Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

SC pieļauj prezidenta vēlēšanu otro kārtu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lapsa
l
Ari maciba Zatleram! Ko brauca uz Maskavu? Ko tur pazaudeja? Vai nezinaja ka no tiem cilvekiem labak tureties pa gabalu? Ludzu maciba Maskavas roklaizas Saskanas Centrs tagad cik spej megina iegriezt Zatleram.. es saprotu it ka vajdzetu uzlabot attiecibas ar kaiminiem tur Zatleram taisniba bet ne jau ar tadiem cilvekiem!
lapsa
l
Saskanas Centra moto..jo sliktak Latvijai jo labak Krievijai.. tapec Saskanas Centrs visadi meginas iegriezt Zatleram... bet ir ari savs labums tiem daziem naivajiem Latviesiem kas balsoja par Saskanas centru atversies acis.. paskatisimies kas notiks nakosas Rigas domes velesanas..
pamela
p
SC nekādā gadījumā neatbalstīs Zatleru,JO viņš pazemojoši Latvijai nerun ā ar okupantiem viņu valodā un divas reizes ieteica Dombrovski Premjera amatā!Zatleram TOMĒR laikam sāp LATVISKAIS Prezidenta iespēju robežās!ZZS arī nav Zatlera fanotāji,JO Zatlers nav Pundura korišs.Zatleram maz izredžu,JO arī daļa Vienotības ir pret Zatleru,jo pārdevušies ZZS+SC. Šodienas deputāti negrasās vēlēt Prezidentu kas būtu vēlamāks Latvijai,BET MAFIJAI !!! SC + SC,daļa Vienotības ,vajag Prezidentu,kurš nomaina Dombrovski,jo CIK ???? gadu nu vairs palicis līdz ES dāļās naudu Latvijai MILJONUS?Drīz Latvijai būs jādod balsts ES !! Dauganpilī tas ļooti labi pierādījusi,tur NAUDAS dēļ Lāčplēsi novāca Lesčinskis. Putins spiež uz Urbi tikt fiksāk pie varas,jo tad SC uzceptu Latvijā otro valsts val.un ES - krievu kā oficialo.VISĀ Latvijā OKUPANTI ATKAL būtu noteicēji!! ZZS un daļa Vienotības IR Latvijas Kirhenšteinu un Munteri kubā,jo tanku vēl NAV ! KO jau tagad dara SC,bet kas BŪS,ja viņi tiks pie varas un to Kļementjevs skaidrā tekstā pasaka! Gaidiet trešo Krievijas reiha republiku!
jaa
j
Not eikti jāuzklausa arī visi pārējie nosauktie kandidāti Saeimas tiešraidē /ne tikai 100 deputati ,bet arī tauta grib zināt ,kādas valsts galvas virza uz augstā krēsla pusi!
to tas 100%
t
Tieši tā!
Права не дают -- их берут: semoškas & treniņbikses 28.03.2011 19:03 /.../ Kas viņiem, sasodīts, devis šīs tiesības???
tas 100%
t
Tauta pieprasa, lai kandidāts nestaigā pa kaktiem / pie dažiem jenotiem / bubinādams zem deguna par saviem tagadējiem un nākotnes plāniem ,bet, lai stājas Saeimas priekšā un VISIEM /arī tiešraidē tautai / klāsta savu redzējumu!!!!!!!!!!!!-------------------------------------- -------------------------------------------------------- Not eikti jāuzklausa arī visi pārējie nosauktie kandidāti Saeimas tiešraidē /ne tikai 100 deputati ,bet arī tauta grib zināt ,kādas valsts galvas virza uz augstā krēsla pusi!
100% to atkal izvēleZoo?
1
Tauta pieprasa, lai kandidāts nestaigā pa kaktiem / pie dažiem jenotiem / bubinādams zem deguna par saviem tagadējiem un nākotnes plāniem ,bet, lai stājas Saeimas priekšā un VISIEM /arī tiešraidē tautai / klāsta savu redzējumu!!!!!!!!!!!!
atkal izvēleZoo?
a
Vienotība un Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) pirmdien vienojās aprīlī organizēt Saeimas frakciju deputātu kopīgu sēdi, uz kuru aicinās Valdi Zatleru. Vienotība Zatleram ir paudusi atbalstu --------------------------------------------------- ------------ak, tātad prezidentam VISAI sAEIMAI ,t.i. pārējiem deputatiem / nemaz nav jāatskaitās par padarīto un nav jāstāsta savi nākotnes plāni?,to drīkst dzirdēt tikai zaļie&jenoti?Kas notiek Latvijā ar prezidenta vēlēšanām? ========================================== Ta uta pieprasa, lai kandidāts nestaigā pa kaktiem / pie dažiem jenotiem / bubinādams zem deguna par saviem tagadējiem un nākotnes plāniem ,bet, lai stājas Saeimas priekšā un VISIEM /arī tiešraidē tautai / klāsta savu redzējumu!!!!!!!!!!!!
vuarzazi
v
Vai SC, kura deputātos nav neviena sieviete, Balsotu par sievieti prezidenti ?
xx
x
Ventspils krusttēva stipendijas arī krieviem apsolītas?
OMFG!
O
un tagad pārspļauj trīs reiz pār plecu...
Jā gan
J
Nez vai Sudrabas kundzi nosauks Saskaņas centrs, jo Sudrabas kundze ir pārāk godīga un neuzpērkama. Lembergs saskaņos viedokļus ar SC un izvirzīs Daudzi, lai prezidents Daudze nosauktu par premjeru pašu Lembergu. Vēl pieaicinās klāt PLL, iznāks valdība.
ddt
d
Neizsakāmi nožēlojami, ka Jenotība, apzinoties savu pilnīgo nespēju vienoties par kādu LV interesēm atbilstošu kandidātu, savas ļerpatainās apvienības saturēšanas dēļ ir sadomājuši atbalstīt ZOO Zagleru. Lupatas!
lily
l
Vislabakais variants ir Sudraba, bet es pec komentariem skatos, ka cilvekiem vairak patiktu bezmugurkaula Zatlers, tikai lai neatbalstitu SC kandidatu. Ta ir musu skaldi un valdi politikas sekas. Labak zaglis, bet savejais:)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas