Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Šlesers Dombrovski salīdzina ar ekstrasensu Kašpirovski

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
puaro
p
Esi pārliecināts, ka viņš Šveiku ir lasījis?
Igors
I
Nabaga Šlesers , galva tukša , bet tribīnē lekt un kaut ko buldurēt gribas tā , ka acīs cērtas. Tad nu nākas ķerties pie literāri apstrādātu muļķību gvelšanas ( galvenais - pats dikti apmierināts ar savu sakāmo , ka nemaz nemana , cik smieklīgs izskatās no malas ). Nu gatavais lajtnants Dubs no Šveika !
Valdis
V
Šizofrēniķiem šajā valsti arī ir savs viedoklis par Dombrovski...
Zina
Z
SLESERIS, SKELE, RIEKSTINS, KALVITIS, LEMBERGS IR NEKAVEJOTIES JATIES AUN JASODA AR PUBLISKU NAVES SODU PAR LATVIJAS VALSTS IZLAUPISAN UN GENOCIDU PRET LATVIESU TAUTU, KURU VINI NEIEROBEZOTI IR REALIZEJUSI VISUS PEDEJOS 20. GADUS. PEC SIEM MAITAM KARATAVS RAUD....
HELP
H
Suņu murgi
neļķu Alīna
n
Tev- Ļeščinski-šlesser - cietumā jau vajadzēja sēdēt par- Jūrmalgeitu, nemaz nerunājot, ka ir iztirgotas, piemēram Airbaltic tam krāpniekam Flikam, par tur visadām - pasta bankām u.t.t. Dombrovskis nezog un nenodarbojas ar oligarhu bagātību vairošanu, tā ka ej vien savā dekrēta atvaļinājumā.
pamela
p
Dikti cerēju,ka abi ar Šķēli pasēžot opozīcijā ,paliks prātīgāki,saprotot,ka iepriekšejās "aktivitātes" vēlētāji nav atbalstījuši.Nolkausoties šodien Saeimā Dombrovska pilnīgu noriešanu sapratu,ka горбатого могила исправит. Ainār,esot tik daudzus gadus politikā,valdībā ,no jūsu sasolītā mums JAU ! bija jādzīvo KOMUNISMĀ.Bet tu re',ka garām,JO tas viss bija balstīts uz Minhauzena idejām un TIKAI !! КУПИ --- ПРОДАЙ !18.gadus valsts ir izzagta un (AŠ)2 PIEPRASA Dombrovskim 2-u !!!gadu laikā izpildīt un piepildīt Lesčinska solīto gaišo KOMUNISMU !! Pie tam,kā par okupāciju,NERUNĀT !par pagātni- G-24 miljoni,Latvenergo 3 milj.,BB,Parex banku bankroti,pasta - 6 miljoni ,air Baltic 14 milj.digitalā Tv afēra, utt Kas atliek Dombrovskim? Kopā ar Rimševiču drukāt Ls.!? Man nav saprotama situācija POZĪCIJA - OPOZĪCIJA un cīņa NETĪRA savā starpā.Ja jau esat ievēlēti 100 "gudrās"galvas STRĀDAJIET VISI VALSTS !!labā,nevis apkarojat viens otru un tikai priecājaties par otra neveiksmi,pat liekot "pagales spieķos". (AŠ)2,esot pašiem valdībās nekādu paradīzi netikāt Latvijā sabūvējuši . JA NU VIENĪGI SEV !!! Ja kas Lesčinski,no Kašpirovska vairāk labuma tautai ,kā no AFĒRISTA O.Bendera !
KLM
K
Diena, šī klauna izteikumus atzīstot kā svarīgus, sāk līdzināties tualetes papīram
e.
e
Ja šī ir Dienas galvenā ziņa, tad var teikt, ka pasaulē viss mierīgi. Lai gan biju domājis, ka notikumi Lībijā, katastrofālais ielu stāvoklis vai pavasara kavēšanās ir ievērojamāki notikumi par viena opozīcijas deputāta izteikumiem.
sdasdsad
s
AK CIK RACIONĀLS VĪRIŅS, MĀCĪTĀJU PARTIJA VLJE. STARP MACITAJIEM UN KASHPIROVSKI PRINCIPALAS ATSHKIRIBAS NAV. ABI FANTAZJORI
Kauns
K
Cilvēki dzīvo ilūzijās, ka premjera partijai ir kaut kāda ietekme. Tiklīdz Dombrivskis un Vienotība ķertos pie reālajiem Latvijas izzadzējiem un tiem, kas glābjot kriminālo Parex ieveda tautu postā, uzreiz LPP, ZZS , SC un citi lielākie kretīni valdību gāztu. Patiesība ir tāda - gribi LV strādāt valdībā, tad nu pārāk nelecies ar oligarhiem. Protams, Šlesers ir darītājs - savu kabatu piepildīšanā.
Sēlis
S
Es par nedēļu nevaru tik daudz pied..st ci Šlesars vienā reizē,un ar briesmīgu smaku.
Oma
O
Kašpirovskim nav ne vainas! Buldozers savulaik nemitīgi drebināja visiem smadzenes, tāpēc jāsaka paldies, ka pieklusis, citādi Latvija sajuktu prātā!
Igaunija Rita Täks
I
L.cien.Šleser! Ludzu, ja gribat ko vertigu izteikties, skaitiet lidz 10, tad ,varbut ,varesim Jus uzklausit un spriest! Priesvelešanulaika, lejat "krokodila asaras2 tas mes pamanijam ar!,
Protams
P
Nav ko lielīt Šleseru. Šlesers kopā ar Šķēli ieveda Latviju purvā, bet Dombrovskim ar komandu pamaz spēka un drosmes, lai izvestu no purva. Dombrovskis seko naudas aizdevēju komandām, bet tiem vajag peļņu, ne Latvijas ekonomiku. Arī Latvijas banka uzkrāmēja stabilo latu, iekšējo devalvāciju. Nauda ir, bet neatvēl ražošanai, absurda situācija. Aizņemas, lai stutētu bankas, nāciju ved uz izmiršanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas