Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +9 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Šlesers pašreizējā "Dienā" saskata Sorosa organizāciju roku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Guntis
G
ja jau saskata Sorosa roku, tad turpat arii Vienotiibas roka. tagad buus PLL roka. peec aptauju datiem - Vienotiibu atbalsta ap 17% veeleetaaju, PLL - 7%, sheit Ainaars var aptuveni pareekjinaat, par cik samazinaasies "Dienas" lasiitaaju skaits. kaut gan ljoti shaubos, vai shiem cilveekiem tieshaam ir interese pelniit naudu ar "Dienu". izmantot savai publicitaatei un veeleeshanu reklaamai - tas gan, nedaudz arii popularitaates celshanai peec veeleeshanaam, bet to, - ai, kaa vajadzees!
kleperis
k
vismaz bez aplinkiem varam zinat, ko Diena lobes! Es ieturesu distanci...
pakausis
p
"raksti avīzē "Diena" ietekmēti netikšot un publikācijas būšot objektīvas" un rindkopu zemaak - ""lējuši netīrumus pār Šleseru", un tagad tā vairs nebūšot." :)))))) es esmu apaljsh... bet kantains :DDD bet nu kopumaa jau raksts riktiigi kolosaals.. paldies lielais miiljais Shleser ka tu tomeer neietekmeesi tipo Dienu.. haha.. lasot starp rindinjaam - iespeeja ka vinjsh nespeetu ietekmeet Dienu nemaz netiek apskatiita, tikai tiek pateikts ka vinjsh to nedariis.. nevis nevar - bet nedariis.. jauki te pie mums :)
patiesība
p
Es personīgi neesmu nekāds sorosietis,drīzāk kādreizējā Latvijas ceļa fans,bet es nekādi nevaru atbalstīt un kaut ko pozetīvu teikt par Šļeseru,Šķēli un viņu ar Stendzinieka palīdzību zommbēto apvienību jau ļoti neglīti pret tautu,ka šļesers izvēlējās nosaukumu apvienībai iedomājaties ,jā viņi Par Labu Latviju,tā ir klaja nirgāšanās par bezdarbniekiem,kredītu apgrūtinātajiem cilvēkiem,kur taisni Šļesera politika ...gāzi grīdā...noveda pie valsts un iedzīvotāju pārprastas rīcības uz labklājības sasniegšanu.Un tagad Šļeseram nav kauns aicināt tautu atkal viņam uzticēties,kur viņš sevi vēl vairāk degradēja stājoties draudzībā un apvienībā ar klasisko kampēju,valsts resursu izputinātāju šķēles kundziņu
Lauķe
L
Šī lapele,,Diena" vairs pat neder dibena slaucīšanai, kur nu vēl lasīt !
Astrīda
A
Ja tas tā būtu, kādēļ tas būtu slikti. Soross Latvijā ir darījis ļoti daudz laba. Daudz, daudz, daudz vairāk ka pats kungs - runātājs. Daudz vairāk ka PLL pa visiem kopā.
šausmas
š
Mīļais Ainār, ar ko tev nepatīk Soross? Ar to, ka viņš ir par demokrātiju un cilvēktiesībām. Kā tev nav kauna, Ainār, vai tiešām tevis nebija mājās, kad Dievs kaunu dalīja?
elizabete
e
šlosi,Tu esi liels zaglis un savu biznesu neizdosies sakārtot,jo vienkārši netiksi pie varas, un savu fiktīvo aktieri varēsi sūtīt mājās!
he he>SC vai PLL /citas nav
h
šlesers man riebjas, tāda dabiska nepatika.. pret tukšgalvjiem-buldozeriem šķēle man riebjas par to, ka dumjš, bet glums (kā dēle) urbanovičš - 3.ais tēva dēls..ne to naivs, ne to aktieris.. bet par lāčuku ar zāģi mazliet tā kā taisnība.. lielie griezieni bija tieši nabagu galā var jau teikt, ka šleserators un godmanis būtu darījuši tāpat, bet.. tagad to var tikai minēt, kā viņi būtu darījuši lāčuks grieza, aci nemirkšķinādams.. ķirurģija bez anestēzijas :) katrā ziņā, 'āzis kozjolam draugs', var manipulēt ar to, ka.. 'viņi' negrieza.. ak, bet, lai jau paliek gan jau nosprāgs šleserators un lāčuks.. eh, kaut ātrāk Dievs mūs visus atpestītu no šīm nebeidzamām šausmām, jo paši sevi atpestīt mēs nespējam
Tā viņš ir
T
Uzrakstu šo komentāru, lai pēc tam uz mūžīgiem laikiem aizvāktu diena.lv no sava interneta browsera...
SC vai PLL /citas nav/.
S
mēs esam vareni!!! 19:24 07.Aug. Tiešām ,Dombrovskis ļoti daudz ir izdarījis, ko neatļāvās neviena ES krīzes skartā valsts, tas ir: Viņi nespēja apzagt savus pensionārus ,bet lāčuks to spēja! Viņi nespēja atņemt darbu veselām ģimenēm ,bet lāčuks to spēja! Viņi nespēja savus cilvēkus aizdzīt svešumā ,bet lāčuks to spēja ! Viņi nespēja aizslēgt skolas ,slimnīcas,bet lāčuks to spēja ! Viņi nespēja ceturto daļu iedzīvotāju pataisīt gada laikā par bomžiem, bet lāčuks to spēja utt,ujp.... ko Viņi nespēja ,to lāčuks taisās vēl 4 gadus turpināt : griezt,melot ,klalnīties svešzemju kungu priekšā ,melotmelotmelot.... .
Человек
Ч
С головкой ту-ту? При чем здесь ссылка в Ютъуб на Жириновского?
Человек
Ч
Шлесерс с Козлом дело знают. Они -- люди дела. Они сделают Латвию счастливой. И вы сами об этом знаете.
KLM
K
''lējuši netīrumus pār Šleseru'' ................................................. ...................................... Nelietīgā Diena, vai tiešām nevarēja liet ne vis netīrumus, bet mēslus - tas šim augsti izglītotajam kungam vairāk atbilstu....
XXX
X
Smieklīgi! Šlesers tik daudz stāsta, par ko un kā tagad Diena rakstīs un kā vairs nerakstīs, ka viņa pūstais ziepjuburbulis "Šīs draudzības [ar Koziolu] dēļ raksti avīzē "Diena" ietekmēti netikšot" pārplīst turpat pie viņa lūpām.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas