Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Segliņš aicina patriekt tos, kas nelietīgi valkā TP vārdu

Vēlētu jaunajam priekšsēdētājam par jebkuru gadījumu, kad kāds staigā un valkā mūsu vārdu, vērsties pret to, ar uguni tādus cilvēkus patriekt un padzīt, _Latvijas televīzijā _dienu pirms Tautas partijas (TP) kongresa sacīja stingri sacīja līdzšinējais partijas vadītāja Mareks Segliņš (TP). Īpašu “pretīgumu” viņā izraisa tas, kas noticis Bērnu slimnīcā. Aicinu vērsties pret to ārkārtīgi kategoriski, uzsvēra TP pagaidām vēl līderis. Rīt notiek partijas kongress, kurā būs arī jauna priekšsēdētāja vēlēšanas, jo politikā par atgriešanos ir paziņojis TP dibinātājs Andris Šķēle.

Viņš atzina, ka A.Šķēle ir autoritāte partijas biedriem. Šobrīd esot laiks, kad vajadzīgi cilvēki ar redzējumu tautsaimniecībā un ekonomikā. “Šķēli pazīstu sen. Viņš spēj organizēt cilvēkus, nevis tukši pļāpāt. Šis nav tas laiks, kad izgudrot lielas problēmas, mums problēma ir pa īstam. Jāatzīst, ka šī valdība ļoti gribēja ekonomikas, finanšu ministra amatus. Labi, lai mēģina, bet deviņi mēneši ir riņķī, bet vai jūs zināt, kādu pieteikumu, kā uzlabot ekonomiku,” vaicāja M.Segliņš.

Viņš veltīja kritiku arī vienotai atalgojuma sistēmai, ko vakar skatīja Saeimas budžeta komisija. “Mēģinot labot kļūdas, ko arī es nevarēju paskaidrot saviem radiem, paziņām, kādēļ ir tādas hipertrofētās algasm, tagad trūkuma apstākļos visus mēģināja sabāzt vienā rāmī un rodas jauni kroplum," viņš atzina.

Viņš arī norādīja uz Latvijas bankas darbinieku atalgojmu. Pēc M.Segliņa teiktā Latvijas bankas prezidents valdības sēdēs to vien stāstot, “kā viņam nedrīkst ķerties klāt”. Pēc TP priekšsēdētāja teiktā, viņš sevi uzskata "par viedo, par spīti inflācijai, iespējams, kļūdām banku sektorā un kreditēšanā".


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas