Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Segliņš aicina patriekt tos, kas nelietīgi valkā TP vārdu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pīļu prese
p
stulba aviize , visu paarņeemuši teepisti , te Baarbija , te pienapuika Segliņš, te stipraa roka no maakoņiem , pa reizei jeelo vainošana pie visaam vainaam ... kaapeec man taada ziņa , tad ziņo kas notiek visaas partijaas , piem baķkas partijaa vai zaļaas trubas partijaa , ... oranžaa taure!
RUNCIS KURU ,visi ZIN!!!
R
Segliņ,atkaapies no ministra amata , TAA STUNDA IR SITUSI , JO KAA MINISTRS ESOT (ar kad bija iekšlietu) NEKO NEEESAT IZDARIIJIS LATVIJAS LABAA, NOST AR KANGARU !!! SAAKSIM PLAANU B
x
x
Tas ir arprats!! Seglins grib teikt ka vins nezinaja kas notiek bernu slimnica??? arprats! tad jau rit atnaks Godmanis un pateiks ka neka nezin kas notika Parexa!!! un Slesers pateiks ka neka nezina par sofera delu.. varbut Seglina kungs neko nav dzirdejis par bibliotekas celtniecibu un liela sporta sponsoresanu ko faktiski turpina par slimniekiem maminam un pensionariem atnemto naudu!
zigis
z
pirmie japatriec SKELI,KALVITI,DEMAKOVU,SLAKTERI u.t.t.
Šampēteris
Š
Mēs esam par drošu zagšanu. Jāpatriec visi, kuru dēļ var draudēt iekrišana, kā bērnu slimnīcā. Un visam pāri muldēšana, muldēšana, muldēšana...
Kaspars Gasūns
K
Vēl viena piezīme. Ja pats Segliņš pats atzīst, ka cilvēki nāk uz TP kā uz darba biržu, tātad partija reāli arī attaisno šīs cerības - iekārto darbā. Par velti taču nenāktu. Vai tā ir grēksūdze un paššaustīšana? Mēģinājums defektu pasniegt kā efektu?
Kaspars Gasūns
K
Es šeit pat nerunāju par to milzīgo korupcijas un valsts nozagšanas "ēnu", kas klājas pāri vecajai koalīcijai ar TP priekšgalā. Saglabāsim diskusiju, tā teikt, brīvu no "minējumiem" un aprobežosimies tikai ar redzamo darbības daļu. Bet ar to jau pietiek, lai šo partiju uzskatītu par MĒRI!
Tā nu tas ir...
T
Par TAUTAS vārda nelietīgu valkāšanu,tautas novešanu līdz nabadzībai un valsti līdz bankrotam TP ir likvidējama.
Kaspars Gasūns
K
.. nepiesegto odiozumu var konkurēt.
Kaspars Gasūns
K
Viena lieta gan mani besī. Kādā sakarā TP pozicionē sevi kā baigos profesionāļus? Es, protams, priecātos, ja būtu, kas strādā nopietnāk par JL, bet iepriekšējā pozīcija sevi parādīja, maigi izsakoties, nekādi. Viss viņu sasniegums bija uzturēt NĪ beznodokļu zonu un maksimāli visu laist bezkontrolē. Tik īsā laikā tik daudzus kaut vai mazus soļus vecā koalīcija ekonomikas/finanšu ministrijā nekad netika spērusi. Visi šie soļi sen bija zināmi un tika apspriesti jau gadiem! Kas tad iepriekš pašiem TP un LPP liedza tos realizēt?! Vai TP ir kāds reāls ekonomikas atveseļošanas plāns? Da nekā tur nav! (Starp citu, pie šādas globālās krīzes un bez rezervēm manevra iespējas faktiski gandrīz nav.) Šķēles 10 punkti? 3 no tiem ir "veicināsim, stabilizēsim, uzlabosim", vēl viens dod neskaidrus mājienus par sociālo sfēru (īsinās?), bet pārējie pēc būtības slēpj vārdu "devalvācija". Var jau arī devalvēt, bet vai šie diplomātiski un ekonomiski ko tādu nomenedžēs. Neticu! Zalāna mistiskais plāns, kuru neviens nav redzējis, bet tie, kas ir, saka, ka tādi trūismi vien tur ir - ar ministriju skaita mazināšanu kā panaceju. Pēc līdzšinējā snieguma TP varbūt ir pragmatiski, bet pilnīgi nejēgas! Un iet korpumpētās konjunktūras pavadā vai pat vada to. Kalvītis, Demakova, Slakteris, Segliņš, Veldre, Bērziņš... acis žilbinošs profesionālisms! P.S. Ja salīdzina, cik laika Kalvītis nosita pilnīgi valtstij nelietderīgi, dzenādams Loskutovu... cik laika aizgāja, ucinoties ap katru pagastveci, lai sabīdītu reģionu reformu, bet beigās tā karte ir nebaudāma... tad tagad sešos mēnešos pie mūsu kapacitātēm ir veikti brīnumi. Nebaudāmi, bet nu pie esošās situācijas neko labāku nevajadzētu gaidīt. P.P.S. Latijas Banka, protams, darīja nepietiekami, tomēr viņi nevar ietekmēt eiro likmes un savus pamatpienākumus, vismaz formāli, pamatā pilda labi. Vismaz nevar salīdzināt ar to, kā savus pienākumus pilda valdība. Un TP jau nu ir pēdējie, kas var lepoties ar valdības un Saeimas darba kultūras celšanu. Ja nu vienīgi Šlesers vēl ar savu pilnīgi nepiesegto odiozumu.
maniaks
m
Tiešām, jāizformē jūsu partija, nav ko ālēties..
Volodja
V
TP pašlikvidācija- tas būs godīguma paraugs citiem!
Dr. Āķis
D
Par Cūkmenu runājot... Viņam par cīņu PRET korupcijas apkarotājiem, par valsts novešanu līdz bankrotam, par ekspertu un Pasaules Bankas ieteikumu ignorēšanu trīs gadus pēc kārtas, VISPĀR RĪKSTES RĀTSLAUKUMĀ PIENĀKTOS, kamēr valsts maizē uzēstais taukums noiet...
sirdsapziņa
s
Vara un nauda... Vai tiešām tās ir vienīgās TP vērtības?
Dr. Āķis
D
Es ierosinu patriet Segliņu kopā ar visu TP. Kamēr TP bija pie varas - pēdējos 6 gadus - tikmēr valsts tik izputināta, saveidotas n-tās padomes kur noslaukt naudu, neslēpti novedot Latviju līdz bankrotam. Ja vēl pieskaita atklātus likumpārkāpumus, ko TP piekoj, visus šmuguļus ar VID un Vašķi, tad rodas jautājums - kāpēc Segliņš (kura profesionalitāte izpaužas sūcot vīniņus kritiskā brīdī) VISPĀR vēl muti virina??!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas