Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

SCP: nav pieļaujama bērnu pabalstu atcelšana, jātaupa uz lielo algu rēķina

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kristine berzina
k
arprats,,, ja dazi labi lv politiki beigtu grabt naudu lo latvijas un atgrieztu sagrabto,,, tad jus noekonomeertu vairak neka 2.5 miljonus,,, kas notiek? gribat lai visi izmirst? tie kas var tie aizbrauks,,, tie kas nevar lai paliek un mirst bada?
EDGARS
E
Gribas visu laiku uzjautāt kāpēc nevienam neienāk prātā ieviest jau sen atcelto un visu aizmirsto ."BEZBĒRNU NODOKLI". Šobrīd radīt pēcnācējus- nākamos nodokļu maksātājus var atļauties tikai psihiski nelīdzsvarots Latvijas pilsonis. Bet kā vienā komēdijseriālā dēlēns tēvam atgādināja ka pansionātu viņam vecumdienās takš izvēlēšoties tieši viņš. :) Godātie vadītāji ar to es vēlos teikt ,ka šobrīd šupulī gulošs mazulis kādudien pieņems lēmumus un likumus, kas skars tieši JŪS!!!!!
lasItāja
l
Latvija ir maza valsts ar zemu dzimstību. Ja pazeminātu augstās algas ministriem, padomniekiem, sekretāriem, un samazinātu darbinieku skaitu, droši varētu atļauties izmaksāt bērnu pabalstus.
dusma
d
Nu cik var malt par Štoku un Papriķi! Par viņu noziedzīgo ievēlēšanu. Taču 2 partijas dzīvoja un vēl dzīvo zili zaļi! Štokijam un Pabriķim vismaz atvērās širmis, gribu cerēt, ka tas nav tik populims. Vienreiz taču tam kretīnu murgam jābeidzas! Bet bērnu pabalstiem tiešām jābūt pēdējam kam ķeras klāt. Lai taču likvidē vai vismaz samazina algas tiem liekēžiem ar visām daudzājām un dārgajām mašīnām un visu kas ar to saistās. Viņi pat nepamanīs tos 100-200 latus.
to cits
t
Diemžēl Štoks un Papriķis kāreiz ir tie ievēlētie noziedzīgā veidā.
cits
c
ko gan SCP var izdarit ar 2 deputatiem - pasreizeja Saeima kur vismaz 60 ir ieveleti noziedziga veida?! tapec dara ko var, ja nezini, tad palasi programmas, aizej uz biroju ... vari iesaistities, ja tev PATIESI rup valsts ...
jurij
j
aita, tu esi riktiiga aita! ko audzee savu popularitaati kritizeedama SCP? ja tev viss ir skaidrs, tad pastaasti kaa valsti izvest no kriizes? vai tikai pableet komentaaros proti?
cits
c
man liekakas pakluset soreiz vajadzeja tev ... miskastes komentars, Aita.
Aita
A
SCP gan pateica kaut ko unikālu. Varētu domāt, ka cilvēkiem tāpat nav skaidrs, ka bērniņiem naudiņu nevajag atņemt. Neaudzējat savu popularitāti tur, kur tas nav vajadzīgs. Tāpat nesanāk. Un, ja reiz neko lietas labā nedariet, tad labāk paklusējiet!!!
deputats
d
Lai nu ko bet ne naudu nonemt gimenem kuram dzimst berni, tas tiesam ir amorali, noziedzigi. Ir jasak samazinat ar algam ministriem, Seimas deputatiem ieredniem. Kapec ministriem ir tik nenormali lielas algas tik nabadziga valsti kada ir Latvija? Kapec ministri nevaretu, krizes apstaklos sanemt algu Ls, 600-700/menesi? Kapec joprojam Rigas centra dargajos, luksus dzivoklos tiek tureti Ulamanis, Freiberga? Siem cilvekiem pasiem ir pienakums rupeties par savu dzives telpu, vietu, bet ne dzivot uz valsts rekina. Sie dzivokli ir jatbrivo un japardod izsole, ka ari viniem ir jasamazina nepelniti lielas pensijas un janonem ta kalpu varza, kura tiek uztureta uz nodoklu maksataju rekina.
jurij
j
naivie! kapeec juus domaajat ka jaunais laiks ir tie kompetentie?taadi pasi oluhi kaa mees visi latvijaa! mums ir taada iipasiiba ciest un buut nolemtiem, un pats sliktaakais nespeeja pienemt radikaalus leemumus. kad ir dizenteerija ogliite vairs nepaliidzees ir jaalieto stipraakas zaales, kad ir gangreena, tad nevajag griezt pa pirkstinam, bet sodien mees klepu aarsteejam ar purgenu! jaasaprot, ka apaksas vairs nevar dziivot pa vecam, bet augsas to nedriikst. apgriezot jau nu nekaadi netiek veicinaata razosana vai izveidotas jaunas darba vietas. un ja griezt, tad varbuut beidzot padomaat kam un cik! varbuut saaksim ar Valsts kanceleju, kur nabadzini nesanems premijas. varbuut nogrieziisim taas teejinas un miniisus, ko smago darbu dariidami ministrijas darbinieki uz tautas reekina suuc, man darbaa tas viss par savu naudinu jaapeerk, varbuut ministri un darbinieki savus dupsus uz darbu atnestu pasi! labi, izmantot transportu diensta vajadziibaam tas ir cits, bet kad no MK uz Saeimu ar auto laiz! pirmkaart kaajaam ir aatraak! ai, ko nu par skumjo! driiz strazdi klaat! vai jau kur ir?
Lelle
L
Daudzi pat neaptver, iespējams, ka pat Dombrovskis nav apjēdzis, kādi štati ir saveidoti Rīgas iestādēs, bet patreiz tiek atlaisti tikai lauku ierēdņi, kā rezultātā gan no iedzīvotājiem, bet īpaši no uzņēmējiem visi valsts pakalpojumi attālinās simtiem km tālu, kas prasa papildus izmaksas un laiku tiešajiem nodoklu maksātājiem. Ar steigu būtu jāķeras klāt visām valsts indstitūcijām un jāveic masveida audits, lai pārliecinātos, vai vispār tāda iestāde ir vajadzīga un vai tur katrs strādājošais patiešaām ir nepieciešams. Bet tas joprojām netiek darīts!!! Kā svarīgākais ir jāievieš progresīvais nodoklis un beidzot jāsāk meklēt no valsts nozagtā, ofšoros un ārzemju kontos saslēptie miljardi.Tā nauda gaisā neizkūpēja, bet vienkarši tika nozagta. 20 miljardi ārējais parāds!!! Kā tas radās un kur tā nauda palika? Pie tam ir aprēķināts, ka pēdējos 10 gadus no valsts ir katru gadu nozagti 1-2miljardi. Kaut kur tas viss ir paslēpts.
Ieva
I
Varu tikai pievienoties, bet ir divas problēmas: pirmkārt, lai arī to priekšnieciņu (un runa nav tikai par tiem, kas lieli, bet arī visiem pārējiem absolūti liekajiem papīru čabinātājiem), ir daudz, pabalstu saglabāšanai var nepietikt. Otra problēma ir likumā iestrādātās kompensācijas- ja sāks kompensēt, nepietiks vispār nekam, un arī vairuma šo ļautiņu nespēja darīt jebko lietderīgu- tātad bezdarbnieku pabalsts......Varētu mēģināt ko pasākt konkrētajās jomās: piemēram, bērnu vecākiem visa ārstēšana ieskaitot zobus bez maksas, taču administrēšana (noteikti uztaisīs jaunus amatus), tie paši ārsti, kas izdomās, ka vecāki ir vēl foršāks iedzīvošanās veids par senilām un nobadinātām večiņām, darba devēji, kas jau pašlaik liek izšķirties starp darba vietu un veselību...VĀRDU SAKOT JOHAIDĪ! KĀ VAR VIENUV ALSTI ŠITĀ SAČAKARĒT!
Tā tas ir...
T
Lēmums draud ar abortu skaita palielināšanos un nākotnē darbaspējīgo nodokļu maksātāju samazināšanos,bet tā jau būs citu problēma.
alias
a
Taisnība jau šoreiz SCP ir. Valsti būt jāstutē uz treknā gala, ne ņemot nost tiem, kam jau tā nav ko vairs atņemt. Paši jau vien esam vainīgi, ka klusējam un ļaujam to darīt. Kamēr ļausim, tikmēr tā būs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas