Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Segliņš norobežojas no Gundara Bērziņa sacītā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Šampēteris
Š
Interesanti būs vērot - žurkas glābsies pa vienai vai grupās? Pēc Bērziņa viedā uznāciena rodas iespaids, ka partijas īpašniekam ir plāns "B".
ĀBĒ
Ā
Ābiķi ,par kādu stabilitāti tu sapņo.Tūlīt nobalsosiet par Repšes jaunajiem pakalpiņiem KNAB.Maizītim pakasīsiet trekno smakri.Šleseram-Lešinskim palūgsiet,lai atļauj jūsu bērnam strādāt par prieka meitu Astoņkājī un algā saņemt tautai nozagtu naudu.Man jūsu miers ir pretīgs.Dariet kaut ko ,nevis sargājiet mieru.Deputātiem ir jāsargā tauta nevis miers.
zagsims
z
Kā tad visus gudros miskastē.Jūs jau tagad ejiet ,kā peramie puikas ,Šleseram nopakaļ,un skatieties kā šis ar savu bandu izlaupa Latviju.Jūs visu laiku bijāt Saeimas gudrākā partija,bet tagad apmulsuš,ieraudzījuši vienu bezmorāles karātavu putnu laupām.Vai nu nebaidieties un cenšieties apturēt zagli,vai arī atzīstiet savu bezspēcību un ejiet mājās.
Par Lagzdiņu
P
Labs jurists. Daudz darījis Latvijas labā. Viņā jāieklausās. Nav jākašķējas. Jāieklausās jaunajam laikam un Āboltiņai. Jo viņa tikai atdarina un maļ un maļ vienu un to pašu tekstu.
Jautjiens
J
A kas vispār izdomāja, ka prezidentiem jādod māja, mašīna, sekretāre uz mūžu? Bušs aizlidoja uz savu rančo. Mūsu Ulmanis taču ir liels biznesmenis, kāpēc viņam vēl valsts līdzekļus piešķirt. Ierosinu tos atcelt.
Ne Grūtupa sieva
N
Bērziņš ir gudrs Latvijas patriots. Prezidenta apjukums un ultimāts pēc dzērājdumpja ir izraisījis šīs sekas... Prezidenta kundzes vēlme kārtot jau nākamās mājas lietas ir nozēļojama- ar kādiem darbiem viņa būtu nopelnījusi to. Cik skolās par AM mašīu pabijusi, cik pabērniem galviņas noglaudījusi?
Mija
M
Bērziņš ir kā svilpe tvaikonim- kuģi vēl neredz, bet sīkās laiviņas saausās un lasās nost no ceļa, jo zina, ka labi nebūs. TP vēl ir vara rokās un spēks rumpī, joki mazi.
irc
i
Jā ar Bērziņu ir viens labums - viņš vienmēr izmuldās vairāk nekā vajadzētu, bet veids kā viņš to izdara, ļauj pārējai partijai uz brīdi "norobežoties" nevis šo mest tūlīt ārā, kā Štokiju, jo ticamības moments viņam ir krietni mazāks nekā štokijam, kad tas sarauc pieri un sāk stāstīt mums par nabaga pensionāriem...
mērglis
m
Marek, tu neesi nekaads liideris , nevari likt aizveerties praatu izkuukojušajiem vecbiedrim , tu paliec par apsmieklu taisnodamies viņu muldeešanaa , cik no tevis švakrs ministrs tik arii partijas sekretaars , kaa saka ne zivs ne gaļa...
ZBL
Z
Segliņš nerunās un nesveicinasies ar Bērziņu, tikai akli izpildīs viņa pavēles.
gm
g
Ja GBeerzinsh savulaik ir noracis Coca-Cola lobiju, tad tik varens viirs driiz arii pirmais aizlidos ar kosmosa kugji uz Sauli un suurosies, kas staigaajot pa taas virsu mazliet kaajaam karsti. Pasaules veertiigaakaa, simtus miljardus veertaa ziimola Coca-Cola noraceejs jau vareetu arii kaa sumo ciikstonis viens un divi nogaazt gar zemi to nieka dziudo speciaalisti Putinu.
jautātāja
j
Vai Jūs neesat Gūtupa sieva?
fans
f
G Bērziņš man tiueši patiik - noraka savulaik Coca Cola lobiju un ebreju kompensaaciju kraapšanas sheemu - malacis - ta tik viņam tureet. Viņam n Latvija nav vienaldzīga!!!!
Re!
R
Domāju, ka Godmanis vajadzīgs ne tikai prezidentam. Pats Godmanis jau šobrīd dzīvo citā realitātē, tāpēc nemana, kam patiesībā kalpo. Un Latvija grimst...
Nu...
N
...šo to jau Bērziņš pasaka pareizi! Tik dumjš jau viņš nav kā var likties. Varbūt labi, ka tā?!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas