Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

SEB Muzikālajā bankā uzvar Nikolajs Puzikovs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Muzikālā banka
M
Vai tad nevarējā ielikt foto no Muzikālās bankas Ventspilī? Bet UZVARĒTĀJS - skatītāju balsojumā + žūrijas vērtējumā Nikolaja Puzikova dziedātā Paļkēviča dziesma "Dievs tevi mīl" PELNĪTI ieguva UZVARU! Apsveikumi!
3x
3
Vienīgā dziesma, kurai bija MELODIJA arī ieguva 1.vietu!
...
.
Neesmu šāda veida mūzikas liela cienītāja,taču uz brīdi biju uzslēgusi TV uz šo vilni. Tieši tad pieteica M.Vilcāni un co. "Zeme,atveries",bija jāsauc- katrs savā melodijā,savā tempā,vecā sieviete vairs izdvest neko prātīgu nespēj, kur nu vēl dziedāt... kāpēc mūsu zemē liela daļa mākslinieku nevar skaisti ,ar godu noiet no skatuves,kāpēc jākļūst par apsmieklu,visam savs laiks.Vai raidījuma režisors tiešām savus klausītājus tik ļoti zemu vērtē,ka piedāvā klausīties un skatīties šada veida sniegumu (tie,kas klātienē naudu par to maksājuši).Kurp mēs ejam?
nnn2
n
-kauns LTV,par slikto kvalitāti,kad skaņa bija ātrākā pa bildi,brāķis tika novērsts pirms uzstājās Kaža; -Stībelis švaks,aplams,uzspēlēts,samākslots vadītājs; -Palkavniecei tikai vieta radio nevis tv; -stulbs režisora darbs,ka viss bija vienā rosolā-konkursa dziesmas,nesakarīgas sarunas un speciālie priekšnesumi,kā jau pārsvarā arī citos gados-vienmuļi; -vairāki priekšnesumu galīgi aplami,kā PER,Zilo linu dziesma vai ar klasiskās mūzikas gabali pop-rok koncertā.....; -lētuma piegarša pasākumam,kaut vai Reinika Es skrienu,bez dejotājiem švaks priekšnesums; -ja šlāgerdziesma var uzvarēt pop-rok aptaujā,tad lūdzu.....; -iepriecināja Labvēlīgais tips,ļoti jauka dziesmas interpretācija
Domubiedrs
D
Ir tā, ka Latvijā jau tā ir tik ļoti maz muzikālu raidīju, ka vienmēr gribas sagaidīt ko interesantu, nebijušu un sirdij tīkamu un baudāmu. Bet diemžēl to nevar teikt par vakardienas pasākumu, jo: 1) tā kā esmu Lattelecom klients (man nav iespēju pieslēgties citam operatoram), tad raidījuma kvalitāte bija zem katras kritikas; 2) varbūt, ka tā arī bija Lattelecom vaina, ja ne, tad Latvijas televīzijas, bet dziedājums mikrofonā negāja vienlaicīgi ar skaņu, līdz ar to radās iespaids, ka dziesmas tiek izpildītas fonogrammā, 3) neprecizitātes gadās, protams, visiem, arī pārteikšanās utt., bet to taču var izlabot. Es tā arī nesapratu - kas bija trešā meitene, kas dziedāja kopā ar D.Skuteli, jo tā noteikti nebija Candy, žēl, ka tā arī nepateica un kļūdu neizlaboja; 4) pasākuma veidošana nebija nedz jauns izdomājums, bet vecs formāts - statiski dziedāja visi pēc kārtas un nevienā brīdī nebija radīta "pārsteiguma sajūta". Laikam par negatīvo neturpināšu. Ir jau labi, ka mēs cenšamies saglabāt kaut vismazāko identitāti latviešu pop un rok mūzikā. Lai gan jāsaka, ka redzot vienus un tos pašus uzvārdus mūzikai, tekstiem, liekas, ka jaunas sejas mūzikas pasaulē netiek ielaistas, jo vecās baidās pazaudēt savu ietekmi. Tas ir skumji. Un, runājot par uzvarētāju, malacis Nikolajs. Vismaz var saprast katru vārdu ko izdzied (atšķirībā no grupas P.E.R., tā arī es līdz pat šim brīdim neesmu sapratis šīs grupeles fenomenu un to lieliski pierādīja 2010.gada Jaunais Vilnis). Nu ko - cerēsim uz pārmaiņām un jaunām idejām 2011.gadā! Meklēsim jaunus talantus, jaunas dziesmas, lai kaut mazliet saglabātu lielisko Latvijas mūzikas estrādes vēstures tradīcijas.
Aplausi!
A
Aplausi! Puzikovs malacis, bet tirliņi, kuri teju vai ik teikumā prasīja no skatītājiem aplausus, pamatīgi noriebās. Aplausi! Aplausi!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas