Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Siliņa varētu nolikt mandātu; par atgriešanos ZRP saka, ka "tas nebūtu nopietni"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jukums
J
Man nav pārliecības, ka viņa ir nākusi tiešām risināt valstij svarīgus jautājumus saeimā un, ka viņa uz šo brīdi spēs to saprast un tā strādāt. Uzskatu, ka normāla rīcība no šo piecu (Olšteinu vairs pat nepieskaitu) puses būtu pirms tik nopietnas rīcības, kas izjauc līdzsvaru saeimā, vispirms atklāti mēģināt par to runāt ar pārējiem partijas biedriem. Cik saprotu, tad tā nav noticis. Bet nav arī pārliecības, ka nākamais sarakstā būs labāks.
Robots
R
Ar ko nodarbojas SIA Celsius ? - ar naudas shēmošanu Gaismas pils būvniecībā ? Kā 30 gados var iekrāt 300 tūkst.latu bankā, strādājot par ekonimisti uzņēmumā? Kaut kas nešujas kopā. Papucis laikam palīdz shēmot un arī naudiņu nobēdzina meitiņas kontā.
Vēlētājs Nr.2
V
Es balsoju par ZRP tikai tāpēc, ka tās sarakstā bija Siliņa. Ja Siliņa noliks mandātu, tā būs vēlētāju nodevība. Ne jau 6-nieks atkāpās no solījumiem vēlētājiem, bet Zatlera banda - jo tikai tā var nosaukt partiju, kuras valdes sēdēs nenotiek balsojumi. Tā kā Siliņai ir jāpaliek, bet jāatkāpjas Zatleram un pārējiem, kuri neievēro partijas demokrātiju, jo šādiem cilvēkiem nav grūti neievērot arī politisko demokrātiju
Arī Siliņš
A
Bet vispār - simpātiska Siliņa! Un, cik saprotams, ar stingru pārliecību, nevis kā citi, kuri sākumā saka vienu, bet pēc tam dara ko citu. Nelies nost mandātu. Varbūt apsver domu pievienoties kādai citai uzvarējušai partijai?
lai pievienojas lembergam
l
par ventiem
  • 0
  • 0
Ministry of Truth
M
Seksīga. Un deputāte. Mmm.
ministry of depravity
m
stulbums+alkatība=katastrofa
  • 0
  • 0
JURĪTITS
J
SIRSNIŅ,APSVEICU TEVI ŠŪPUĻSVĒTKOS!!! Tavs mīļākais.
MĪĻĀKAIS
M
SIRSNIŅ,MANDĀTU NENOLIEC.OLUŠTEINS TEVI UZMETA
NACIONĀLISTS $$
N
MAN ĻOTI ŽĒL,SKAISTA SIEVIETE ,UN IELAIDĀTIES OLUŠTEINA AFĒRĀS.VARBŪT JŪS CAUR OLUŠTEINU TIKĀT ,,ZRP,,TAD JĀ MAIZES VECIS JĀKLAUSA.BET POLITISKĀ KARJERA JUMS IR BEIGUSIES.
lielais deguns
l
bāla gardegune ar mākslīgiem zobiem
  • 0
  • 0
LatVāņja
L
Lielu daļu no šiem tīmeklī pļūtošajiem derētu apslaucīt ar latvāņiem, tad varbūt sāks aizdomāties, kāpēc svilst... Elīna - sveicam šodien vārda dienā ! Tāpat arī visas Drosmas un Drosmjus ! Jums dzīvē jau nācies būt drosmīgai, piedaloties Saeimas vēlēšanās un, kā vienīgajai daiļā dzimuma pārstāvei, izšķiroties par pievienošanos drosmīgo piecniekam. Un ne tikai ! Drošam pieder Pasaule! Tā vēsta tautas gudrība un Jūs to apliecinat ar savu dzīvi un darbu ! Pabeigt divas augstskolas, audzināt 3 bērnus saskanīgas ģimenes lokā, veidot veiksmīgu profesionālo karjeru, un gūt panākumus arī Maijas lomā populārā lugā ! Kas var būt labāks Latvijas plauksmei par šo ? Jūs nedrīkstiet nolikt tautas priekšstāvja mandātu ! Ej, Māsiņ, taisnu ceļu - Runā taisnu valodiņ`, - Tad Dieviņis palīdzēs - Taisnu mūžu nodzīvot !
kauns
k
Nepaspēji apsildīt degunu, ka jau jābēg no partijas, kauns, jaunība nenāk viena, bet kopā ar partiju.
bālā kaza
b
lemberga šestjorka
pīlādzis
p
Beidzot kāda normāla deputāte. Apnicis skatīties uz jenotu bekām. Turies Elīn!
Vārds
V
vācies ārā no saeimas!
  • 2
  • 2
pīlādzis
p
Nevajag nolikt mandātu. Nekādā gadījumā. Jācīnās līdz galam!
a ko ta nu?
a
Viņai to nevajadzētu darīt! Lai meitene turas pretī spiedienam. Lai Olšteins noliek mandātu!
ZRP
Z
Es grib šādu valdībā !!! Mum vajg vel 99 tādus.,un ne Zatler, Kristovski,Šleseru Užakov klonus kuri seko augstākai neredz\emai valdībai. Meitenei jādod atdzinību par viņas tēraudes pautiem. Esmu pāliecināt pārejie lasītaji uzskata debīlos kretīnu deputāus par nevērtīgiem suuda gabaliem, bet šo meiten kritiz Jūs Latvies'ir negla'bjami un pdapmju lakmeta bojāta prece. Un redz meiten dzimusi 1977. gadā Padomju sistēmai nebija iesp;eja vīnu samaitāt. Cepuri nost Elīni. Lūdzu turpini!
Vārds
V
padomju sistēma ir bērna šļupsti pret šo cinisko morālo kroplīti
  • 1
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas