Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Sesks: braucienos uz Maskavu un Briseli varētu ietaupīt divus miljonus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ha ha ha
H
Seska kā papagailis atkārto, ko tiko kā teicis lielais brālis no Ventspils.
divas acis
d
Sesks nu gan būs eksperts šajos jautājumos... vai aizmirsis, ka tagad palicis bez sava krusttēva Pīlēna kas prom no Liepājas pa Rīgu kniebjas ar jaunām piegulētājām un kurš vairs viņu nepiesegs?!
Jautājumiņš
J
Vai seskis labi pārzina, kālab nepieciešami braucieni uz Briseli??? To vēl ir daudz par maz, tieši tādēļ tik daudz kas salaists grīstē, kur visi čakli vaino mistisko Eiropu, bet vainīgi ir pašu bāleliņi, kuri ir vai nu par slinku vai par dumju, lai dotos turp darīt savu darbu. (skat. acs komentāru).
acs
a
What the fuck!? Ministrijas jau ta par maz lobe Brisele. Vinam ye vajadzeja vel 5x vairak un aktivak lobet un aizstavet savas intereses.
Zinjas no Iekshienes...
Z
Liepaajas Lielais Skunks baidaas no Juta Striikjes. Tapeec tagad telo gudrs pa Riigu. Bet neuztracies Uldi - Juta naaks... un KAA vel naaks!
ha-ha
h
Ne tikai ierobežot komandējumu braucienus, bet izskaust nelietderīgus komandējumus-ekskursijas, ko līdz šim praktizēja atsevišķas valsts aģentūras. No Zemkopības sistēmas brauca pat uz Tunisiju skatīties kā kamieļu pienu iegūst, jo bija aizmirsuši, ka mēs daudz ko no kaimiņu zemēm varam mācīties. Pie tam nebrauc jau komandējumos pa vienam, bet pa vairākiem, kas pat nav speciālisti attiecīgajā jomā, bet vadībai pietuvināti cilvēki..Galvenais mērķis-pabūt zemēs, kurās līdz šim nav būts! Kāda atdeve no šiem komandējumiem-nekāda, tikai iztērēti budžeta līdzekļi.
skepse
s
šis te onkuls ir liepāju nolaidis līdz kliņķim, žēl..
Nesaprotu
N
Ja shis onkuls tik gudrs - kapeec visa Liepaaja ir aizgaajis pa burbuljiem?
JNK
J
Seska kungs, vai pirms sniegt pamācošas rekomendācijas par taupīšanu valsts mērogā nevajadzētu kritiski paraudzīties uz naudas ietaupīšanas iespējām Liepājas budžetā, kurš ir tieši Jūsu atbildībā? Vai nav tā, ka, tur Rīgā, viss ir skaidrs kā ietaupīt, bet atgriežoties Liepājā kaut kā idejas beidzas.
KLM
K
vismaz 3 miljoni ietaupītos asterēs un rozēs kad vetiņu klauns pirms katras tiesas sēdes viss asterēs un rozēs žurnālistiem smaidīgs pozēs
lburgers
l
ZZS bada laikos no Latvijas Valsts Mežiem noziedo vairāk kā 5 milj. trekno politdarboņu bērnu rallija un tenisa un tamlīdzīgām hobiju izklaidēm lūk tā ir prātam neaptverama izšķērdība kuras īstais vārds būtu zagšana. Varam viem iedomāties kādas summas "savējo" izklaidēm tika ziedotas treknajos gados?
KLM
K
viš Lembes lakstīgala ................................................ un lakstīgalas balsi tik labi dzird kad tā kā sesks smird
nesesks
n
Tā ir ZZS filozofija - Brisele un Maskava vienā maisā. Uz Maskavu patiešām nav ko braukt, bet uz Briselē ir jābrauc aizstāvēt valsts intereses. ZZS protams gan ir austrumu mentalitāte, kas redzams gandrīz uz soļa.
Ventspils Muļļ
V
viš Lembes lakstīgala...
barca
b
Atkal sesks! Viņu kādā amatā bīdīs? Par prezidentu? Nevelk!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas