Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Segliņš: TP ir līdzatbildīga tautas ieslīgšanā nabadzībā un bezspēcības apziņas pieaugumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
filozofs
f
es jau sen esmu komentaaros atziimeejis , ka juusu zagliigaa partija ir novedusi ļaudis izmisumaa un nabadziibaa ....
beibe
b
tIcu Segliņa solījumam, ka tepat vien viņš būs, pie kopējās siles līdz pēdējam brīdim.
zizi
z
Segliņ, seko Ābiķim, atkal būsi vinnētājs.
K-K
K
... Vienkarsi kauns par sadu tevinu - ne grasa no goda, ne viriskibas ! ... Ja, tiesam nozelo notikuso, ATSTAJ AMATU UN PARTIJU, panemi mapi ar dokumentiem un aizej uz KNAB, lai paatrinatu attirisanas procesu BEZABRENE !!! ... Citadi beidz DAUDZU politikanu iesakto flagelaciju ar mia culpa patadzinam, kas ir zem civilizeta cilveka etikas un morales normas izteikts sasutums par sevi un lidzigiem ... neviens tadiem ceturto reizi nepiedos ...
Tā lūk...
T
Nevis līdzatbildīga bet galvenā atbildīgā.
JOZUPS
J
seglin,s' spodrina spalvas naakamaam veelees'anaam.TP IR NOIETS ETAPS,SAAK PUUT UN SADALIITIES UN SMIRDEET.JA NENON,EMS NO SKATUVES TAS IR A NENORAKS,TAD ILGI VEEL SMIRDEES.
Šampēteris
Š
Jau kuro dienu Dienai uzkārusies vērtējuma zvaigznīšu darbība. Ja nav iespējams sakopt, varbūt nokopt ?
Čiko
Č
Mēs tiešām esam bagāti ar IDIOTIEM!!!
Čiko
Č
Zdrastji,Segliņ,vai jau pamodies?Nu ir īstais brīdis kaisīt sev pelnus uz galvas:):):)!Krieviem ir tāds teiciens-horošaja misļa prihodit aposļa.Kur tad biji ātrāk?Bija pašam tie mēsli jābrūvē?Kas par vēlu,tas par skādi.
atbilde
a
TP ir līdzatbildīga tautas ieslīgšanā nabadzībā ........................ Līdzvainīgs kopār Šleseru, Batjku un Brigmani, kas noveda valsti līdz bankrotam
krekšķis
k
Gribētu pajautāt "sargkareivim",ko ta jamais tā sargājis-vai Šķēles naudas lādi? Ministra amatā gan pašreizējā,gan iepriekšējā,panākumus saskatīja vienīgi īpatnējā ministre Mūrniece,krustu izrakstot priekš Mareka krūts. Kam vajadzīgs sargkareivis ar vīniņu kabatā,kurš to vien domā,kā pie kamīna pasust?Tā arī visa TP,kamēr bija kas izmaksā,strēba un jodelēja uz nebēdu.Tagad vainīgi tie kas lēja un tie kas pohas negrib salāpīt,tikai ne paši.
x
x
tapec Skele ar saviem jaunajiem 5 darbiem var iet bekot, visi zin ka tapat nekas nenotiks, turpinasies pa vecam.. Ja Skele grib uzvaret velesanas vinam jamacas no Slesera ka skalot smadzenes tautai ar letiem energijas drinkiem...
x
x
...bet biblioteka ir galvenais korupcijas indikators un visi arzemju mediji kas raksta par Latviju zina so problemu, bibliotekas apstadinasana tos skaidru signalu pasaulei vai mes spesim apturet zagsanu vai ne.. kamer turpinasies bibliotekas celtnieciba tikmer ES, SVF, un arzemju preses izdevumi skatisies uz mums un ari runas ar mums ka ar korumpantiem..
x
x
PARFRAZEJOT VAI PRECIZEJOT SEGLINA TEIKTO TAS SKANETU SADI, Mes nebusim laivas supotaji lidz bridim kamer vien to laus pats premjers Dombrovskis, PRECIZEJOT kamer Dombrovskis neaiztiks biblioteku TP galveno zelta naudas aderi ari vinu neviens neaiztiks.. bet ja kersies klat bibliotekai valdiba nakosa diena kritis..
dasde
d
Nu ko, brillainais tupli- paradi piemeru un aizej no politikas uz neatgirezsanos. saksim domat, ka runa, ne blefo!!!!!!!!!!!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas