Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Šlesers: dzērājšoferiem jāatņem tiesības uz visiem laikiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aivars K.
A
Ja mums ir problēma ar nodokļu iekasēšanu no visiem, pacelsim nodokļus, lai no tiem, no kuriem izdodas iekasēt, nokāstu vairāk. Šlesers.
XXD
X
Ka sads kretins vispar var ienemt ministra amatu? Vajadzetu Sleseri, sievu piebarot ar kaut ko, piedzirdit ar kaut ko un tad redzes ko kergs, pasam berni ka ne ka aug.... Latvija ir nanakusi bistam asituacija kad kaut kas lidzigs Hitleram, stalinam, putinam ir paradijies pie Latvijas valsts stures.... Jacer, ka Latvijas prezidentam, kad vins atgriezisies no ASV, kads bus tik godigs, patriotisks un pateiks prieksa, ka ar sadu monstru nedrikst speleties, jo tas apdraud ne tikai Latvija valsti, latviesu tautu, bet ari Eiropas valstis. Vesture jau to pieradija vinam lidzigie monstri un nesenie notikumu Gruzija ari par to atgadinaja, kad kremla punduri okupeja Gruzijas valsti... Nenormalie ir laicigi janovac no valsts varas tuvuma. Pietiek speleties! Tik nekaunigi, bravurigi un ciniski ar Sleseru rotalajas W.Freiberga. Kadam tacu sis vajpratigais ir japtur kamer nav par velu un Latvijas valsts, tauta ir jatbrivo no si msla...
PILNAI LAIMEI
P
katrā ziņā frāze, ka "pret slepkavām jācīnās nopietni", izgaismo domātspēju. Tātad pēc ministra domām 10,000 noķerto ir slepkavas. Plus nu vismaz vēl tikpat, ja ne vairāk, ir nenoķerti slepkavas.
ZBL
Z
Tā kā Godmanis ir atkarīgs no Šlesera, tad viņam jāatņem tiesības vadīt valsti uz mūžu. Jau pietiekami sastrādājis muļķību un nepadarījis darbus.
PILNAI LAIMEI
P
Mani sajūsmina ministra doma/vēlme un dūre, ka varētu un vajadzētu kādam "sabojāt visu mūžu". Mīļi un kristietiski. Piem. kādam studentam, kas laimīgā kārtā nav izraisījis avāriju, jo nepavisam ne vienmēr tās notiek, bet 5000 Ls + tiesības nost uz mūžu - labs risinājums! Interesanti, ko par šādu uz mūžu potenciālu pievienotās vērtības "radītāju un maksātāju" teiktu finanšu un ekonomikas ministrija valstiskas domāšanas ietvaros? Ja šāds likums būs pieņemts, to vajadzēs īstenot. Ja ministram nav vairāk prāta, kā spēja "spriest" vien kategorijās: iebiedēt, sodīt, stiprāk sodīt, cietumā, uz visiem laikiem sodīt, tad, cerams, ministra izraisītajā brainstormingā piedalīsies arī kāda saprātīga būtne, kas rēķinās tautsaimniecības zaudējumus (10,000 + nav vien dzērājšoferi, bet arī pilsoņi un nodokļu maksātāji), bet varbūt pasviedīs kādu patiesi efektīvu ideju, kā šī problēma būtu risināma valstiski.
Tā tas ir...
T
Satiksme uz Latvijas ceļiem "sakārtota"autobusu maršruti slēgti,pasta sūtījumus var meklēt miskastēs un krūmos,Šlesers pošas "sakārtot" Rīgu - populistiska pašreklāma ir sākusies.
Toms
T
Kapec Latvijas valsti ministra amata joprojam stada cilveks kurs bija saistits ar korupciju Jurmalgeta, kur paglaba, vel nenoskaidrotu iekeslu del, bijusi prezidente Freiberga. Sis marazmatikis, kurs nav spejis iegut izglitibu uzpiez Latvijas iedzivotajiem savas sektas dogmas, un nu gribu telot putinu un komandet ka aizats, Sleserim butu jazina, ka Latvija ir Eiropas valsts, ka var jau nomainit uzvardu uz sievas uzvarda, bet ta aziata daba jau vien ir ta pati, latviesiem ir loti laba paruna, suns met spalvu, bet ne tikumu. Cik ilgi Latvijas valsti sadi kretini, kads ir slesers vel vares ienemt ministra amatu? Loti gribas sagaidit, ka atgriesisies prezidnets no ASV un so sapuvuso valdibu atlaidis un so degradejoso Saeimu padzis un ierosinas arkartas velesanas, jo talak jau vairs nav kur iet.
Brīnums
B
Ko tad ievēlēji?
Senais
S
Es nedomāju, ka tiesību atņemšana ir sods. Tā vienkārši ir realitātes piemērošana pret konkrētu subjektu, kam garīgās veselības stāvoklis liedz vadīt auto, vai kādu citu transporta līdzekli. Nevar taču aizbildināties, ka nezināja par leigujnu Par naudas sodu, kas tiešām ir sods, varētu padomāt, jo cietīs ģimene, dzērājs jau vienmēr atradīs sev dzeramo, bet ģimene cietīs. Nez vai tagad arī tiek praktizēta algas izmaksa kādam normālam ģimenes loceklim, un piespiedu darbs, bez ierunām. Bet autokonfiskācija ir vienkārši smieklīga, jo tagad nav problēmas dabūt braucamo, un ko gan valsts iesāks ar tiem lūžņiem.
veletajs
v
Protams, ka kaut kas sen jau nav kartiba Latvijas valsti, jau 17 gadus garuma, kops par ministriem tiek iesedinati impotenti nespejnieki, neprofesionali, neizglitoti, aprobezti sleserveidigim kastenveidigi, slakterveidigi, riekstinveidigi kretini. Latvijas posts un tragedija kada mes dzivojam ir radusies no ta, ka tadi neprofesionali/slinkis, egoisti, paslabuma mekletaji ka kastens, slesers, riekstins, demakova, slakters, veldre, seglins un pirms viniem ir tiesigi ienemt ministru amatu. Sodam par parkapumu ir jabut samerojamam, bet tas, ko sis aprobezotais, neizglitotais diletants ir ieplanojis ir vienkarsi vajprats un preteji jebkuram sapratam. Es esmu pret to, ka cilveks kurs ir iedzeris kaut gramu sezas pie stures, bet es esmu pret to, ka cilveks tiek par brauksanu dzeruma aplaupits gan morali, gan tiesiski, ka to ir pieradusi darit valdosa banditu klike. Ja tiktu istenots si , iespejams, ka slepti sizofreniska slimnieka, slesera idejas tad tiek sagrauta visa tiesibu sistema, jo tiesibas tiesi pastav, lai izvertetu un noteiktu sodu likumparkapejam. Kapec Latvijas valsts ir tik dasni apveltita ar sadiem idiotiem, kuri savus kompleksus, savu stulbumu tik neierobezoti var uzspiest lidzcilvekiem, ipasi jau ta rikojas sektanu partija LC/LPP.? Galvenais likums kads ir Latvija nekavejoties japienem ir, ka ja politkis ir melojis, zadzis, korumpejis, nemis kukulus, pa draugam iekartojis amata kadu partejisku pabiru, radu, milako, seksa partneri, radies un ir pieradits interesu konflikts uz muzu vins ir jaizsledz no politiskas aprites, no valsts parvaldess, tas ir tas kas trukst Latvijas likumdosana.
Kabula
K
Kāpēc, Ainār, atņem muldammaizi Marekam? un, vispār, šis ir valsts drošības jautājums, un to vajadzēja celt tavam partaigenossem Dzintaram, kuru šis jautājums skar arī dziļi personīgi..
[email protected]
h
Alkoholiķis rada problēmu nevis tāpēc, ka viņam nav tiesību, bet gan tāpēc, ka viņa rīcībā ir auto. Šlesers nevar saprast, ka tiesību neesamība nav šķērslis alkoholiķim. Problēmu varēs atrisināt tikai ar automašīnu konfiskāciju.
WALA
W
Vai tiešām jūs neredzat ka tā ir tukša pļūtīšana. Pie šāda soda ieviešanas mums varbūt būš mazāka dzērājšoferu statistika, taču letālu iznākumu ar bēgšanām no policijas būs krietni vairāk. Un ja tiesības noņems uz mūžu, domājat tas traucēs, jau tagad daudz un dazādu alkonautu braukā bez tiesībām. Tas kas šai sistēmai pietrūkst ir ir sistemātiska dzērāju ķeršana nevis tādas akcijveida ķēmošanās. Un tad var runāt par to ka ir jāpalielina sodi utt. tad kad ir pārliecība ka 90% no alkonaotiem ir reāli pieķert, nevis tad kad reāli pieķer zem 30% no promiļniekiem pie stūres.
nu neej pie ārsta
n
neviens ārsts nespēj ārstēt debilitāti jeb alkaholismu.
ja
j
pareizi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas