Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Skolotāja uzskata, ka atlaista, jo ziņojusi par uzmākšanos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zemenite
z
Mja ta skola pati pa sevi nebij nekada laba un kapec uzreiz tie kuri tur macas jasauc pa sihiski nelicvarotiem berniem ir daudzi berni kurus tur nosuta jo neklausa vecakus un neiet uz skolu tamdel jau nav vinus tik zemu javerte tadi pasi vien berni ir ka parejie pat dazreiz no paligskolam berni ir daudz gudraki neka no parastajam skolam
NEREDZAMAIS
N
Es piekrītu rakstam (supramati 21.01.2009 20:06). Pārteikties ir cilvēcīgi( par tām māsām). Ko tad "Degpunkts" kariņu spēlēja pie I. Skudras mājās Lapmežciemā un kaimiņiem dzērājiem uz deva jautājumus. Tas bija ar Čivčišas kundzes un pārējām kundzīšu ziņu. Nejau tāpēc atlaida to"JAUKO" kundzīti, bet ka ielīda tur kur nevajag( sāka zvanīt un skriet uz Rīgu pie dažādām inspekcijām). Tagat lai neslēpjas aiz bērnu mugurām. To tiesa arī pierādīs ka tika aizskartasI. Skudras personīgā dzīve. Nebija jau tām Čivčiša kompānijai tik slikti tai Jūrmalas speciālajā pamatskolā, Visām bija jau pa divām slodzēm, ja viņām vajadzēja stundas tas direktors noņēma citām skolotājām lai draudzenēm būtu labi. Tagat ka direktors nedarīja pa orātam tad jau slikti un jānomelno pa visu Latviju. I. Skudra jau neskrēja ar" vakara ziņām" pie Čivčišas kundzes mājām un nedežurēja. Nu tā . Lai piedod man kolēģe(žurnāliste) supramati , bet man arī ir fakti par šo rakstu.
Hvz
H
Nu ja Čivčiša varēja bērnus iebaidīt, lai sniegtu kaut kādas viltus liecības, tad tikpat labi var rīkoties arī otra puse. Tā ka neņemos spriest nevienai pusei par labu. Katrai pusei ir sava taisnība. Jap un ja supramati apgalvo, ka fiksējuši bērnu liecības, tad varētu padalīties par sekojošo, cik Čivčiša bērniem bija naudas solījusi par "pareizām" atbildēm, un vai bērniņi bija apkrāpti vai nē, t.i. vai saņēma solīto naudu un cik. (es godīgi nezinu vai tie palīgskolas bērni ir tik garīgi attīstīti, ka māk naudiņu skaitīt un saprot, ka piecītis ir vērtīgāks par divlatnieku, jeb saprot, ka 20 santīmi ir mazāk par pieclatnieku, uz kura uzrakstīts skaitlis 5, kas tomēr ir mazāks par skaitli 20)
skolotāja
s
a varbūt viņš apvainojies , ka kāda no šīm skolotājam ar Kuplo neielaidās sakaros???:)))Jā noteikti tā arī ir:((
I.Č
I
Cerams, ka Kuplā kungs varēs savus faktus pierādīt , kad tas būs nepieciešams , jo savādāk nesmuki var sanākt. šis kungs nonāk pretrunā ar saviem faktiem I.Čivčiša draudēja ar nesekmību un izņēma no stundām . bet kad tika filmēts pirmais raidījums viņa mēnesi jau kā nestrād'āja:?? Kuplā kungs ,nu kaut drusku apdomājat ko runājat , jo par katru vārdu tak Jums būs jāatbild ar konkrētiem dokumentiem ! tākā droši varat pārskatīt visus savāktos dokumentus un to atbilstību jūsu rakstītajam šeit unVZ , jo kas zin vai drīz nevajadzēs likt lietā?Ceru, ka Jums ir konkrēti dokumenti, kuri apliecinās Čivčišas radniecību ar Supi un A. Anmani, tāpat vēlēšos uzzināt skolu, kurā iepriekš esu strādājusi.Man ir prieks ka Jums ir pieejami kompetentāki dokumenti kā VBTAI , VDAI. VII un Knab atzinumi! UN jā , vai tiešām krimināl[process nav atjaunots??
Gribu redzeet
G
Ienācas tikko informācija, ka ļoti iespējams, ka Ingus Kuplais ir Čivčišas radinieks, kas apvainojās, ka Čivčiša neuzaicināja uz pagājušajā gada Jaungada sagaidīšanas svinībām.
Gribu redzeet
G
Oo jā, būtu vērts redzēt apstiprinājumu, ka Iveta un Aija ir māsas, ka Supe ir radiniece, un, galvenais, tos faktus par noslēptajām darba gaitām.
supramati
s
Muti vārstīt un riet jau ir ļoti viegli, un es nekautrējos ne savu e-pastu iedot, ne arī norādīt savu tiešo saistību ar minēto problemātiku. Es, redziet, atšķirībā no dažiem komentāru rakstītājiem, kuri neapšaubāmi ir lieli Dienas fanāti un ļoti kompetenti šā notikuma aizkulisēs, nevienu un neko nelobēju un neaizstāvu - izņemot objektīvo patiesību. Un savus rakstus lieku tur, kur uzskatu par nepieciešamu. VZ nav ne partejiskā piederība, ne arī kāds cits simbols. Katrā ziņā par dzelteno prtesi manuprāt to var nodēvēt tikpat lielā mērā kā Dienu. Turēsimies pie faktiem - ne es uzsāku šo mēslu vētīšanu un ja uzskatāt to par gana aktuālu, esmu ar mieru atvērtai diskusijai. Atvainojos, ka uzreiz nenorādīju savu īsto vārdu un uzvārdu, bet neslēpos apzināti - atšķirībā no citiem komentāru rakstītājiem. Atkārtošu - ja ir interese, tad man e-pasts ir [email protected] vai [email protected]. Jautājiet droši par dokumentiem, faktiem - man nekas nav slēpjams, īpaši, ja tas nepieciešams nekorektas informācijas labošanai. Vēlreiz par faktiem - man atliek tikai nožēlot, ka cienījamā Čivčiša raksta autorei un viņas fanklubam noslēpusi būtiskus faktus par savām darba gaitām... Tur nu neko nevaru darīt. Patiesībā jūsu kampaņveidīgā manis noriešana ļoti līdzinās tam, kā tika norieti Slokas palīgskolas vadītāji - kad Čivčiša apvainojās, ka viņai gada nogales prēmija mazāka kā citiem pedagogiem (kuri ilgāk strādājuši, ar lielāku pieredzi utt.) un sāka šo nomelnošanas akciju. Itkā viena roka rakstītu gan tad, gan tagad :) Fakti nemelo.
virinātājs
v
direktors pedofils, te nav cita varianta,,,
paziņa
p
supermati vai Juus esat skaidraa??
skolotāja
s
jā supramati laikam tā īsti nesajēdz ko runā!
māsa zupe
m
tāds Jūsu liktenis:)))) murgot gaišā dienas laikā!
Gribu redzeet
G
Ak šausmas, supramati, Jūs vismaz varējāt faktus kaut tuvu apgramstīt.. stradājušas skolā kur atlaistas??!!! Supe Čivčišas radniece, bet, nav jau brīnums, ka kārtējo reizi Vakara ziņu reportierītis Ingus Kuplais izceļas ar savu neprofesionalitāti faktus sagramstot gaisā, ieteicams rakstīt romānus. Un šeit vēl spriest par Dzērves kundzes profesionalitāti ir vairāk kā nekorekti no Jūs puses Kuplā kungs.
māsa zupe
m
superamati turpiniet rakstīt rakstus dzeltenajai presei, kā esat darījis līdz šim:)
supramati
s
Vēl piebilde - ja materiāls tika veidots kā uzbrukums Skolu valdei, tad cita runa. Laura Dzērve, kuru pazinu kā visnotaļ laba līmeņa profesionālu žurnālisti, vienkārši nevarēja nepildīt pasūtījumu. Ja tā tomēr ir pašas (vai Supes, kura ir rados ar Čivčišu) iniciatīuva, tad ļoti žēl...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas