Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Šķēle aicina uz tikšanos Dombrovski

Tautas partijas (TP) līderis Andris Šķēle šonedēļ uz tikšanos aicinājis Ministru prezidentu Valdi Dombrovski ("Jaunais laiks").

Par šajā nedēļā iecerēto tikšanos aģentūru BNS informēja TP frakcijas priekšsēdētājas vietnieks Vents Armands Krauklis, bet premjera preses sekretāre Līga Krapāne noraidīja izskanējušās ziņas.

Krauklis gan atzina - viņš otrdien lielāko dienas daļu pavadījis Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas izbraukuma sēdē un nav sazinājies ar biedriem no TP vadības, līdz ar to deputāts pieļāva, ka nav informēts par jaunākajām ziņām šajā sakarā. Tomēr Krauklis apliecināja, ka tikšanās gan ir bijusi plānota.

"Varu tikai apstiprināt, ka bija plānota tikšanās šonedēļ," sacīja Krauklis, nezinot teikt konkrēti, kurā dienā.

Krauklis arī norādīja, ka tā bijusi Šķēles iniciatīva un TP līderis vēlas ar valdības vadītāju pārrunāt "ekonomiski sarežģītus jautājumus".

"Par to, kā tad Latviju izvest no ekonomiskās krīzes," teica parlamentārietis, norādot, ka pievērsties plānots tieši īstermiņa uzdevumiem.

Turpretī premjera preses sekretāre Līga Krapāne noliedza, ka šāda tikšanās tuvākajās dienās būtu plānota. Viņa apliecināja, ka par tikšanos ar TP vadītāju nav bijusi runa un arī premjers šādu vēlmi nav izteicis.

Pēc aģentūras LETA neoficiālas informācijas, tikšanās rīt atcelta, jo premjers tādējādi vēlas sodīt TP un likt viņiem pagaidīt.

A.Šķēles sagatavotais ekonomiskais plāns paredzot šogad veicamos uzdevumus, noskaidroja aģentūra LETA. TP varētu izšķirties to publiskot rīt pēc TP valdes un Saeimas frakcijas paplašinātās sēdes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas