Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Skata trīs gadus vecās smagas traumas guvušās Diānas lietu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
:(
:
ja tu asterix zinātu šo ,,māti,,tad tā nerakstītu,k..e vēl tā!!!Bērns viņai nav bijis un nebūs vajadzīgs,cik zinu tagad iet uz principu,lai tikai savam bijušajam iegrieztu un no ķurķa baidās ka bikses trīc...bet vajadzēja ātrāk domāt,kad vazājās apkārt,un uz bērnu bija uzspļaut,afēriste,nevienam viņas vārdam nevar ticēt un vecākā meita diemžēl maz atpaliek...mēdz būt dažādi gadījumi kad sieviete pašai to negribot nonāk sarežģitā situācijā,bet varat ticēt šis nav tas gadījums,un šo bērnu vajag turēt pēc iespējas tālāk no tādas ,,mātes,,
asterixam
a
nu jaa, es ari domaaju, ka apsuudzeetajai matei tas varetu nepatikt.. vispar tas liecibas teksts ir interesants. ja maate un pateevs nav vainiigi, lai nu taa buutu. tad publskoshana nevienam par sliktu nenaak, ja taa ir patiesiiba. bet, ja ir - tas paraada, kaa tiek apstraadaats pusauga berns, lai nesniegtu matei, patevam nelabveligu liecibu. un, ka patiesiibaa tas jau nav tik traki, ja mazaa maasinja, 3 g.v., tika nezheligi ilgstosi dauziita. un vispar 14 gadus vecas meitenes var mierigi atrast ilguciema cietumaa.
asterix
a
man gan nepatiktu, ja mana bērna liecības publicētu interneta portālā cilvēks, kuram ar to nav nemazākā sakara. es teiktu, ka ir pārkāptas mana bērna tiesības. nu nezinu, man tas nepatiktu. kāda lasītājiem no tā jēga.
vita
v
Šie šausmu stāsti atkārtojas jau vairāku gadu garumā. Problēma netiek risināta. Izskatās ka arī šoreiz vainīgs ir vīrietis, taču šādos gadījumos šokē mātes un apkārtējo attieksme. Sabiedrībai ir vienreiz jāsāk kļūt aktīvākai un jāziņo vienmēr kad rodas aizdomas par vardarbību. Šie bērnībā mocītie bērni izaugs un tad par viņu atriebības upuri var kļūt ikviens šodienas vienaldzīgais.
Liva
L
Meitene par patēvu nekad neesot sūdzējusies. --- Varbūt vēl varēja norādīt, ka nav iemesla aizdomām, jo trīsgadīgais bērns nav rakstījis sūdzību policijai.
Alla
A
es arii neredzu pretrunu, kaadeelj nedriiksteetu publiceet pa 14 gadus vecas meitenes lieciibas, ja taas nolasiitas atklaataa tiesas seedee. No 14 gadu vecuma personaam, starp citu, iestaajas arii kriminaalatbildiiba.
x
x
Jā, drīkst! Paldies Dienai, ka tiek celti gaismā ēnu sadisti un varmākas!
K
K
Šodien ,, Dienas '' rksatā var lasīt nepilngadīgas, 14 gadīgas meitenes liecību citātus kādā kr. procesā. Vai tad tas ir likumīgi??? protams, ka ne un tādi gadījumi tiešām jāierobežo. Tā nav nekāda preses brīvības ierobežošana. Prese vienkārši sen vairs nekādas robežas neošķir.
K
K
Rodas jautājums: Vai prese drīkst publicēt liecības publiskai apspriešanai, turklāt, nepilngadīgas personas liecības un , kad lieta vēl nav pabeigta?
Iuze
I
Ļoti ceru, ka tiesa bērniņam ļaus palikt pie tēva.
Neticami
N
Vienvārdsakot, pieaugušo DEBILITĀTES dēļ 5 - gadīgam meitēntiņam IZČKARĒTA bērnība! Pie tam t.s. patēvs taču nekur NESTRĀDĀJA, kamēr māte darbā viņš pieskatīja mazo meitēnu ...brīnos par mazās meitenītes MĀTI - vai tad SLINKĀ veča mazais krāns bija svarīgās par bērnu???
aija
a
Ceru, ka notiesās pēc nopelniem šos nožēlojamos, necilvēciskos "kadrus", ko pat par cilvēkiem vairs negribas saukt. Kā var tā apieties ar mazu, nevainīgu bērnu? Tad jau labāk bērnu namā būtu atdevuši!
zzz
z
Bērnu spīdzinātājiem visi ceļi vaļā - "Bērnu tiesību aizsardzības centrs likvidēts, atliek vēl piegriezt bāriņtiesas (kuras jau tā savas funkcijas veikt nav spējīgas).
A.P
A
Briesmīgi, bet nez kādēļ man šķiet , ka šādi gadījumi kļūs aizvien biežāki. Kādos apstākļos aug mūsu jaunā paaudze? Vienai daļai ir atļauts viss un vēl zem kājām sarkans celiņš tiek paklāts, tikai nav emicionālas saiknes ar vecākiem, jo viņiem jāstrādā. Otrai daļai pašai jācīnās par sevi. Ja bezcerība pārņem vecākus, tā kļūst par dzīves vadmotīvu arī viņu bērniem. Agri vai vēlu visas šīs problēmas izpaužas agresijā.
xxxx
x
Stasts baismigs. Ari man ir meita 3 gadu veca, kurai patik dauzities un nemties, bet no ta visa miesa zilumos gan nepaliek. Ceru, ka tiesai atstats bernu teva aprupe. Izradas, ka atseviškām matem berna audzinašanu uzticet nevar.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas