Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Skandalozais mācītājs gatavs mirušo pelnus kaisīt no gaisa balona

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
dabasdraugs
d
Katoļiem ordinācija paliek uz visu mūžu, bet ne protestantiem!
Ainis
A
Turies, Valter! Neņem galvā šīs ķengas. Ne to vien esi piedzīvojis. Tevi neieredz tie, kuriem pamaz pašiem pelēkā vielas un kuriem patīk kaut kam mūžigi pakļauties un vergot. Jāzepa brāļi jau Jāzepu arī neieredzēja par viņa sapņiem un izredzētību. Tikai vēlāk nāca lūgties, kad pašiem maizes nebija. Ej uz priekšu un laiks visu noliks savās vietās!
kelvins
k
Latviskās skaudības ietvaros radīts murgs pret talantīgu un drosmīgu cilvēku. Atbalstu to, ko šis mācītājs dara. Jo alternatīva ir Pujāts un viņa sekotāji ar savu ķēki, Vanagu ieskaitot.
komentators
k
Nu tak paskataties un palasat internetā. Nevajag būt muļķim. Un tas, ka viņas nav vēršušās tiesā neko nenozīmē. Nevis viņas nabaga mācītāju gultā ievilka, bet viņš. Tā raksta cietušās.
Ketija
K
Ko var zākāt to Korāli, tiko ko viņs kaut ko dara? Kāpēc par valts prezidentu nekad nesaka "Ar ārsta ētiku un kukuļdošanu saistītais bijušais ārsts un šobrīd prezidents Z-ra kungs viesojās tur un tur.." Raksta autori! Domājat, ko rakstiet. Citādi var sanākt nepatikšanas jums pašiem.
lidotājs
l
Diena: "Savukārt I.Blūma dzīvesbiedre Ilze gatavojot pīšļu svinīgo izvadīšanas rituālu." Kas tas ir par murgu, Diena, ko jūs te rakstiet? Jūs pat neesat pacentusies intervēt šos pieminētos cilvēkus. Vai jums nav apnicis copy-paste stilā vālēt šādā stilā? Lēts raksts ar vecām kļauzām un ļoti neprecīziem faktiem. No sākotnējās Dienas stila te vairs nav ne smakas. Par virsrakstu vispār nerunājot. Nav brīnums, ka jūs pārpērk, lai rakstīt jaunais īpasnieks jums iemācītu pašiem!
zintnieks
z
Korālis ir gan mācītājs. Saskaņā ar kristīgo dogmātiku, ordinācija paliek uz visu mūžu. Viņs vienīgi nav lelb sastavā un darbojas ar tiem, kam lelb neinteresē. Un kādam gan tur būtu daļa, jo Latvijā reliģija ir škirta no valsts un cerams, ka no lelb taču! Esmu vinā atbalstītājs un zinu, ka viņa atlaišana notika tikai un vienīgi safabricētas apsūdzības dēļ. Īstais iemesls bija baznīcas īpašumi. LELB kā organizācija starauji bankrotē un bija nepieciešams tikt klāt pamatīgajiem īpašumiem Valmierā. Ar ši mācītāja personību tam visam ir maz sakara. Latvijai jaiziet šie elles ceļi, lai cilvēki to saprastu. Čekas etodes, nomelnojot cilvēkus turpinās. Tostarp baznīcā. Noželojami!
zinu gan
z
Šogad jūnijā Augstākās tiesas Senāts izbeidza tiesvedību par garīdznieka cieņai neatbilstošu dzīvesveidu no amata atbrīvotā V.Korāļa lietā. Ha, ha! Izbeidza tiesvedību! Klaji meli. Tur nekas nav izbeigts!
Jezups
J
Vai ta Vanagam pieder Dieva Vārds? Vai Vanags ir kāds noteicējs pār savu patriekto darbinieku dzīvi? Lai tak vācas pie katoļiem, būs jau luterāņu tantiņu saziedoto naudu noplederējis!
Minna
M
Re, kā darbojas latviskā skaudība! Korālis nestaigā apkārt izmisis, bet ir uzsācis ko jaunu! Un pie tam ko pavisam ekstrēmu! Ko jūs būtu darījuši viņa vietā? Jūs pakārtos!!!!!!!!!! Nelietīgie skauģi!
Kaspars
K
Nu gan Jūs, arhipīskap publiskajā telpā šaujat pār strīpu. Un krietni vien! Kas gan Jūs iescēlis par ekspertu visdā Latvijā un visos teoloģiskajos jautājumos. šis mācītājs taču neatsaucas uz jūsu "kantori" - lelb, kas strauji bankrotējot, kā to lasām presē. Labāk stutējiet savu "muižiņu", pirms metaties Romas katoļu skavās ar savu teatrālo liturģiju. Beidziet taču vienreiz vajāt un tiesāt cilvēkus un sakopiet beigu biegās pats savu personisko dzīvi visas Latvijas priekšā! Pieskatit savus vēl pāri palikušos iztapīgos kalpotājus un viņu gaitas arīdzan pie reizes...
xxx
x
Korālis jau vairs nav mācītājs un šo nosaukumu ir pats sev piešķīris. Vai tad ļautiņi to nesaprot? Un žurnālsiti arī viņi tā sauc? Viņam taču mācītāja statuss ir atņemts, vai ne tā? Precīzāk un mazāk maldinoši būtu, ja Korālis sevi sauktu par netradicionālu ceremoniju meistaru. Un ko par to domā VID - vai Korālis par saviem ceremoniju pakalpojumiem kases čekus arī izsniegs?? Ha-ha-ha...
dabasdraugs
d
Nu nezinu, vispār jau ir tā kā lasīti ārstu, seksologu un psihologu atzinumi par to, ka nepieredzējušām meitenēm tā fiziskā "izklaide" jeb bauda tomēr ir mazāka nekā vīriešiem... Viņām bauda vairāk ir garīgā, emocionālā plāksnē - no tā, ka sola precēt vai mūžīgi mīlēt. Un to tādi Korāļveidīgi tipiņi parasti arī dara. Var jau būt, ka novirzos no tēmas, bet, kā redzu Korāļa feisu vai lasu viņa vārdu, tā atceros vienā viņa intervijā toreiz lasītu frāzI: "Viņas pašas man pirmās sūtīja īsziņas!". Spilgts tipiska mūsdienu vīrieša - gļēvuļa un sievietes vainotāja un apmelotāja - piemērs. (Īsts džentlmenis publiski nevainotu sievietes - it īpaši vientiesīgas mazpilsētas meitenes - pat ja viņas tiešām būtu daļēji vainīgas.) Vēl jo pretīgāk tāpēc, ka šis tips nebija vienkāršs gatera strādnieks, blēdīgs biznesmenis vai "zelta jaunatnes" pārstāvis naktsklubu tusētājs, no kā šādu rīcību arī varētu gaidīt, bet gan - mācītājs.
skuķis
s
Korālim jau tas ķēriens vairāk uz biznesa ''padarīšanām'' ...un Dievam jau ar to maz te sakara.. Atceros makten lielo uzrakstu uz Valmieras baznīcas sienas '' ziedojiet baznīcai'', he-he.. Atceros arī to, ka pirms Valmieras svētkiem šo uzrakstu palūdza aizvākt ... lai iebraucējiem - ciemiņiem nerastos nelāgs priekšstats par mūsu Dieva vīra izpratni par pasaulīgām lietām. Tagad skatos, apsviedīgais Dieva vīrs ķēries pie jauna biznesa plāna realizēšanas ... nu ko lai saka - varen attapīgs, kaut kas tāds te vēl nav pieredzēts, tā teikt, kurš pirmais brauc, tas pirmais maļ.. mūžu dzīvo, mūžu brīnies. Nu un tad jau galu galā manīs cik daudz ''vēso'' letiņu izprovēs šo ''amerikāniskā stila'' ekstrēmu..
PILNAI LAIMEI
P
Vārdus, ka "vīrietis izklaidējas ar meiteni", laikam saka jūsu vīrietība. Man gan šķiet, ka meitenes "izklaidējas" ne mazāk un tas būtu viens no vīrieša priekiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas