Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Sirdsmāsiņu akcijā mēneša laikā pustūkstotis pieteikumu

Mēneša laikā, kopš 12.maijā atklāta akcija „Meklējam sirdsmāsiņu“, saņemti jau 457 pieteikumi no pacientiem, viņu radiniekiem un draugiem, informē bērnu slimnīca. Akcijā pieteiktas jau 146 bērnu māsas no Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas un tās novietnēm Juglā un Ogrē. Visvairāk pieteikumu iesniegti par Ingrīdu Rimšu, Intu Romani, Sindu Ļeonoviču, Ilonu Kurloviču un Māru Liepiņu.

„Meklējam sirdsmāsiņu“ ietvaros ar Rietumu Bankas labdarības fonda un laikraksta Diena atbalstu vairāku mēnešu garumā tiks noskaidrotas Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas un arī visas Latvijas sirsnīgākās un atsaucīgākās māsas, kuras strādā bērnu veselības aprūpē.

Akcijas „Meklējam sirdsmāsiņu“ mērķis ir pievērst uzmanību bērnu māsu darbam Latvijā, celt bērnu māsas profesijas prestižu, neaizmirstot, ka no viņām ir atkarīga pacienta aprūpe un veiksmīga izveseļošanās. Akcijas norise plānota divos posmos: no šī gada 12. maija līdz 15. septembrim tiks noskaidrotas Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas sirsnīgākās bērnu māsas un pēc tam līdz pat šī gada novembrim tiks paplašināti meklējumi visu valsts slimnīcu bērnu māsu vidū.

Pieteikt savu sirdsmāsiņu ir aicināts ikviens bijušais vai pašreizējais Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas pacients, viņa radinieki un draugi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas