Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 3. jūlijs
Verita, Everita, Benita, Emerita

Segliņš pēc balsojuma par Rugāti: premjers nespēj nodrošināt disciplīnu

Ministru prezidents un valdības koalīcijas vadītājs Valdis Dombrovskis (JL) nespēj nodrošināt sadarbības partneru vienotību un disciplīnu valdības koalīcijā, paziņojis Mareks Segliņš. "Kārtējais  apliecinājums  tam esot šīs dienas balsojums Saeimā par Tautas partijas deleģēto pārstāvi prezidijā  Antu Rugāti.

Nākamajā  Sadarbības padomes sēdē M.Segliņš aicinās V.Dombrovski atbildēt uz jautājumu - kurš ir atbildīgs par to, lai tiktu ievērots koalīcijas līgums un izrādīta cieņa sadarbības partneriem. "Esmu nepatīkami pārsteigts par šo balsojumu. Tomēr  mani tik daudz nesatrauc tas, vai Tautas partija iegūs sev pienākošos vietu prezidijā, bet vēlos saņemt skaidras atbildes, vai šis balsojums ir vērsts pret TP. Ja nē, tad kas ir tie argumenti vai apstākļi, kas traucē balsot par TP kandidātu. Nav mūsu pašmērķis atrašanās šajā valdībā, bet kamēr tur esam, sadarbības līguma ievērošana ir principiāls jautājums," uzskata M.Segliņš.

Jau vēstīts, ka aizklātā balsojumā par Saeimas priekšsēdētāja biedra kandidāti Antu Rugāti (TP) ceturtdienas Saeimas sēdē tika nodotas tikai 25 basis, bet pret bija 63, līdz ar to viņa netika ievēlēta Saeimas prezidijā. Šo amatu pametusi Vineta Muižniece, kas kļuvusi par TP Saeimas frakcijas vadītāju.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas