Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Piektdiena, 18. oktobris
Rolanda, Rolands, Ronalds, Erlends

Šlesers: Kargins un Krasovickis ir krīzes ķīlnieki

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KPSS
K
Labāk pastāstiet kā tie abi žideļi un vairākas bāleliņu valdības izsaimniekoja 90 gadu starptautiskos kredītus. Puse ķešā, otra puse depozītos un maksā procentus par visu. Apkalpotāji, smiekli nāk.
Vientulais vilks
V
Krizes skartajiem LAUKSAIMNIEKIEM gan nav tik treknu mulu un neviens paliga ari nedodas
Pelēkais Vilks
P
zigis 18:37 . Sargi savu pakalu? Cik lielu maisu iznesi no bankas pirms darijuma ar Parex? ================= ļaščinskis izņēma 156tkst lašu un nākamajā dienā atlika atpakaļ štuku, par kuru mums tagad stāsta. ļaščinskis mums ir varen gudrs un izmanīgs. ļaščinski ar pliku roku nepaņemsi..
K-K
K
... Jauns definicijas, Sleserisma, agregats - ... neko neredzu, nedzirdu, nesaku par savejiem, ar ko varetu tiem kaitet !!!
g8
g
Galvenais ir prokuratura noskaidrot tos kas privata banka kur ir daudz krievu mafijas nauda ieguldija VALSTS naudu, tadejadi padarot valsti par KILNIEKU. Seit mes nerunajam pat par kukuldosanu par labu lemumu KARGINAM un KRASOVICKIM laut lietot gandriz visu valsts naudu, seit mes runajam par KAITNIECIBU UN SABOTAZU!!
zigis
z
Sargi savu pakalu? Cik lielu maisu iznesi no bankas pirms darijuma ar Parex?
Vodka
V
Nu ja baņkieri paši jau neko sliktu neizdarīja! Viņiem bija lielas problēmas ar banku un viņi atrada labu risinājumu,kā tikt no nepatikšanām arā! Jautājumi ir jāuzdod atbīldīgajām amatpersonām ,kas pārņēma banku! Kāpēc tas tika darīts tādā stēigā un neizsverot visus par un pret! ? Kāpēc darījumam tika piešķirts slepenības statuss? Kāpēc vispār valsts nauda ir jāglabā privāt bankās? Jautājumu ir daudz,tik atbildes tādas paknapas!
Orange Monk
O
"Pirms neilga laika šie divi vīri bija bagāti un cienījami..." Phi, bagāti viņi ir arī tagad, -- nu noteikti ne nabagi, bet cienījami nekad nav bijuši. Viņiem gan daudzi ir apkārt uz vēdera ložņājuši, bičodami i sev, i savām partijām, bet šitos pižonus, sakot ar ielas aizbūvēšanu Jūrmalā vienīgi augstprātības dēļ, autofanošanu utml., pārspīlēto uzpūtību, neviens normāls cilvēks nav cienījis. Cik iestādes un kā tika politiski piespiestas kļūt par Parex klientiem? Vai kāds jau sācis aizmirst?
Arturs M
A
Labi,ka viņš vel nepiemetināja,ka šie divi tipāži kļuvuši ari par vislielākajiem nabagiem!Godmani,tak aizver muti Šleseram! Neraēli,vai ne?!:D
nu tak
n
JO IR STULBI. VISI GUDRIE BAŅĶIERI PATREIZ RAUŠ NAUDU.
Svins
S
nezinu, ko Šlosis mēģināja ar šo paziņojumu panākt. ļoti gribēja parādīt, cik ļoti viņš simpatizē tādiem uzņēmējiem kā K&K? un to, ka tā ir nodokļu maksātāju nauda, kas tika ieguldīta glābjot Parexu, un ka šie nodokļu maksātāji jūtās nedaudz apmesti, ka faktiski no viņu naudas K&K tiek maksāti procenti, kādi normālam cilvēkam sapņos rādās, tas tiek aizmirsts?
Svins
S
"Tīri simboliski, kad tika pieņemts lēmums pārņemt banku, es tur noguldīju 1000 latus, lai solidarizētos un parādītu, ka uzticos šai bankai. Ja valsts iet iekšā, tad bankai viennozīmīgi ir jāuzticas,” viņš klāstīja. __________________________ kāpēc tikai 1000 latus? kāpēc ne 100 000 latus? vai vēl labāk 1 000 000 latus? vispār šķiet, ka Šloseram sakāpis galvā. viņš uzvedas it kā jau būtu nogāzis valdību un kļuvis par premjeru. viņš tagad mums mācīs, kā dzīvot, gāzēt grītā un pelnīt lielo piķi.
Oskars
O
Kur Šlesers iemācijās LIET ŪDENI ? Kurā UNIVERSITATĒ viņam izdoti DIPLOMI ? Kur Šlesers saņēmis Latvijas PASI ,vai KNAB uzrauga Šlesera kontus?
:o)
:
"kad tika pieņemts lēmums pārņemt banku, es tur noguldīju 1000 latus, lai solidarizētos " - ha, ha, ha! Šis noguldījis 1000 latus! Viņam jau tie 1000 lati tas pats, kas mums 1 lats! Un ne jau krīze ir pie vainas Parex sabrukumam, cik abu K alkatība, jo ne jau krīze lika viņiem ieguldīt bankas naudu tik riskantos darījumos, bet alkatība!
targash
t
Kargins, Godmanis, tagad Šlesers saka: vajag atslepenot faktus par Parex pārņemšanu. Bet tad jau beigtos politiskas spekulācijas ap Parex. Kā tad vienotība ietu uz vēlēšanām? Tagad Šlesers pasaka - Kargins ar Krasovicki nav tik melni kā viņus mālē. Īsts vīrs, kādam vājākam politiķim tas nozīmētu ievērojamu popularitātes kritumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas