Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

SIA P.V.B: Aicinām maksimāli atvieglot birokrātiskās procedūras

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
sakāmais
s
SIA P.V.B...."Daugavas upes (tātad arī visu citu Latvijas upju) ūdens virsmas NEVIENAM NEPIEDER"...Tātad tās uzņēmīgi darbonīši var pievākt. KOLOSĀLI!
lops
l
Kaarteejais Shlesera murgs. Marine city... wtf. Marine city my ass! Vai tad nevar kaartigu nosaukumu latviski izdomaat. Un nevajag bojat Rigas panoraamu ar kaut kaadam debilam butaforijaam. Kafejnicas pieiek un ieta araa no biznesa. Paskaties uz fakin Double Coffee. Labaak izdomaa citu veidu kaa radiit tas tavas soliitaas 50 tukst darbavietas. lohs jibio
e1
e
Neloģisks ir autora satraukums. Ja būs konkurss, ar saviem investīciju plāniem viņi taču var viegli vinnēt. Bet, ja kāds cits piedāvās labāku priekšlikumu, arī tas pilnībā atbildīs viņa paša domu gājienam, - jāattīsta krastmalas apguve un jāatbalsta tie, kas strādā Latvijas labā.
LABA NARKOTIRGOTAVA
L
LIELISKA VIETA NARKOTIKU TIRDZNIECĪBAI , JA KAS , IEMET ŪDENĪ ............. 24 STUNDAS DIENNAKTĪ , NO UPES PUSES PIEBRAUC AR LAIVU , SAŠPRICĒJIES UN TAD ŠPRICES ŪDENĪ !!!!!!!!!!!! KOLOSĀLI JA IERAUGI POLICIJU ATTAUVOJIES UN PROM , EKSKURSIJA TAČU !!!!
ES
E
saprastu, ja būtu iekārojuši posmu starp akmens un salu tiltu....., bet šis posms ir Latvijas seja un negribētos to redzēt kā Šanhaju.
Ieva
I
Runa jau nav par birōkrātiskām procedūrām bet to, lai svarīgu teritoriju izmantotu iespējami labākajā veidā, ko bez konkursa nekādi nepārbaudīt.
Cauraudzītis
C
skaistums patiesi naak no iekshaam ja galvaa ir permanents caurums
hmm
h
Neko neesmu sapratis no šīs atklātās vēstules. Ko tad viņi īsti piedāvā? Ja atsevišķu objektu izvietošanai vēl būs jārīko konkursi? Kļūt par starpnieku? Paņemt no Rīgas domes krastmalu un iekasēt naudu no tiem, kas gribēs pietauvot savus objektus pie krastmalas? Tad jau lai tie pietauvotāji maksā pa taisni pilsētai.
Čangals
Č
Daugava tek no Latgales un tie glupie čiuļi ne tikai sačakarējuši valstī visu ko var sačakarēt, bet grib arī normālu štelli nogremdēt. Džeki nepadodās Latgale ar jums. Cita starpā informēju, ka pie mums Latgalē nav nekādas finanšu krīzes, jo vienkārši sen jau nav nekādu finanšu. Cepuri nost tiem, kas šajos laikos ir spējīgi kaut ko tādu sabīdīt un kaut kur vēl atrast naudu. Turās.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

 

Ušakovs: konkurss nebūtu ētisks pret uzņēmēju

Šlesera virzīto jautājumu par Daugavas krastmalas iznomāšanu izņem no dienaskārtības

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas