Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

SKDS: Augstākie reitingi - SC un ZRP

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nv
n
nu, par SC elektorātu skaidrs, bet ZRP elektorāts laikam tie paši lētticīgie mērkaķi, kas no Zīgerista banānus ķēra.
Dr.xy
D
To,ka publicetie reitingi neatbilst faktiem,ir skaidrs.Bet, NAV skaidrs,kapec kremla cekistu organizacija SC neatrodas aiz restem.Pamatojums SC tiesat ir vairak ka pamatots.Kaut vai TIKAI par to,ka ludza kremla cekistus ierasties Latvija,lai 17.septembra velesanas uzpirktu latviesu veletaju balsis.Par so SC kriminalnoziegumu,ar merki iznicinat Latvijas Valsts un latviesu tauutas neatkaribu,var izlasit interneta zem:"polittologi no Maskavas apmaca SC agitatorus".
tomēr
t
Izlasot krievu valodā komentāru no SC, principā balsošu par mazāko ļaunumu no latviskajām partijām ZRP.Tādu indi komentārā kuru grŪž arā SC izlasot rodas, ka jādot pretspars.
re - re
r
Balsošu par mazāko ļaunumu, jo SC nav nekāds latviešu aizstāvis, bet gan etniskā naida kurinātājs, jo to parāda, ka viņi pa kluso atbalsta PCTVL un otru valsts valodu. Pagāušajās vēlēšanās visi latviešu uzvārdi no saraksta bija izsvītroti, tas ir tāpēc, ka krievi balso pēc etniskā principa, un mums latviešiem tur nav ko bāzt savu degunu SC sarakstā.
kārtējā zagšanas sagatavošana
k
Visi šie reitingii ir tikai priekš tā, lai parādītu ka nav Latvijai citas iespējas kā balsot tikai par to apzogošajām partijām Tādi pat prosytitūtas šie reitingotāji kā žurnalisti
Jozefs Šveiks
J
Prekš muļķiem jā.
  • 0
  • 1
Rolis
R
ERs vēl joprojām ticu latviešu veselajam saprātam, bet neticu šai aptaujai, ceru ka latvieši nāks pie veselā saprāta un uzvarēs vēlēšanās VL/TBLNNK vai tad nav redzams, ka ar visiem iespējamiem līdzekļiem mums grib uzspiest SC varu un otru valsts valodu krievu valodu, pat mediji nozvēējušies pret latviešiem šajā zemē ja vēlēšnās uzvarēs Visu latvijai tas nenotiks tikai par latvisku Latviju un Visu Latvijai jābalso tā vismaz domāju.
:)
:
Nemūžam neticēšu, ka latviešu tauta ir debīla. bet - ja ir - tad Dievs ar to....
Birch
B
SC kopa ar ZZS spele uz naudas izdali visiem, bet nedoma ka to nopelnit, ja neskaita Putina investicijas.
Ω
Ω
Ļoti reprezentātīva aptauja, tikai: Rēķinā jāiekļauj arī to vēlētāju grupa, kuŗa, atšķirībā no pensionāriem un bezdarbniekiem, darbā atrazdamies, šajās aptaujās piedalīties nevar. Un tieši šis Latvijas tautsaimniecības balsts neatbalsta ne SC, ne tās jocīgās reformu partijas.
VIENOTĪBA
V
Mēs veiksmīgi transformējām darba ņēmējus par trūkumcietējiem un StALINS pat noskaustu -mēs no Latvijas padzinām 400 000 iedzīvotāju
Sabiedrībai jāpiespiež
S
Vienotības, ZRF, Nacionālās apvienības politiķus atrast kopīgu valodu un izveidot valdību. Tas ir tautas vairākumam vienīgais pieņemamais koalīcijas modelis.
vot
v
Forši ,par Pobedziceļu izsmējos.
Mēs
M
Smieklīgi,ka ir latvieši, kas balsos par SC. Krievi gan atklāti paziņoja, ka visus SC pielīdējus - latviešus izsvītros. Kangarus neciena neviens - ne latvieši, ne krievi.
Marita
M
Reitinga veidotāji, labāk pierakstiet klāt, cik kura partija jums ir samaksājusi.
Ak Dievs
A
tie reitingi pirkti par kgb nagumauceju bandu naudu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas