Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

Šlesera jauniešu organizācijas vadītājs noliedz, ka izplatījis «Putina jauniešu» paziņojumu

Kremlim lojālā jaunatnes politiskā organizācija _Naši _pirmdien sākusi akciju Dzīvā vēsture, kuras ietvaros organizācijas pārstāvji Rīgas ielās līdz pat 9.maijam dalīšot Krievijas simboliku - Svētā Jura lentītes. Šo Naši elektronisko sūtījumu izplatījis kāds Rinalds Buškovs. Plašāk pazīstams ir LPP/_LC _jaunatnes biedrības Pirmie ģenerālsekretārs R.Buškovs, kurš sadarbību ar _Naši Diena.lv _noliedz.

Biedrības Pirmie ģenerālsekretārs R.Buškovs Diena.lv otrdien, taujāts par to, vai viņš ir pārsūtījis Naši e-pastu, atbildēja: «Es neesmu sūtījis tādus paziņojumus! Man ar to nav nekāda sakara!» Iesākumā viņš izklausījās samulsis, bet pēc paskaidrojumu saņemšanas – sašutis.

R.Buškovs lūdza nosūtīt viņam elektroniskā pasta adresi, no kuras sūtīts organizācijas Naši paziņojums. Pēc brīža LPP/LC jauniešu kustības vadītājs vēlreiz apstiprināja, ka šādu e-pasta adresi viņš nelieto: «Mums kā liberāli noskaņotai organizācijai nav nekāda sakara ar Naši, kuriem ir «nedaudz» citāds stils. Mums nav pa ceļam.»

Naši elektroniskajā paziņojumā raksta, ka kopumā akcijā paredzēts izdalīt 65 000 lentīšu. «Mēs pierādīsim, ka Naši kustības piekritēju ir tik daudz, ka nacistu pakalpiņi un fašistiskā jaunatne nogurs iekļaut tos savos melnajos sarakstos,» teikts organizācijas izplatītajā publiskajā paziņojumā. Ar «melnajiem sarakstiem» organizācijas pārstāvji domājuši pirms vairākām dienām interneta medijos izplatīto informāciju par autovadītājiem, kuri savas automašīnas rotājuši ar minētajām Svētā Jura lentītēm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA

 

«Okupantu autoparka» lietā vainīgie nav noskaidroti, tiesībsargi lietu mētā kā karstu kartupeli

DP: internetā publiskotie saraksti ir personas datu aizsardzības pārkāpums

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas