Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Šlesers lēmumu par attieksmi pret valdību nevar pieņemt ātrāk prombūtnes dēļ

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
durnis
d
Nu tik jaunpupīši VIENĪGIE strādā... muldētāji... un lielībnieki.. Jaginstva ar mīļām bitītēm...
RUNCIS,KURU,VISI ZINA!!!
R
šleseru izsuutiit no latvijas , un vi'na visu bandu , kurai neruup valsts , nost ar taadiem , kuriem viss vienalga , kas notiek valstiii , lai samaksaaaa, BEIDZOT PARTIJA SAVUS MILJONUS PAR IEPRIEKŠEEEEEEJAAAAM VEEELEEEŠANAAAM. . kur skataaas VILNIIITIS!!!!!!!
Mirdziņa
M
Drošīi vien Aināriņš sarunā darba vietas kaut kur Ķīnā . Varbūt mēs varēsim ūdeni no Rīgas eksportēt un tā beidzot Aināriņš mums meitenēm nodrošinās 50 000 darba vietas, jo ir dažādi smēlēji, bet skaidra ūdens smēlēji vēl Latvijā nav iedomāti.
Šampēteris
Š
Izpriecas pirmajā vietā, valsts pagaidīs ! Nav jau nekas tāds noticis, lai Šķēle vai Šlesers sāktu strādāt valsts interesēs.
Terorists
T
Pareizi Ainār,nevar aizmirst lietussargus un izbungātos SAEIMAS stiklus.Un kur tad vēl kaunpilnā Godmanīša padzīšana no siltā ķebļa. Un ja vēl pieskaita kluso vienošanos starp JL un TP apejot popu konglamerātu tad lai tagad JL arī pagaida ko nu pāvests izlems.
Inde
I
Kur ta būs Lieldienās, pie pāvesta, vai?
Viesulis
V
Atslēdzneiks ar savu vienu rievu, kas atrodas ne smadzenēs, var iet pupās - tāpat ir skaidrs, ka Pirmās pakaļas valdībā neies. Valdim ir jāmeklē pārbēdzēji no slīkstošajiem kuģiem.
kurzeme
k
Vai kads ir paskaitījis,kad šlesis ir Latvijā un ,kad nav.Reāli viš te reti parādās.
Inga
I
es nesaprotu...Vi tgad žurnālistiem tā māca rakstīt? kaut kādas šausms.
J
Nu neies Kampējbuldozers šajā valdībā un neies darīt labu valstij. NEGAIDIET. Valsts viņiem abiem ir dziļi vienā vietā.
bestia
b
Ainaarinn , es varu braukt tev liidzi ?
jokers
j
īsten valstsvīra cienīgs arguments... izvairīšanās no atbildības ;-)
Yo
Y
Jocīgi - Šlesers jau kopš janvāra taisās pārņemt valdību, bet kad jānoformulē attieksme pret atbalstu tai, tad, izrādās, neko bez trim nedēļām nav spējīgs izdomāt. Attieksme viņam jau sen galvā
nr.2.
n
Kampējbuldozers -------------- tas ir labais!
pamela
p
Lesčinskis ceļo tur,kur nolikta tikšanās ar Kremļa vaukšķiem.Neba tu domā,ka ar Klintoni .Uz to pusi jau nekad šis mērglis nav lūkojies,jo tur nav VDK padomnieku. Man žēl,ka Dombrovskis ir tik naivs un cer,ka Lesčinskis ko līdzēs viņa valdībai .Pavazās aiz deguna un UZMETĪS! JA Lesčinskis domātu par valsti,ne savu kontu un Dombrovska piesmiešanu ,visu sariktēt NETRAUICĒTU NEKĀDAS Lieldienas,jo arī Premjers būtu ar mieru olas šogad nekrāsot. Kā Šķēle,tā Dombrovskis izmanto kritisko situāciju valstī,lai uz šī trokšņa viļņa celtu savu "nozīmību"un reitingus,BET viņu darbība ,pareizāk ANTIDARBĪBA - BEZDARBĪBA norāda uz pretejo. KAD pie valsts stūres sagaidīsim ĪSTU!!!!!!!!VALSTSVĪRU? ar azbesta mugurkaulu? Tieslietas ZZS ,satiksmi LPP/LC ?!Mīļā tauta, tad vēl Premjeru - KABANOVAM un Prezidentu - Kornam !Tālāk vairs nav kur!!TĀ PAT NAV VAIRĀK VALSTS,BET POLITISKO KRETĪNU HUMPALU AMATU TIRGUS!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas