Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Skolas Rīgā koncentrēs pašvaldības īpašumos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
macho
m
Apsveicu Strautmani ar skolas likvidesanu, infantila direktore,pelnitas sekas.j.Stabina vadiba nekas tads nenotiktu.
absolvente
a
Es ceru, ka slēgs un reorganizēs ar prātu. Rīgas komercģimnāzijā ir īpaša programma, kur papildus vispārizglītojošajai tiek īstenota komercizglītība. Tā ir vienīgā skola, ko es zinu, kur skolotāji pret tevi izturas kā pret pieaugušu cilvēku, lai arī tev būtu tikai 15 gadu. Kamēr citās skolās skolotāji sit ar dūrēm pret galdu, kliedz un bļauj, jo citādi nemāk bērnus savaldīt, Rīgas komercģimnāzijā šādas metodes netiek pielietotas, tur ir cita attieksme un skolā nebūt nevalda bardaks. Turklāt mācību slodze ir daudz lielāka, nekā parastā vidusskolā. Esmu no tiem, kas tiešām mācās, un pēc Rīgas komercģimnāzijas absolvēšanas man 1.kurss universitātē likās kā bērnu spēle, pēkšņi bija tik daudz brīva laika. Šī skola ir vienkārši super, pirmā, kas sāka īstenot komercizglītību, piedāvā dažādas mācību programmas. Vienmēr biju domājusi, ka savus bērnus noteikti sūtīšu turp mācīties, bet tagad.. Es tiešām ceru, ka visas reformas notiks ar prātu, nevis mehāniski.. Un kronis visam būs, ka saglabās krievu skolas no tā saraksta, bet latviešu slēgs, jo, kas tad ir pie varas Rīgas Domē.. Es aicinu Rīgas komercģimnāzijas absolventus rakstīt vēstuli Izglītības Ministrijai un vākt parakstus, jo šīs skolas slēgšanu nedrīkst pieļaut, jo šādas skolas Latvijā vairs nebūs nekad..
lasītāja
l
a ko darīt 12tajiem, kas mācījušies kāda noteikta novirziena klasē un tagad tiks iemesti parastā vidusskolā?
Oskars
O
Domnieki sāks jau izmantot BĒRNUS.
Suņu Jēkabs
S
Pa kuru laiku tu cīnīsies? Jau pēc 5 nedēļām jaunais mācību gads! Kā pateiks, tā būs. Diemžēl.
sii
s
Pirmdien, plkst.13.00, Riigas Dome riikos preses konferenci, kuraa beidzot pazinjos, kas notiks ar Riigas skolaam.
lasītāja
l
Rīgas komercģimnāzijā skolēni mācās pēc īpašas programmas, vai Koķe ir padomājusi, kā 12. klašu skolēni pabeigs skolu, ja mācības jāturpina vispārizglītojošā vidusskolā? Varbūt vajadzētu veidot vecāku apvienību ar kādu pieredzējušu advokātu un cīnīties par visiem mūsu bērniem, kam nebūs iespēju turpināt iecerētās mācības!
vispār to sociālists
v
kas tas par murgu - atslēgt siltumu? siltums ne tikai apdzīvotājiem vajadzīgs, bet arī ēkai, lai tā salā vai mitrumā neietu bojā!
Gunita
G
Atliek tikai cerēt, ka skolas reorganizēs ar prātu - apvienojot tās, kuras var apvienot, nevis mehāniski cērtot ka asinis šķīst. Kur mācīsies šodienas bērnudārznieki - vai tad nebūs skolās tas pats ārprāts, kas tagad ar vietu trūkumu bērnudārzos darās? Jau tagad Rīgā ir skolas, kurās netiek iekšā pat skolas mikrorajonā skolai blakus dzīvojošie bērni, jo gada beigās dzimuši.
Sociālists
S
Un ja vēl piegriezīs skābekli skolu direktoriem, neatļaujot isaimniekot skolu naudu. Ziemas brīvlaikā atslēdzot siltumu skolām, pagarinot ziemas brīvlaiku un sākot mācibas augustā. Tad cik naudas ietaupīs.
Prāts
P
Kur bija prāts palicis treknajos gados, ka nelikvidēja skolu, kur uz 26 skolotājiem ir 115 skolēnu. Bija jāpienāk krīzei, lai saprastu, ka tā ir izšķērdība? Vēl ir pilns ar pustukšām skolām, kuras vjag reorganizēt.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas