Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +12 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

SC tiesībsarga amatam piedāvās slimokases likvidatoru Jansonu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
?????
?
Ja man nav naudas man nav arī tiesību!! Rūgta pieredze, kad ar invalīda pabalstu pat nelieti tiesā iesūdzēt nevarēju!!! Kāda vella pēc vēl kaut kāds tiesībsargs?- naudas šķērdēšanai???
Lauciniece
L
Tikai ZZS var virzīt Tiesībsarga vadītāja amatam cilvēku,kurš pats beztiesiski ir atlaidis vairākus cilvēkus no e-pārvaldes sekretariāta, tikai par to, ka viņi nebija piederīgi Lemberga klanam. Un tāds cilvēks noteiks cilvēktiesību līmeni mūsu valstī?
zeks
z
Kad reiz beigsiet ŽĪDUS likt valsts amatos Vai tad trūkst latviešu ?? Sliktākajā gadījumā vēl ir krievi ko likt Taču labāk nekā ŽĪDI
scorpio
s
ja viņu izvirza SC, kā interesēs būs darbība
P.B.
P
Kamēr nezinām šo vīru, pirmē doma, kura ienāk prātā ir MĒMĀ SCĒNA no Gogoļa lugas.
Vana
V
Sim smukulim nav vietas valsts amatos, bet vinam ir janodarbojas ar seksuali izklaidejoso industriju, un pasam jasniedz kad jauki, baudu pakalpojumi.
Irina
I
Viņš bija labs priekšnieks
Ilze
I
Uzreiz var redzēt- glumiķis !
Jānis J.Dimants.,Jr.,M.D.
J
Nokuŗa laika likvidators ir kautkas pozitīvs. Neko pozitīvu tur nesaskatu. Un arī nesagaidu. To jau viņs ir pierādijis ar saviem "darbiem".
JPA klients
J
Tiesībsarga amats ir vajadzīgs un tam jādod lielākas pilnvaras. Juris Jansons ir labs kandidāts uz šo amatu, jo ir gan zinošs, gan strādāt gribošs, gan godīgs un principiāls. Nepamatoti apliet ar mēsliem gan ir mūsu tradīcijā. Tomēr jācer, ka vairākums no tiem, kam nāksies saskarties ar J.Jansonu, pārliecināsies, ka Jansons atbilst Tiesībsarga amatam un paveiks daudz reiz vairāk, ne kā do darīja Romāns Apsītis, kas Tiesibsargu sagrava.
rob
r
Likvidējiet ot bezjēdzīgo iestādi un atdodiet tās naudu policijai, prokuratūrai un tiesai. Kauns par šo cirku - tiesībsargu..
D
D
ĻOTI spēcīgs ir tiesībsarga kandidāts Juris Jansons. Vai viņš labi ir pazīstams ar Mārtiņu Bičevski???? Uzmini nu... Pasmiekls nāk.
sieviete
s
Vīrietis, kurš neciena pats sevi un sabiedrībā parādās ar šādu neskūtu mūli, necienīs arī citus.
Tante
T
Šķiet,ka varētu būt labs kandidāts tiesībsarga amatam,jo izglītots un zinošs cilvēks.Lai nu vai kā,tikai nedod Dievs atkal ievēlēt kādu ,,apgaismības nesēju,,no rietumiem-mums jau pietika ar I.Brands-Kehri un N.Muižnieku.
braaleens
b
Liidziigs Bojaardeelam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas