Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Segliņš: atklātās sēdes ir liekulība, patiesās sarunas notiek "pie pusdienu galda"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
inga
i
Tāpēc mēs arī esam tur, kur esam, jo izrādās īstās lietas ir jābīda pie pusdienu šķīvja, nevis atklātās, pārskatāmās debatēs! Morāls pagrimums un necieņa pret demokrātiskiem procesiem, Segliņ, tas ir. Tas, ka publiskās debates pārvērstas par farsu, ir jūsu pašu, politiķi, nopelns. Publiski debatēt ir jūsu darbs un pienākums. Un lēmumus pieņemt pamatoti un caurskatāmi. Par to jums tauta maksā algu, nevis par kuluāros perinātām lietām.
Lelle
L
Nu labi, ka "pie pustdienu galda", nevis zoodārzā vai cūkukūtī..
Lelle
L
Kas ir?! Vai nevari izturēt spiedienu no Makoņiem un panāk Latvijas lielakajm kretīnam vēlāmo rezultātu-lata devalvāciju?
Berta
B
Segliņš gadiem ejot, arvien vairāk un vairāk atgādina Gundarbērziņu, - abi vienādi bābas.
Berta
B
Nez', kurš kuram tur maksā to restorāna rēķinu? Laikam jau Marekam kā vīrietim (, cerams, ka viņš sevi par tādu uzskata) ir liela bauda izmaksāt Solvitai.
I.B.
I
Bet tautu tautas partija, tomēr, izjāja. Un dara to joprojām. Vai uzvārds nav atvasināts no zirdzisku izjājēju sedlieDARBARĪKIEM?
Maska
M
Visi amatu konkursi = liekulība, patiesā personāliju izvēle notiek pusdienās un pirtīs.
Daniels
D
Apsveicu Segliņa kungu ar atklātu liekulības nosodījumu un aicinu viņu pēc iespējas ilgāk un noteiktāk saglabāt šos augstos antiliekulības kritērijus savā personiskajā un savas partijas darbībā!
ha ha
h
Tiešām āboltiņa nožēlojama kā jau visi jaunlaicēni.Segliņam pilnīga taisnība.Preža sarīkotā valdības sēde bija tīrākā butaforija,jo tajā skatītie jautājumi jau bija izlemti pirms tam īstajā sēdē.Lai Segliņš nesarunātu kādas ģekibas parodijas sēdē,dombrovskis palūdz Segliņu aiziet atvaļinājumā.Jaunlaicēni ,laikam,iedomājas,ka pareizi ir tikai tad ja šamajiem piekrīt.Jebkurš cits viedoklis ir nepareizs.Vai jums ,cienītie jaunlaicēnu komjaunieši,tā nešķiet ? Varbūt tomēr pareizs viedoklis var būt arī kādam citam,teiksim TP ? Tak jau koalīcijas partija ?
V.Tekerijs
V
Liekuliibas tirgus....
Skaistule
S
Viņš nožēlojot, ka iesaistījies šajā valdībā!!! Nu, gatavais idiots! Demisionē, vai Mākoņtēvs nelaiž? Tiešām muļķis, vārda visīstākajā nozīmē. Tautas Partijā tādi vien salasījušies vai palikuši. Vislielākie kretīni Latvijā.
V
V
Segliņš veido imidžu- tādā vaļīgā pašpuikas manierē reizēm "izspļauj" kādu patiesības graudu, metode,bez šaubām, visai lēta, tomēr ar šo viņš no daudziem politiķiem atšķiras, sevišķi JL un LPP/LC, pārstāvjiem, kuru vairākums konsekventi melo vienmēr.
papucis
p
Un ja Jus domajiet,ka kaut kas mainīsie...ss?
anglosaxis
a
Tas ir slikti, ka īstas sarunas notiek pie pusdienu galda. Bet tas ir labi, ka vismaz to atzīst. Perversi būtu, ja neatzītos.
Lielie Vasjuki
L
Apskaidrības mirklis?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas