Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 19. oktobris
Drosma, Drosmis, Elīna

Šlesers: Latvija ir spērusi pragmatiskus soļus attiecību uzlabošanā ar Krieviju

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
L.Grantins H-86,LRTT
L
Ja nodevibu un d.... lisanu sauc par pragmatismu,tad sim krievu mafiozi delam,kurs sodien sevi deve par Sleseru,ir taisniba. Godmanis,kurs ir savukart zidiskas izcelsmes ar so dranki ir uz vienu roku !!! Ka viens ta otrs latviesus neieredz !
dzintars
d
Gruti uzminet kurs Sleseram jumts. Vins ir neaizskarams Latvijas politika un viennozimigi, lielakais bledis. Godmanis vinu aizstava. Klusejot par slesera riciba ir fatiska atbalsts. Krievija ir okupejusi lLatviju de Facto, bez karaspeka. Velu visiem jaukus deju un dziesmu svetkus
lno
l
Rupji, bet patiesi:)
Viesulis
V
Mēs tiešām esam izveidojuši ļoti pragmatiskas attiecības ar Krieviju - Latvija četrrāpus, bet Krievija ar ņirdzošu smīnu - aiz muguras....
lux
l
Es ari uzskatu, ka īstais nosaukums varētgu būt " Slesers, Kalvītis par Krievjas naftas dolāriem izveidojuši sev izdevīgu iznesa projektu, tā klūstot par ES vājāko punktu, kā ari paver vēl plašākas iespējas Krievijas kriminālo finansu līdzeklu ieplūšanai Lavijā tās piektās kolonas uzturēšanai. Ta ir , kad stratēgsku nozari vada neizglitots izbjis centra spekulants.
riņķī apkārt
r
tas viss ir labi - kravas plūsmas, personiskās tikšanās utt, tikai - nekādu divpusēju vienošanos par lietām, kas jārisina ES kontekstā, lai arī cik tas mums pirmajā mirklī liktos izdevīgi.
tie soļi, ko te
t
daži ir 'spēruši" dodami pases Krievijas kriminālajai pasaulei mums ilgi traucēs. Atņemiet beidzot tās pases!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "pragmātiķi".Muld kā pa ķešu. Krievija ir zirgā, jo zina tik daudz par jums un ES boržo, ka visas ES tautas makšas par jūs grēkiem Nopirkta jums tā drudzība. Nopirkta. Par ES tautu naudu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas