Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 13. oktobris
Irma, Mirga

Siliņas vadītajā komisijā palikusi tikai tehniskā sekretāre

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
balsotājs
b
Pēc šī raksta gribas jautāt - Vai viegli būt siliņai (speciāli ar mazo burtu) ? Redzams tik daudz nepatikas un negācijas gan komentāros, gan to balsojuma reitingos. Šķiet, ka no nodevības brīža un kļūstot par vienu no olšteinistiem - tas ir pelnīti. Nodevējus neciena nekad un nekur. Un tas parāda, cik slima ir sistēma : svarīgu Saeimas komisiju vada ieliktene, lai neizjuktu koalīcija nevienam no komisijas deputātiem nav viedokļa, izņemot A.Bērziņu, kurš situāciju vienīgais kometējis pēc būtības, bet nevaram zināt - cik tas objektīvi notikumu attīstība - vienīgā komisijas darbiniece ir Siliņas palīdze. Tas radīs kārtējo reizi situāciju, ka valstisks, no nodokļu maksātāju naudas uzturēts resurss tiks uzturēts, lai darbotos viena deputāta reitinga interesēs. Un nevienam nav viedokļa. Jo koalīcija vāja, kā miroņa uzvalks, kurš jebkurā brīdī var izjukt.
3.14...
3
Deputātiene ir tik plika un nabaga, ka nevar atļauties krēmu, kurš nomaskētu fizionomiju "rotājošo" celulītu, nopirkt...
Kultūršoks
K
"SIliņa nāk no uzņēmējdarbības vides" Hmm, nāk no vides un ierosina MUN dubultot? Neloģiski un kaitnieciski.
Kurmītis >> Bijušais Saeimas
K
+++...SIliņa nāk no uzņēmējdarbības vides, un cilvēkam no šādas vides Saeimas darba kultūra (vai es teiktu nekultūra) ir īsts kultūršoks!... +++ Aha aha ... lūk ar šito nedaudz sīkāk, lūdzu! Kādu tādu “biznesu” šī kundzīte ir taisījusi pirms nokļūšanas Saeimā, ja vien par biznesu nekaitām vēlētāju balsu pirkšanu, cūcisku personīgās priekšvēlēšanu kampaņas rīkošanu, kāpjot uz galvām SAVAS partijas pārējiem biedriem un pēc iekļūšanas Saiemā tieši pateicoties šai cūcībai – fiksu pārdošanos olšteina saimniekiem ... tas viņas iepriekšējais bizness nebija saistīts gadījumā tieši ar to? ... ar pārdošanos tam, kas vairāk samaksā ?? .... bija tur kaut kāds stāsts, ka viņas suteneram kaut kas nepatika un tas tantei esot draudējis ... Tā ka – ņemot vērā visu augstākminēto – siliņa ir nekaunīga, bezprincipa būtne, kurai nekādi likumi nav rakstīti. Tā ka gadījumā ar Saeimas komisiju – 100% tieši viņa ir vainīga pie tā, ka neviens nevēlas PAT PAR ALGU !!!! (kuru maksājot par neko – atbilstoši tavai pasaciņai) strādāt viņas komisijā un pildīt šīs nelietes pasūtījumus (cik saprotams no raksta – orientētus uz kompromata vākšanu par citiem Saeimas deputātiem) ...
Tas notiek šodien
T
Informācijas formāts te nepieļauj tiešu interaktīvu kontaktu ne ar Siliņu ne tehnisko sekretāri caur hiperlinku. Interaktivitāte zema. Praktiski Nakts un jau aizmirsu par ko te bija tēma.
Izkristalizēta aksioma
I
Meitene puisim, deputāte valstij: Vai nu Tu mani izmīlē kārtīgi fiziski vai nu es Tevi izvarošu kārtīgi morāli.
67086112
6
Izskatas, ka tie komisijas darbinieki vienkarsi velejas stradat nepilno slodzi, kaut darba alga paredz, ka jastrada pilno slodzi. Silina man loti netik, bet saja konkretaja gadijuma esmu vinas puse. Berzins vispar kadus murgus stasta.
skaidroju
s
Siliņa vai Nesiliņa, jautājums nav par to. Saeimā ir strādājošās un dīkdieņu komisijas. Siliņai bija pagadījusies dīkdieņu komisija. Ar likumiem nestrādā apmeklē darbu četyras reizes nedēļā uz dažām stundām. Siliņa lika strādāt, bet ar to Saeimā vairākās komisijās īpaši neviens neaizraujas. Borovkova kundze noņemas ar savām ārpusdarba aktivitātēm darba laikā un vēl saņem algu. Domāju, ka tas patiešām nav taisnīgi. Lai tik kratās prom.
ai
a
Nu tachu beidziet stulboties.. te pat zirgam ir skaidrs ka taa borovkova dzhonsone un pareejas vistas negribeeja rukaat un tapec aizgaaja.. ja katraa komisijaa saiemaa taa buutu beidzot varbuut beigtos tas beprigjels un Saeimas stulbums.. ta iestade tachu ir viena liela darba simuletaaja... ka vecaakais konsultants var apvienot darbu? Gna jau ka sanjem pie 2 stukaam meenesii un ierodas darbaa reizi nedeljaa..zinu es shitos "parstradaajushos" ljautinjus...slinkji un nekas vairaak... privatajaa biznesaa taadus uz ielas met... Lai Silinja turas un vairaak tadas silinjas Saiemaa
Phe
P
Ja trūkst padoma, jāprasa gudrākiem!
andy
a
Bet ko gan citu gaidīt no Olšetina grupas, kas Saeimā nonāca krāpšanas rezultātā?
100 Ls
1
Ja deputāti neprot strādāt bez maksas valsts labā, tad kapēc viņi dažreiz pieprasa bezmaksas idejas par to ko darīt no sabiedrības?
Play Boy
P
Cik viņa ir tehniska?
zina
z
Pilnīgi saprotu E.Siliņas nostāju. Skaitīties komisijā un saņemt atalgojumu ir patīkami, bet ja sāk likt kaut ko reāli kontrolēt un darīt tad rodas problēmas. Neviens no šiem augstdzimušajiem jau negrib sevi kompromitēt ar kādu no vajadzīgajiem kadriem vai iestādījumiem. Revidenta uzdevumi ir ļoti nepatīkami, bet tie ir ļoti vajadzīgi, jo savtīgums valda visur un pārkāpumi ir ik dienas. Veiksmi Siliņai!
kaimiņš
k
Žēl, ka žurnālisti aizmirst ētiku - ja jau tiek apspriesti konkrēti cilvēki, tad būtu interesanti zināt arī viņu viedokli - tā nemēdz bieži notikties, ka visi aiziet vienlaicīgi. Acīmredzot, ir kāds ļoti būtisks iemesls. Ja Siliņa iebīda savu palīgu amatā - varbūt ir vērts tajā virzienā skatīties ? Darbinieces nevēlējās strādāt uz SIliņu personīgi ?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas