Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +21 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Šīns: Jaunā valdība nedrīkst likt investoriem šaubīties par izvēli investēt Latvijā

Jaunajai valdībai būtu jārīkojas tā, lai netraucētu ārvalstu investoriem izvēlēties Latviju par vietu, kur ieguldīt savus līdzekļus, sacīja Latvijas Nekustamo īpašumu darījumu asociācijas prezidents Edgars Šīns.

Viņaprāt, valdība ne tikai ar savu rīcību, bet arī ar savām debatēm nedrīkst likt investoriem šaubīties par investīciju lietderību.

"No politiķiem gaidām ļoti atbildīgus soļus, ceram, ka viņi uzdos sev jautājumu, kāpēc Latvija atrodas 60.vietā pasaulē pēc ekonomiskās brīvības indeksa, ja mums šajā indeksā būtu jābūt pirmajā desmitniekā. Jācer, ka viņi strādās, uzdodot sev jautājumu - vai tas, ko es daru, ir labi Latvijas tautsaimniecībai," sacīja Šīns.

Jautāts, kāda būtu labākā koalīcija, Šīns sacīja, ka jebkura, kura neturpinās to, ko dara līdzšinējā koalīcija - nedara neko un gaida brīnumu, ka kaut kas notiks pats no sevis.

"Domāju, ka kādām no partijām ir jāupurē savi augstie reitingi un popularitāte. Sākotnēji šis reitings tiks nodeldēts, bet trīs gadi ir pietiekami ilgs laiks, lai vēlētāji paspētu ne tikai nozākāt, bet arī novērtēt izdarīto un atjaunot atbalstu," sacīja Šīns.

Jau ziņots, ka Latvija Kanādas Freizera ekonomikas institūta veidotajā jaunākajā ekonomiskās brīvības reitingā ieņem 60.vietu, teikts jaunākajā institūta ziņojumā "Economic Freedom of the World 2011 Annual Report".

Freizera institūts apkopojis datus par 2009.gadu, un salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu Latvija ekonomiskās brīvības reitingā zaudējusi piecas pozīcijas.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas