Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Šķēle sūtīs vēstuli starptautiskajiem aizdevējiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
a ko ta nu?
a
Kļuvis zināms aptuvens vēstules teksts: 1. Nothing special. 2. We will be taupīgi and atbildīgi. 3. My message will be, but I will not say. +++ BURVĪGI! :-)
aina..ross
a
shadas darbibas ir deklaretas lr KL....... pilnigi pikritu.
ross
r
vai tiesham shadas darbibas nav izvertejamas ka noziedzidas darbibas realizeshana valsts stabilizacijas graushana, izmantojot tirgoshanos ar ietekmi ...............
fridman
f
Kritiķi jau klāt.. Uzskatu, ka šāda vēstule palīdzēs analizēt visu pušu pieņemtos lēmumus, to sekas un personu atbildību.
Viesulis
V
Izskatās pēc muļķošanās - nedomāju, ka SVF interesē kaut kādas opozīcijā esošas partijeles pļūtīsana, ka viņi kaut ko garantēs. Bārdainim ir acīmredzama lielummānija un garīga nenoturība, jo Eiropā Tūp...isti tāda pundurpartija vien ir un tas ko viņi tur murmulē visiem ir pie kājas mazā pirkstiņa!!
lux
l
Apmēram tā aŗī būs. Turklāt nav jau garantijas, ka viņš kādu vēstuli sūtīs. TIK liels idiots viņš tomēr nav, maita, tas gan.
atmoda
a
Šķēles kungs ar SVF palīdzību vēlas tikt premjera krēslā, tas jau muļķim skaidrs.Tikai, ja SVF vairs neizsniegs Latvijas valstij kredītu, tad Šķēles kungam būs jāšķiras no saviem miljoniem, jo nāksies tos konfiscēt par anti-propagandu pret valsti un tās iedzīvotājiem.Vienu vārdu sakot, tas,kurš ir pret tautu, tam algu un miljonus nost.
Vēlētājs
V
Šķēle! Lasies prom, tu mums riebies!
Lai gan
L
Jēziņ, vecais tp nu tēlos Latvijas valdības vadītāju ...un rakstīs petīciju naudas aizdevējiem! Lai gan veco MĒRGLI gadiem gaida franču gardīnes...bet nav kas ietupina! Latvijā taču īpašā cieņā ir valsts IZZADZĒJI !!!
KLM
K
Kautkā jau jāmēģina celt savu prestižu. ................................................. ........................ Būtu mācījies no Minhauzena (šlesera) - cēlis prestižu ar pacēlāju.....
kNN
k
izklausaas peec kangara
Tā nu tas ir...
T
Kas sunim asti cels- ja pats necels.Kautkā jau jāmēģina celt savu prestižu.
atbilde
a
un tad butu interesanti zinat vai atbildi ari sagaidis vai sie vienkarsi pazinos ka skele nav nopietns sarunu partneris, jo trekno gadu mantojums ir par smagu. un tad ka dziesma bet akarnītis vēstulēs tam bērzam raksta bērzām plēs un visas ievas baltas op līdz....
ABC
A
Bandīts sūtīs vēstuli SVF. Muahahaha:)
أبجدية عربية‎
أ
Šķēle sūtīs vēstuli starptautiskajiem aizdevējiem, Romas pāvestam un Gērnsijas salas izpilddirekcijai.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas