Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 27. oktobris
Lilita, Irita, Ita

Slēdzot Latvijas vēstniecību ārvalstī, var ietaupīt ne vairāk par 60 tūkstošiem latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Uldis
U
1) Izlasīju pietiekami uzmanīgi; 2) Lūdzu izlasi virsrakstu, kurš atspoguļo galveno tēmu; 3) Rakstā sniegtā informācija tiek nemitīgi jaukta un griezta pēc tās sacerētāja vajadzības. Nav gan īsti skaidrs vai to paveikuši žurnālisti vai ĀM preses dienests, kur es par šo sacerējumu ministra vietā nekavējoties uzrīkotu tīrīšanu, vai arī pats Riekstiņs. Manuprāt tam nav jābūt puspatiesībās vēstītam ārpolitikas sacerējumam, bet gan kārtīgi strukturētai ekonomiskai informācijai. Vai arī es tomēr maldos?
Maija
M
Lasiet uzmanīgi, tie 60 000 ir tieši ēku uzturēšanai, nevis darbinieku, īres dzīvokļu u.c. izdevumiem.
diplomats
d
Kad M.Riekstins atsauks amoralo likumu ar ta speka stasanas dienu, kuru vins un S.Kalniete (esot arlietu ministre) izlabeja treknajos gados "Par diplomatu izdienas pensijam". Ka sads likums vispar vareja rasties, ja vien ne Riekstina, Kalnietes alkatiba un velme dzivot uz citu cilveku rekin, nodrosinot sev komfortabu dzivi un bezrupibu par ridienu? Si likuma ideja ir tada, ja Arlietu ministrija stradajosais ir nostradajis ka diplomats (bet AM stradajosi, lielaka dali visi gust diplomata statusu) 20 gadus tad vinam pienakas izdienas pensija. Kura valsts tadas kroplibas vel ir redzetas? Cik naudas ir paredzets izteretm ja sads likums netiek atsaukts? No kadiem fondiem Riekstins ir ieplanojis pildit sev un saviem arodbraliem kabatas?
arturs
a
juus pashi saprotat kaada situaacija ir juusu valstii kad runas saakas par veestnieciibu sleegshanu. juus veel censhaties spaardiities ap krieviju. vai juus tieshaam pie praata naaksiet tad kad buus pilniigs bads shaa vaarda tieshajaa noziimee.
atbalsts
a
Riekstind darbojas ka tipiskis padomju laika komjaunietis partijas sekretars, kurs melo un censas gut tikai sev privatu labaumu. Ja jau sledz vestniecibu, vai konsularu tad ari lidz ar to tiek atbrivoti darbinieki,kuri stradaja sajas iestades un ka rezultata tiek ietaupits loti, loti daudz nevajadzigi izteretas valsts naudas. Vai Riekstins var atbildet, cik izmaksa viena vestnieka, diplomata uzturesanas gada Latviajs valstij. Skiet, pec pieticigakajam aplesem vien vestnieka uzturesana gada Latviajs valstij izmaksa lidz Ls, 50 000-60 000, ierindas diplomata izmaksas bus mazakas (saja summa ir jaieskata vestnieka alga ministrija (Ls 500/menesi), uzturesanas pabalsts rezidejosaja valsti (Ls,2000/menesi), veselibas apdrosinasana, dzvesbiedra pabalsts, veselibas apdrosinasana, bernu skolas maksas, veselibas apdrosinasana, socialais pabalsts, telefonu sarunas, automasina, degviela, noesta, nodzerta nauda restoranos, krogos.......un vel +++, bezjedziegie komandejumi.....). Protams, ka Latvijai ir jsledz cieti daudzas vestniecibas, konsulari, ipasi jau ES teritorija. Tas tacu ir apsurds, ja Vacija, Bonna atrodas konsulars, ja Latvija ir iestajusies ES. Arlietu ministrijas nekauniga riciba, darbosanas ir veicinajusi Latvijas valsts bankrotu, jo tiesi sai ministrijai ir janodarbojas ar ekanomisko jautajumu veicinasanu un tirdzniceibas veicinasanu, Latvijas razoto precu tirgus noietuu meklesanu. Tacu Latvijas vestniecibas strada vestures skolotaji, politisko partiju atbiras, kuras citur darbu nevar atrast.
Uldis
U
Riekstiņ, nu cik var melot, es tev pāris stundu laikā sarēķināšu, ka ietaupījums būs jūtami lielāks, piem. paskaties tik uz algām vien... Es neatbalstu vēstniecību slēgšanu, likvidēšanu un apvienošanu ar citu valstu vēstniecībām, tā tomēr ir valsts seja un neatkarīgu (cik nu tas iespējams) starptautisko attiecību kārtošanas pamatstruktūra. Vai tiešām mūsu ārlietu ministrs ir tik neizglītots un garā nabags, ka nespēj citādi pamatot sava valsts diplomātu korpusa nepieciešamību un šādas idejas absurdumu.
Terorists
T
Ja ierobežotu tēriņus luksus lidojumiem,banketiem un vēl visādām luksus izdarībām tad jau naudīna arī ietaupītos.Bet tagad šī runāšana izskatās pēc gaudošanas mēnes gaismā.
jaa
j
Bonaa ir Latvijas konsulaats...kam tas vajadziigs tik mazai valstij, ja veestnieciiba ir Berlinee???
Juris
J
Ja 60 000 nav vērā ņēmama nauda, varbūt Riekstiņš man var iedod sīknaudu - simtus trīs-četrus?
angry
a
60t nedēļā? mēnesī? gadā? gadā tas gan nevarētu būt, tur jau pat vēstnieka alga neiekļaujas
ilžux
i
Baltijas valstīm vajadzētu apvienot vēstniecības - 3 in 1. Ekonomiski! Pavisam likvidēt nav labi, ja nu kāds dzērumā pasi pazaudē, ko tad?
www.nosargalatviju.lv
w
www.nosargalatviju.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Notikusi pāreja uz ziemas laiku

Aizvadītajā naktī Latvijā ir notikusi pāreja no vasaras uz ziemas laiku, pulksteņa rādītājus pagriežot vienu stundu atpakaļ.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas