Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Segliņš: pusgada laikā noziedzība kāpusi, apzagts arī Segliņa vecāku pagrabs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
...
.
Kādēļ Jūs tik nikns uz mani, kādēļ ? Ne es ko kādam rakstu, ne taisos to darīt! Man nav saimnieku. ................................................ ........... Kur tu redzi niknumu? Ar pakaļas spurām jūti, vai? :))) Nepareizi jūti. Tas ir NICINĀJUMS. Bezmaksas padoms nakamajam politiķim: 1. Nevajag lietot izsaukumu zīmes, jo tas norāda uz nervozitāti. 2. Taisnošanās ir zināmā mērā atzīšanās. Līdz īstam politiķim vēl tiešām neesi izaudzis, ja tik īsās frāzēs salaid tik daudz kļūdu ;)
Onjons
O
to izbrīna iemeslu var skaidrot dažādi - vai nu tauta ir stulba un viegli manipulējama ar PR rīkiem.. vel iemesls - pa reģioniem partijās ir savākti tīri sakarīgi un kaut ko arī izdara.. Vēl - Latvija ir tik maza, ka ar naudas pietiek, lai "uzrunātu un motivētu" lielu vēletāju daļu personīgi..
akolaka
a
Jam, ja jau jau kada poitka pagrabs, vai vinu radinieku pagrabs ir apzagts tad nu ta ir tada tragedija siem alkatigajiem, zagligajiem cilvekiem, ka vini dusmas un naida nezina ko darit. Seglinam vajadzetu zinata tadu latviesu tautas parunu, sliktam dancotajam kule maisa, tas attiecas uz Seglina vaditas ministrijas slikto, bezatbildigo darbibu. Tas, ka Latvijas iedzivotaji dzivo liela nabadziba, trukuma, pazemojuma ir tiesi Seglina un vina partijas nopelns. Latvijas nabadziba, posts ir 17 gadu politiskas, ekanomiskas impotences rezultats. Ir tikai kadreiz jabrinas, kur cilvekiem Latvija vel ti tik liela savaldisanas, pacietiba pret valdoso mafiju, zaglu bandu, ka sie politki, ministri, prezidenti netiek uz ielam nozumeti. Par to tiesam ir jabrinas.
Onjons
O
tuvāk tautai ar sirdi un problēmām - tapat ka visiem apzog pagrabu, tāpat kā visiem grūti sociālekonomiskie apstākļi, tāpat kā visi netieku ar savu darbu galā..
Lelle
L
He! Zināja kur un ko zagt...vai tik tai pagrabā Segliņš neturēja oranžās mafijas kasi?!
zvirbulēns
z
Vai ta tu nezini, kurš taviem saimniekiem raksta runas? Neesi līdz tam vēl izaudzis? Pagaidām vēl neuzticas? Nekas, ceri vien, ka kādreiz pienāks laiks, un arī tev pašam nevajadzēs rakstīt. Tikai nolasīt ;) ---------------- Kādēļ Jūs tik nikns uz mani, kādēļ ? Ne es ko kādam rakstu, ne taisos to darīt! Man nav saimnieku.
eh
e
Nu bet tad atkāpies, ja neties galā ar savu darbu!
...
.
Vai ta tu nezini, kurš taviem saimniekiem raksta runas? Neesi līdz tam vēl izaudzis? Pagaidām vēl neuzticas? Nekas, ceri vien, ka kādreiz pienāks laiks, un arī tev pašam nevajadzēs rakstīt. Tikai nolasīt ;)
A_L_F_S
A
Viss jau sākas tur augšā, kā dzīvo tur tā "mēs" lejā. Zog ne tikai tie tur augšējie, bet arī apakšējie, jo gribās dzīvot, turklāt darīt to normāli. Vēl jo vairāk, ja augša ir novedusi līdz ļoti sliktam kopējam stāvoklim valstī, jautājumu kapēc gan nē? manuprāt sev ir uzdevuši daudzi!!!!
mērglis
m
kuras partijas rokaas tad ir represiivaas iestaades kas karo ar noziedzniekiem? kameer šie karo ar KNABu un nodarbojas ar smagos noziegumos apsuudzeetu kaa arii aizdomaas turamo personu piesegšanu , piedevaam veel attiistot korupciju meerkaķa aatrumaa , siikperdeļi ar nesnauž , ja jums ceeloņi skaidri tad ko tad guļat , smagos sociaali ekonomiskos apstaakļus un stagnaaciju likvideejiet , dariitaaji...
zvirbulēns
z
Šaubos, ka M. Bendigs ko raksta Segliņam. Manuprāt, Segliņa izteikumi nāk no viņa straujā, ambiciozā rakstura - vispirms pasaka un tad tik sāk domāt :)))
Juris R.
J
man apzaga auto Ogrē. Policists tā arī pateica, ka viņa ierašanās un papīra aizpildīšana - tas jau ir tikai formalitāte. Tā pat, 5 reizes esmu ziņojis par konkrētas "točkas" (nelegālas alkohola tirdzniecības vieta) esamību kādā Ogres dzīvoklī, jo bērni baidās no šī apmeklētāju kontingenta, un man arī neomulīgi. Nekas nemainās, tur tirgojas jau 10 (!!!) gadus. telefona klausulē par mani atklāti pasmējās... Preiļu gadijums neko, pilnīgi neko, nav mainijis policijas darbā. Kā lai es uzticos Latvijas likumsargiem?!
ABC
A
"...no galvas savus sakāmos neizdomāju,” sacīja ministrs - jāsecina, ka viņš tos nolasa no papīra, uz kura tos uzraksta, teiksim, M. Bendiks, tāpēc tie sakāmie sanāk cits par citu ekstravagantāki, lai neteiktu vairāk.
Pilsonis
P
Lielu daļu sīkās noziedzības var likvidēt 72 stundu laikā, ja ir valstiska gribēšana! Policija atklāj noziegumu ar tā autoriem - otrajā dienā tiesa - trešajā dienā jau izpilda spriedumu un sāk veikt sabiedriskos darbus. Ja vainīgā persona nepiekrīt ,tad parastā tiesāšanās un jau ar cietumsodu un sodāmības statusa iegūšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas