Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

SC Saeimas deputāts Silovs apsūdzēts par krāpšanu lielā apmērā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Range Rovers
R
Nu bļin umņiki... kurš no jums te skrebelētājiem, ja saliktu auto lupatās un būtu izdzēris kaut vai 2-3 alus ar ko pietiktu lai apdrošinātāji atteiktu salabot auto darītu savādāk???? padomājiet pirms smirdat... katrs losis, gudrinieks un deputāts to darīs- tas ir tikai loģiski, kaut gan negodīgi pret apdrošinātāju... Protams .. Silovs varēja iet oficiālo ceļu un to auto tāpat remontētu par nodokļu maksātāju naudu.... ok... paliktu bez tiesībām... naudu nepiedzītu tuvāko 20 gadu laikā jo process būtu ilgs un piņķerīgs... vispār viss noticis loģiski un saprotami.... nu nepaveicās kādam..... visvairāk jau jāuztraucas par šiem VĒRĪGAJIEM DOMES DARBINIEKIEM kas ieraudzīja, atpazina, uzrakstīja un patreiz noteikti līdzcietīgi uzsit Silovam uz pleca... sakot ex.. vecais tev gan nepaveicās, baigi žēl... Šādos darbiniekos jau tas tārps sēž un tie būs pirmie kas izraks kādam bedri lai uz cita galvas parāptos augstāk pretīgajā politiskajā piramīdā.... TĀ LŪK.... vairāk komentu nebūs....
Maķevikovs
M
šitie viņiem vislabaakie , jo netruukst izdomas no noziegumiem izvairiities , un ja artija izliidzees tad kalpos tai liidz peedeejam elpas vilcienam , peec deputaatos atseedeešanas ar buus silta vieta .
palicējs
p
likuma priekšā visi ir vienādi. Uz likumdevējiem nedrīkst krist ne mazākā aizdomu ēna, un it sevišķi vēl par iespējamu likumpārkāpumu, jo likumpārkāpēji nekur demokratiskās valstīs nestrādā par likumdevējiem, izņemot banānu republikas, bet šajā gadījumā līdz tiesas spriedumam deputāta mandāts būtu jāaptur, jo cilvēks esot asūdzēts par smaga nozieguma izdarīšanu nedrīkstētu 'turpināt pieņemt likumus pārējiem pilsoņiem tiesiskā valstī.
we
w
Ak nabadzinjsh... A nah mus taadi deputaati vajadziigi? Un tikai pusiiti no aldzinjas.... Plje, aizvien vairaak rodaas veeleeshanaas njemt strokji un likt pie sienas shitaadus Silovus, iereedniishus Bichhevskus, kas speej nez kam 55 shtukas aizdot, Kamparus, kam sieva daavina desmitus tuukstoshus. Flikus, Gulbjus un citus "neaizstaajamos" speciaalistus, kam meenesha algas ar 5ciparu skaitliem rakstiitaskas. Pieplakushi pie shiis siles, kameer Latviju pamet taas iedziivotaaji... Vai treknaas un viltiigaas cuukas tieshaam zaudeejushas sajeegu, ka vinjas var arii nokaut?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas