Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Sieviete, guļot uz ledus, ātro palīdzību centrā gaida 30 minūtes

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aculiecinieks
A
Ātro palīdzību saucām 2x. Arī mediķu rīcība bija mazliet jocīga, kad viņi ieradās. Jo tā vietā, lai cietušajai iedotu šprici pret sāpēm, viņi neveiksmīgi centās viņu uzdabūt uz nestuvēm. Kad tas lāga nesanāca, tad tomēr izšķīrās par pretsāpju šprici. Man gan neliekas, ka tas ir attaisnojami, ka 'korķu' dēļ ātrā palīdzība tik ilgi kavējās. Un te nav nekāds attaisnojums, ka kāds kādu nav palaidis garām utt. Tas tikai liecina, ka mūsu ceļu policija nekam neder. Vismaz nebūtu ar to 'lielījušies', ka nevar šo problēmu atrisināt. Bet redziet - tur jau ir jāstrādā un jādomā. Un tas jau laikam viņiem nav raksturīgs... Par cietušo sievieti. Visvairāk mēs baidījamies, ka viņai vienā brīdī varētu iestāties aukstuma šoks. Un tad iznāķums varētu būt arī nelabojami sliktāks. Tāpēc mēs bijām gatavi apsegt, ja vajadzētu, viņu ar savām virsjakām. Paldies Dievam, cietusī bija silti apģērbusies un tāda palīdzība nebija nepieciešama. Jā, ka redzat situācija jau bija elimentāra: cilvēks gāja, slidēja, nokrita un tad ar asām sāpēm 40 minūtes (es vēlreiz uzsveru 40 min) gulēja nevis mīkstā zālītē, bet uz aukstuma stindzinoša ledus. Interesanti gan būtu zināt - vai notikumi tikpat lēni āttīstītos, ja tur gulētu kāda no atbildīgo personu mātēm, māsām vai sievām? Starp citu. Kamēr gaidījām ātro palīdzību, vismaz 3 cilvēki iemanījās turpat blakus arī nokrist. Tik slidens bija. Viens no viņiem diezgan smagi sasitās.
gudrītim
g
Da, šoka stāvoklī taču cilvēks mēdz būt pēc visādiem pārdzīvojumiem, ko var pretekļoties un vainot cilvēkus, kas piestāja un sagaidīja ar nepazīstamu cilvēku ātros. Paši noteikti vienkārši paiet garām, gudri spriedelējot, ka nekas jau nekaiš.
to Andris raksta varonis.
t
un Andrim ir jāiziet PP kursi, lai zina, ka cilvēks, ja viņam ir šoks var nomirt pat minūtes laikā. kur tādi izdzimteņi rodas? Māk tik filosofēt, bet loģiski izdarīt kko nemāk. Tāds kā šoks, blje, tu zini, kas ir šoks cilvēkam vai vienkārši izbailes, bailes?
es īstais
e
cilvēki jūs ziniet, kas ir PP? palikām somu, lai nesamirkst mati. da bāc, varbūt tai sievietei kakla skriemeļi bija lausti, bet jūs vēl kaklu kustināt. Lohu bars. kas ir svarīgāks mati vai tas kādā stāvoklī ir sieviete. un par pusstundu vakar tas ir pat tīri ātri, jo paskatieties, kas darās uz ielām. Nav ko tagad vainot ātros.
Vuarzazi
V
Julijā Diena publicēja ministrijas datus, 80% no veselības budžeta paliek Rīgā, kur dzivo 40% no iedzivotājiem, atlikušā Latvijā 20% no veselības budžeta.
minka
m
Šodien Juglā noskatījos, kā vesels bars gājēju slāj pāri Brīvībenei pie sarkanās gaismas tieši pa priekšu ātrajai palīdzībai, kas brauca ar mirgojošajām lampām. Ātrās palīdzības šoferis virsū nevienam, protams, nebrauca, lēnām mēģināja izspraukties cauri tai steidzīgajai gājēju masai. Gājēji nejutās pārāk traucēti. Jācer, ka šitos ātros neviens negaidīja, gulēdams uz ledus!
AD
A
Tikmēr Šlesakovs ar Fliku ziedojas augstākiem mērķiem - atvilināt no Maskavas "tūristus". Kas viņiem kaut kādas apledojušas, nenotīrītas ielas.
lauķe
l
Rīgā būdama pavēroju, cik izmisīgi ātrā palīdzība cenšas izlauzties caur trulo un bezjūtīgo smalku vāģu īpašnieku rindām, pat jābrīnās, ka šādā situācijā ātrie vispār var strādāt.
puaro
p
Viņa uzsitīs knipi pret debesīm, un sniegs Latviju vairs neapdraudēs, mašīnas nespiedīsies sastrēgumos un ātrie varēs nokļūt pie sirdzējiem ar raķetes ātrumu!
pornodzevičs
p
Un ko par šo ''ātro'' atbraukšanu teiks '' Uzkasītā Bārbija'' ?!
Alla
A
tak tas ir aatro regjistreetais laiks tas 27 minutes, liecinieki te runaa par 30, 35. gruti jau pateikt, kur ir patiesiba un kura nav. un cik atri vispar izdevas izsaukt atros. no manas pieredzes, parasti jasauc reizes 2, 3. jo atvieno un tad atkal japarzvana.
Kate
K
Kur tad?
Alla
A
tas jau nenoziimee, ka 27 minutes vinja guleeja uz ledus, daaaa
plakanais
p
Man sanāk 27 minūtes.
vurr vurr
v
un kas maksās? jāpriecājas, ka NMPD vispār ir nauda, lai aizbrauktu pie pacientiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas