Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Šlesers: cilvēku izvēlē neesmu kļūdījies

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kapelāns
k
Dalās godīgi un nenodod tfu tfu tfu...
esi!
e
esi kļūdījies: gan cilvēku izvēlē, gan PIEDZIMSTOT, iznireli. gvelz, ko gribi. bet ESI kļūdījies, un visiem, izņemot tavu mammu, kura es negribētu būt, jo nomirtu no kauna par to, kas ir izaudzināts, un izņemot tos, kas tev no rokas ēd VALSTS, NEVIS TAVU naudu, tu esi dziļi derdzīgs.
Madam Broshkina
M
šleperis ir dunduks , nelietis un pamuļķis. Būtu mana teikšana, es viņam visu nacionalizētu un pašu uz Olaines kūdras purviem.
Paltraku Vilis
P
No Latvijas palikusi tikai himna un karogs............. , Viņš arī redz savu lauku, viņa lauks ir sava kabata.
Bille
B
>zvirbulēns Un vispār, kad vienreiz žurnālisti sāks rakstīt, ka valsti nevar pārvaldīt kā līdz šim, proti, ka katrs ministrs itkā atbildīgs tikai par savu nozari. Valdībai, Šleseru ieskaitot, ir jāredz viss lauks, ne tikai sava nozarīte. ------ Kam gan interesē valsts attīstība. Katram astoņkājim sadalītas savas ietekmes sfēras, jeb zonas, no kurām iekasēt nodevas. Tāpat kā reketieri sadala savas zonas. Un satiksme, ceļu būve, lidosta ir tikai nozares, kuras slaukt. Neinteresē Šleseram valsts attīstība. Viņam interesē kā iekasēt sev pienākošos daļu. VALSTS NOZAGŠANA!!!
garāmejot
g
"Tomēr runājot par ministru nomaiņu I. Godmanis skaidri pateica, ka lēmums par atkāpšanos no amata ir jāpieņem katram pašam personīgi." === Nevis katram personiski, bet viņu saimniekiem. :) Godmanis nedrīkst pieskarties citu saimnieku ministriem, bet savu saimnieku - ha hā, gribētu redzēt, kā viņš atlaiž. :))))
kantainais
k
Šlesers neesot kļūdījies cilvēku izvēlē, jo uzņēmumi strādājot labi... Varētu padomāt, ka tiešām labi, tikai - paša izpratnē, filozofijā un interesēs.
Paltraku Vilis
P
ŠLESERAM ARī IR SAIMNIEKS!!!! Šlesera saimnieku sauc- ĻEDJAJEVS!!!!!
Человек
Ч
Латыши так говорят, как будто Шлесерс - не латыш. А ведь он - плоть от плоти, кровь от крови народной. Да к тому же еще и не самый худший представитель нации. А что? Богатый, ar pašcieņu, zina, ko viņš grib. И хочет дружить с Россией. А то, что немного при этом сворует - так кто же из латышей при власти не ворует? ХХ /Импровизация на тему: "Vācies tak vienreiz , Šleser."/
tiec vaļā
t
Godman - tiec vaļā no šī astoņkāja!
utji-butji
u
Šlesers: cilvēku izvēlē neesmu kļūdījies _______________________________ Cilvēki: šlesera izvēlē esam kļūdījušies
veste
v
lešinskis-šlepers us nebēdu...vē pēdējās [agonijas] dienās,šeptē...aiz Godmann-muguras!!! atbildība...Godmann !!!!
voška
v
to valsts iszadzēju,šeptmani...šleperi.patriekt no valdības...čokā,cik miljonus valsts zaudējusi... kā jau lielībdesa lielās..[.pastā nesamērīgi pacēla pakalpojumu cenas]...lielās re kā tagad, lidostā valsts iegrūda...miljonus...atkal lielās...savējos ieceļ,labās vietās...Godmann pūt pakaļā šleperam...kā es gribu,tā es MAUNU !!!
Dačuks
D
Ai, kā tas ķieģeļģīmis piegriezies!
edgars
e
Kāda NEKAUNĪBA nāk no šlesera iekšām! Ar Dievvārdu uz lūpām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas