Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Skolas svinīgajā sarīkojumā publiski nolasa arī otrgadnieku vārdus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautājumam: )))
j
Piekrītu! Patiešām tu šai valstī maksā nodokļus un vīrs tevī laikam visaugstāk vērtē tavas koptās zeķes. Piekrītu, ka tevi nekas neapmierina ne šajā valstī, ne darba vietā un tas ir traģiski. Es patiešām cienu tavu izvēles brīvību ciest vai patiešām risināt problēmas. Ja vēlies - tad ciet un vaimanā!!! Katram savs prieciņš, arī mazohistu klubiņa biedriem. Tiec tikai skaidrībā, ko īsti gribi. Ja gribi ciest vēl vairāk - uz priekšu! Būs par ko iecepties. Bet ja labākā skola Ķengaragā šķiet Lietuviešu vidusskola - nesaki, ka esi spiesta to izvēlēties. Es esmu brīdinājusi! Man gan patīk mans vīrs, man patīk mans darbs, man patīk mana valsts un man patīk Rīgas 25. vidusskola. Tev laikam labāk Lietuviešu vidusskola. Respektēju šīs atšķirības. Cepiens non stop ;)
jautājuma pārstāvei
j
Vai tev šajā valstī viss patīk? Nē? Nu tad pamet, ko tu vēl te grozies! Un darba vietā? Pamet to ar'! Un vīrs ar tavām nekoptajām zeķēm ir apmierināts? Nē? Iesaku pamest! Vai tādā veidā tiek risinātas problēmas? Ko tu kladzini par to skolas pamešanu kā tāds papagailis???Arī es šai valstī maksāju nodokļus. Un ne tu to izlemsi, kam ko darīt... Pēc šiem visiem komentāriem ne tu esi mana autoritāte. Tā ka...
jautājumam: )))
j
Vajag bērnu sūtīt uz labu skolu, tad arī ar maigu dabu varēs skolā saprasties. Un bērni būs laimīgi;) Piemēram, Ķengaragā daudz labāka par Lietuviešu vidusskolu ir 25. vidusskola. No sirds iesaku visiem, kamšis raksts ir atvēris acis! Nebūs jābojā nervi.
jautājums
j
Es esmu bijis visās vecāku sanāksmēs. Jo manai kundzei pārāk maiga daba, lai mūsdienu skolas pārciestu...Tieši tāpēc man ir viedoklis gan par skolotājiem, gan par vecākiem, gan par bērniem... .Esmu pārliecinājies, ka no visām šīm grupām var ļoti daudz ko sagaidīt.... Un vecākus , kuriem ir bērni ar īpašajām vajadzībām , es patiesi apbrīnoju, ka viņiem izdodas tikt galā ar to drausmīgo sabiedrības neiecietību, nežēlību un ļaunumu. Un tomēr ....Ir tomēr vecuma uztveres atšķirības. Varbūt ir pat svētīgi, ja pusaudzis dabū savas rīcības publisku izvērtējumu. Bet ne jau no 1-3.klasei, kur pat atzīmes neliek...Nu nebija tas pareizi ! Vispār problēmas skolā ir milzīgas, un sabiedrībai būtu jāapspriež savstarpējās pretenzijas starp vecākiem, skolotājiem, skolēniem. Jo ar stāvokli Latvijas izglītības sistēmā neapmierināti ir visi....
jautājumam: )))
j
Ir jau visādi cilvēki - tādi, kas grib saprast, sadzirdēt, problēmas atrisināt. Ir arī tādi,kam būtiski iecepties. Ja vēl vislatvijas cepiena rekordu no trīs diskutētājiem,kas sēž uz vienas IP adreses uztaisīt - vau! Kas par sasniegumu! Nu aizej uz skolu, ja reiz neesi bijusi vecāku sapulcēs, un paņem bukletiņu par skolas psihologa darbu. Aizej, parunājies ar psiholoģi, pajautā vai viņa tiešām gatavo bērnu baismīgajam "pazemojumam". Dīvainā kārtā neviens cits klātesošais otrgadnieku nolasīšanu par pazemojumu neuzskata. Jo šajā mazajā skoliņā ir ģimeniska attieksme. Arī pret dažiem vecākiem, kas līdzīgi ka pusaudžu pārejas periodā mēdz muļķīgi uzvesties. Tur saka - varbūt arī vecākiem ir dzīvē grūtāks periods, bet pāries;) Tāpēc saglabāsim konfidencialitāti un atstāsim informāciju par iecepto māti administrācijas telpās. Ar domu, ka rīt cilvēks atnāks kā cilvēks, varbūt atvainosies un vecās kļudas varēs aizmirst. Tur saka - nāciet, risināsim problēmas, uzklausīsim ieteikumus. Nu nenāk, jo nav svarīgi reāli risināt, uzzināt, saprast, bet gan publiski iecepties... Bet priekš cepiena īstā patiesība nav svarīga, vien drūmi piefrizētā. Vai cepties līdzi vai pret vai ierēkt? vai klusi iesmaidīt;)
jautājums
j
Tieši kādu palīdzību ? Lai var skolas svinīgo pasākumu pārciest ? Tā laicīgi bērnu sākāt gatavot ...Jau mēnesi pirms ... Kā pacientu uz operāciju...lai no pārdzīvojuma nenomirst....
info
i
Bērns saņēma palīdzību jau mēnesi pirms brīvlaika un līnijas.
jautājums
j
šūmējās par svešu bērnu,kuram patiesībā nekāda vēl īpašā palīdzība nav nepieciešama - skola ar psihologu un skolotāju rūpēm to jau nodrošinājusi. ------------------------------------------ --------------------------------- Es gan nezinu ,vai Jūsu komentāri ir man adresēti, bet pieņemu , ka tā... Nu varbūt reizēm vajag padomāt, tad bērniem psihologu palīdzību pēc svinīgajiem pasākumiem nevajadzēs ? Manējie nupat beidza 10. un 11.klasi. Jau lieli...Nezinu,uz ko pēc 10.gadiem man būtu jāgatavojās pēc Jūsu piesolījumiem.... Un ja bija kļūda, tad tā jāatzīst ! Ne tikai skolniekiem, bet arī skolotājiem.... Un skolas problēmas ir ne tikai katras konkrētās ģimenes, bet visas sabiedrības problēmas. Tas tā.... par savējiem un svešajiem bērniem....
titai
t
Tur jau stāsts, ka savējo neaizstāv, bet šūmējās par svešu bērnu,kuram patiesībā nekāda vēl īpašā palīdzība nav nepieciešama - skola ar psihologu un skolotāju rūpēm to jau nodrošinājusi. Izpūsts zilons no mušas.
tita
t
Par daudz esat sašūmējusies.Vai pati nekad nekļūdāties? Aizstāvam mazo cilvēkbērnu(jo savejo jāizstāv), bet kaut kādā vecumā nāk viss atpakaļ pār mūsu galvām( atceraties to pēc10 gadiem)
alleluja!
a
Nezinu, cik ar to 1-klasnieci, bet mūsu skolā direktora vietniece mācību darbā oficiālajā pasākumā nolasa pavēli par beigušajiem, pārceltajiem utt.
jautājums
j
Ar baltiem cimdiem ar tiem, kas traucē stundas, iedunkā citus, bļaustās un lamājas -------------------------------------------------- ------------------------------------------------------------ ------------ Un to visu tā mazā 1.klases skolniecīte darīja ?
tita
t
Ar baltiem cimdiem ar tiem, kas traucē stundas, iedunkā citus, bļaustās un lamājas. Vidusposmā un vidusskolā kavējumu procents120, bet, ak tu nabadziņ, ka tik izpatikt direktoram un vecākiem. Skolas slēpj un pietušē skaudro īstenību. Visām skolām gribas labos rezultātus. UN tā aizmiegtām acīm gadu pēc gada. UN vēl tie izstieptie četrinieciņi un piecinieciņi.
kopija
k
Loti laba skola.Labi maca un berni iemacas.Ja kads neder saj skola tad ludzu ir citas skolas. Atkatoju no pieredzes vislabaka skola Riga.
tantuks
t
Manas mazmeitas pasaspameta Juglas vidusskolu un nu macas saja skola, Vislabaka skola Latvija. Ja kads slokti macijies un lai zin pats ari.Pareizi ,ka nosauca,Loti pareizi,jasauc slinki un nespejigie varda.Pedagodi malaci.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas