Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Segliņš: TP ar Rimšēviču cer nonākt pie kopīga viedokļa par lata devalvāciju

Tautas partija (TP) pilnīgi noteikti netaisīs nekādus demaršus, intervijā LNT apgalvoja TP līderis Mareks Segliņš. Viņa pēdējā laika izteikumi par pensijām un lata devalvāciju ir nonākuši pretrunā premjera paziņojumiem. Segliņš teicis, ka vairākus jautājumus - par pensijām un lata devalvāciju, valdībai vajadzētu izdebatēt, bet premjers apgalvo, ka šie jautājumi nav dienas kārtībā. Es aicinu debatēt, negribu kaut ko slēpti nolemt un tad saņemt pārmetumus, ka nevaru paskaidrot, uzsvēra politiķis. Arī par lata devalvāciju, lai to „motivēti izdebatētu un noņemt no dienas kārtības”.

TP līderis uzsvēra, ka nekad nepieņems pārmetumus par komunicēšanu ar žurnālistiem, „vai nu man ir jāiet projām no darba”.

„Tas, kas man ir zināms, man ir jāstāsta. Nekad nepieņemšu pārmetumus, ja esmu komunikējis ar žurnālistiem. Nevar būt tā, ka kaut ko slepeni lemjam un pēc tam cilvēkus nostādām fakta priekšā. Arī par pensijām. Mani vecāki ir nestrādājoši pensionāri. Diskusijai jābūt par jebkuru tēmu. Man ir daudz vairāk argumentu, ka lata devalvācija neko nedod.”

Viņš uzsvēra, ka tas sabiedrība ir jānomierina, valdībai precīzi stāstot, kādēļ nedevalvē. Viņš pauda prieku, ka šodien notiek TP tikšanās ar Latvijas Bankas prezidentu.„Mēs izrunāsim šo lietu, lai nonāktu pie viena viedokļa.”

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas