Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Skujiņš: prezidenta vēlēšanas rāda, cik tālu esam no sākotnējiem ideāliem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pindacīšas lakatiņi
P
Tāda tā mūsu ""inteliģence""(psrs izdomājums-Eiropā ir intelektuāļi),papīkstēt un ierasties uz banketu,bet darīt neko.Bet tai klabinātajai Betai jāpaprasa ko Repše dara ar tantiņu miljonu-teicās taču lietot to partijas stiprināšanai.ne miljona, ne partijas,ne Repšes. Tādi esam.Tikai citus apsaukājam.
Pindacīšas lakatiņi
P
Betas teksti gan ir dumi.
Bolero_10
B
Tas ir labi pateikts! Nākamā prezidenta izraudzīšanās kā gaļas un siļķu tirgoņu andele.
Sīmanis
S
Ļoti dīvaini, ka pazīstamais rakstnieks citus Latvijas intelektuāļus neredz, kas par Zatleru galvas tiesu pārāki. Vai Anna Žīgure nav viņam pazīstama? Vai Vitas Matīsas vārds neko neizsaka, ne A.Piebalga, ne E. Levita vārdi neko nenozīmē? Tas, ko Z.Skujiņš saka intervijas sākumā - jāpiekrīt bez ierunām. Pretīgs, cinisks šeptmaņu tirgus, kam ar valsti Latviju nav nekāda sakara. Gaļas, siļķu tirgoņu andele.
Tas ir traģikomiski,
T
piekrītu. Tādu ņirgāšanos, tādu cinismu grūti iedomāties! Kauns mums visiem. Gan tiem, kas visu šo situāciju aukstasinīgi vāra, gan mums, kam tas jāpiedzīvo. Esam Ventspils tantuku lomā, vēl tikai ar puķēm jāiet. Stils pretīgs. Atlikušajā laikā būtu nepieciešama tauta tribīne, kur paust savu nostāju. Paldies Z.Skujiņam par izteikto viedokli.
Bolero_10
B
Tu arī gribi padiskutēt? Tad uzraksti kko par tēmu!
mjāā
m
O! Kā te kāds ir cenzējis komentārus! Pazuduši visi tie daudzie ,kuros bija krasi negatīva patiesība par pašpasludināto kandidātu Andri Bērzinu.
Arturs - Pensionars
A
Šoreiz izteikumi pauž neslēptu neizpratni par notiekošo,vispār jau pasaulē,jo Latvija ar saviem 0,02 % no visa kā , ir visīstākā sīkpartija kuru vienkārši neredz milzīgajā skudru pūznī ko sauc par pasauli un kur visi baltie ir tieši viena septītā daļa .Citi,pavisam citi ir ideāli un sapņojumi , pavisam citas problēmas.Bet tikai pirms mēneša internetā varējām lasīt - visu šajā globusā nosaka tikai 9 (deviņi) .Cilvēki ,grupējumu pārstāvji,īstenībā kapitālturētāji , un pat ne tā sauktās lielvalstis. Mani personīgi visus šos 20 gadus skumdina mūsu nespēja saprast,ka kautko realizē tikai ļoti koncentrēts ,slēpti despotisks lielkapitāls.Uztaisījām sīkīpašnieku valsteli un tagad dīdāmies...
Incanti
I
ka viens cilvēks te sarakstās pats ar sevi - beta, bolero un novērotājs, vai tad dzīve ir tik pelēka un garlaicīga?
Kaspars
K
Tas tiesam jau ir nozelojami, Kremla sulaini un vietejie noziegumos apsudzetie ieliks Latvija prezidentu kadu tik velas..
Zirka
Z
Neko stulbāku un nožēlojamāku nevar iedomāties.
Novērotājs
N
Bet kāds tad ir galu galā, Repšes vārdiem runājot, sausais atlikums no tā visa? KNAB likums repšes laikā pieņemts tāds, ka pat vissliktāko priekšnieku, kas visu grauj no iekspuses, atlaist nevar! Algas valsts sektorā tiek saņemtas, neprasot konkrētu darba rezultātu! Par noslēgtajiem valstij neizdevīgajiem līgumiem neviens neatbild! Un galu galā - nevienu no valsts izlaupītājiem Repše iesēdināt nevarēja. Un pagāja malā kārtot savu bankrotējušo biznesu. Jā šāds tips skaitās valstvīrs, tad esmu bērnudārza deju skolotājs.
koka kaza
k
Aiz kam ir tas Zatlera lielais labums? Un runa nav par zaudētiem ideāliem, bet gan par tautas mentalitāti, kura nespēj nokratīt no savas muguras enerģiskus blēžus un avantūristus.Latvietim solidaritāte ir svešs jēdziens. Ir tikai Purapuķes ideāli.
Nauda
N
"Mēs neesam vienīgās." ----------------------------------------------- ---- Protams, ka neesat vienīgās, ir simtiem noīsinātu ierēdņu, kas ar prieku atceras neadekvāti augstās algas un ierēdniecības pašapziņas kulminācijas brīžus.
vilis
v
Man gan patīk.Putraskatls vārās.Ir ar ko nodarboties.Skujiņš vēl nav izgājis no padomju laiku domāšanas un rīcības maldiem un laikam arī vairs neizies.Grūti apzināties,ka neesi varas ideoloģiskais augstu celtais ideoloģiskais kalps.Varu vien ieteikt:ja garšo desas,tad neej uz lopkautuvi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas