visu saliks savās vietās ... bet kamēr pie varas būs tādi kā Lācis-postītājs tikmēr process tikai paātrināsies ... bet laikam jau tāds ar ir tas mērķis ...
hmm
h
Varu tikai piekrist, pašlaik pie varas ir VISSlielākie KRETīni Latvijas vēsturē.
atkal
a
kas Sc ieskatījās spogulī???
Yes!
Y
Protams, ka ciniskāki! Urbim vairs nemaksā par "pareiziem" balsojumiem! Šito cinismu!
latviete
l
Ciniski provkatīvāku tekstu sen neesmu lasījusi, ak, nabaga nevainīgās aitiņas! Paskatieties uz Urbanoviča-citādāk to nenosauksi-purnu-tajā ierakstīts viss...ārā!Ārā no Latvijas!
Vai nu
V
"ārā no Latvijas", vai cietumā!
  • 2
  • 0
ko
k
Ko tas nozīmē? Šāda nozīmes maiņa - vai tiešām nav kauna - balsot pret latviešu valodu un pateikt, ka tas ir pilnīgi citas nozīmes balsojums? Tad jau referendumu par to vajadzēja rīkot. Bezkaunīgi.
Vot ko
V
Ir bezkaunīgi. Bet vēl bezkaunīgāk būs tev vasarā izlasīt netā pieteikumu referendumam par Saeimas atlaišanu, ar ko jau baida Linderman! Un visbezkaunīgākais būs tas,ka ļoti daudz latviešu var piebiedroties šai bezkaunībai un to atbalstīt,kaut vai par to pašu pussagruvušo šķūnīšu aplikšanu ar nodokļiem!
  • 0
  • 4
Kaspars
K
Ja jau Jūs (SC) iestājaties par latvisku valsti un latviešu valodu kā vienīgo valodu, tad kādēļ jūs saviem vēlētājiem neaģitējat pievienoties Latvijas lielākajai minoritātei- LATVIEŠIEM? Sapludinot sabiedrību vienā pilsonībā, neviens nevienam neatņem TAUTĪBU... katrs ir pats savu sakņu piederīgais... bet IR jāpieņem valsts kuru tās iedzīvotāji veido un stiprina, IR jāpieņem valsts konstitūcija, nevis to jācenšas izmainīt, kā labpatīkas Krievijai.
PENSIONĀRS
P
To,ka tagadējie pie varas esošie politiķi ir daudz,daudz ciniskāki un rijīgāki esmu sapratis .Taču ko darīt tālāk nezinu,jo ar mūsu komentu rakstīšanu te neko līdzēt nevar.Ko darīt?
pensionāram Jurka
p
Pastāstīšu ko darīt.Uzraksti savus komentārus uz divām zīmēšanas burtnīcas lapām,saloki tās uz pusēm un ieklāj kurpēs.Kad to būsi izdarījis,aizej nostājies pie Ministru padomes un tur nekustoties nostāvi divas trīs stundas.Kad jutīsi ka vairāk nevari nostāvēt,ej mājās!TU būsi izdarījis visu ko pensionārs var un spēj!Un mēs,latvieši,leposimies ar tevi,un tavi bērni leposies ar tevi!Tik mazbērniem nestāsti,viņi var nesaprast,jo viņiem vēl politiskās cīņas metodes ir sveša lieta!
  • 2
  • 1
Pensionāram
P
Ieej vēsā dušā.
  • 4
  • 1
lux
l
Tāpēc mēs ceturtdien nepiedalījāmies vairākuma šovā un atstājām Saeimas zāli. ---------------------------------------------------------------------------------------- Kreivu zābaklaiža tumsonīgais komjauunatnes aparatčiks sajausis logīkas kēdi. Patiesībā ir... un mēs sarīkojām šovu, atstājot sēžu zālu. Kā uztraucas kremļa prokekta izpildītāji. Dažiem jau pat jumtiņš aizbraucis un sacer visādus murgainus opusus par Krieviju kā glābēju
lux
l
Redz,ko no Vienotība sastrādājuši ar tautas naudiņu. 110 miljoni vējā. 40 Saeimas deputātiem balsojot par, 48 – pret, bet četriem tautas kalpiem atturoties, Saeima ceturtdien neatbalstīja opozīcijā esošās Zaļo un Zemnieku savienības (ZZS) deputātu ierosinājumu nodot parlamenta Pieprasījumu komisijai pieprasījumu valdībai par valstij piederošās "Latvijas Hipotēku un zemes bankas" ("Hipotēku banka") komercdaļas pārdošanu. ZZS pieprasījumā atgādina, ka valdība 1.novembrī atbalstīja "Hipotēku bankas" komercdaļas pārdošanu. "Zaļzemnieku" ieskatā lēmumi par bankas komercdaļas pārdošanu pieņemti nolaidīgi un "slepenība tiek izmantota kā aizsegs nepārdomātai un nekompetentai rīcībai". "Šāda rīcība raisa pamatotas aizdomas par iespējamu personisku ieinteresētību," iepriekš pauda ZZS. ZZS pārmet, ka bankas komercdaļas pārdošana uzticēta Zviedrijas kapitāla intereses pārstāvošas bankas konsultāciju uzņēmumam – "SEB Ensklida", kā rezultātā "labākais piedāvātais scenārijs par pelnošas un stabilas bankas pārdošanu paredz aptuveni 28 miljonus latu lielus zaudējumus, bet sliktākajā variantā šī summa varētu arī sasniegt 110 miljonus latu"
  • 0
  • 5
lux
l
Mēs esam savas valsts patrioti, un mums rūp Latvijas nākotne, ------------------------------------------------------------------------------- kur vēl ciniskāku izteikumu par šo kremļa projekta bīdītāja izteikumu. Kritiķi atrdušies. Būtu labāk paskatījusīes ko Maņķas un vaņkas no SC sastrādājuši ar Rīgas buidžetu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas