Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Pirmdiena, 14. oktobris
Minna, Vilhelmīne

Šlesers pirms krīzes pieļāvis kļūdas, taču tas neesot bijis ļaunprātīgi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
K-K
K
... SLESER! VAI ESI ARI APOLOGETIKAS MEISTERS ???? ... Visiem pietika jau ar SLESERISMU !!!! ... Taja laika, taukmulu, un no 2008. g. lidz vakardienai laikam nelasiji, sava vareniba ietinies, nevienu kritiku ... un tadas bija simtiem ar bridinajumiem ... ... tagad beidz gvelzt !
Dienai.
D
Portāls Diena atļaujas ievietot visļaunprātīgākos komentārus,nu īsta mēslu kaste ,kur katrs var iespļaut ko grib.
zhulik
z
Šitam netikai spļaut vajadzētu......
  • 0
  • 0
Iepriekšējā komentāra ievietotājam.
I
Par šādiem komentāriem ,tu esi saucams pie atbildības,un tiesājams par goda un cieņas aizskaršnu pret visu Slesera ģimeni.Tu esi atrodams,un tev var draudēt lielas nepatikšanas ,par šādu publisku ,ļaunu zākāšanos internetā.
oluh
o
davai, derzai! iesūdzi mūs visus par zākāšanos internetā! par tava goda (kura tev nav!) un tavas cieņas aizskaršanu! mēs tevi savukārt iesūdzēsim par ... iemeslu, nebaidies, atradīsim!
  • 0
  • 0
Iepriekšējā komentāra ievietotājam.
I
Par šādiem komentāriem ,tu esi saucams pie atbildības,un tiesājams par goda un cieņas aizskaršnu pret visu Slesera ģimeni.Tu esi atrodams,un tev var draudēt lielas nepatikšanas ,par šādu publisku ,ļaunu zākāšanos internetā.
par vēlu
p
Aināram jau pirms krīzes vajadzēja nomainīt vārdu-LAIMNESIS ,SAULVEDIS, vai VISVARIS ŠLESERS. STENDZENIEKAM TO VAJADZĒJA PAREDZĒT UN IETAIKT.žēl gan, tagad jau drusku par vēlu.
STULBS VIŅŠ
S
ZINAM, TĒVS TIK STULBS, KA PAT SLEPKAVOJA. GARĪGI VESELIE TO NEDARA. MĀTE TIK STULBA, KA ŽĒLOJA SLEPKAVU. TĀDS PUĻĻĻĻĻĀTA ĻEĢEJEVA PAKAĻA VIŅŠ IR.
Oskars
O
Bet kur LIKUMU ieväeroäsana un visur par LILÄAM käläudäam MAKSÄA.
erty
e
paraudi Ainār tad jau tauta tev noticēs un ievēlēs atkal...
Re
R
Arodbiedrības visu laiku teica - palielināsim algas, palielināsim pensijas. Diemžēl iepriekšējo valdību vadītāji nebija ar gana stipru mugurkaulu un mēģināja izdabāt demonstrantiem pie valdības mājas. Gala rezultātā sanāca tā, ka liela daļa ekonomikas bija saistīta ar biznesu, kas balstīts uz kredītiem, nevis uz reāliem ieņēmumiem par saražotu preci vai pakalpojumu. Šai daļai noteikti var piekrist, jo ik vienai valdībai ir jaatceras, ik reiz, kad vini izdaba kada prasibam, vini dzen pamatigu robu budzeta, jo nauda ir janopelna un tad jatere, nevis uz kaut kadas izdomatas naudas, apmierinat visu prasibas.
GRUPA
G
LATVIEŠU VALSTS UN TAUTAS IZVAROTĀJS
Tā ir.
T
Nu ko tad lai saka par ASV,un citām gudrajām pasaules valstītīm un gudrajiem politiķiem,kur ekonomika bija uz augsta viļņa,un viss gāja gludi,kā pa sviestu. Un tagad atkal otrs krīzes vilnis gāžas pāri pasaulei,un neviens nezin ko īsti nezin ko darīt ,kā saglābt un apturēt lejupslīdi ,jo zaudējumi ir sākušies milzīgi un neaptverami.Arī Latviju sagaida zaudējumi,jo visi taupa naudu,un neviens pat negribēs vairs aizdot.,un nu atkal Slesers būs vainīgs.Pasaules ekomomika brūk kopā,un cietējas visvairāk būs mazās jaunattīstības valstiņas ,kuru ekonomika ir maza ,un atkarīga no daudz kā,un citiem.Praktiski Latvija izšķist pa vīlēm ,un zaudē savu identitāti ,kā neatkarīga valsts ,jo mēs nespējam vairs dzīvot neatkarīgi,jo parādu jūgs mūs ieraus kā melnajā caurumā,un izšķīdinās pasaules globālajā ekonomikā.,ka mēs,kā valsts Latvija, paliksim tikai nosaukuma pēc.Latvijas politiķiem būs grūti ko prognozēt uz priekšu,jo tas ,kas darbojās agrāk ,tagad vairs nedarbojās,un būs vajadzīga liela gudrība un vienota politika un ekonomika ,lai noturētos kaut cik ,lai pilnīgi neizšķīstu.Jāatceras,ka pasaule mainās ik minūti ,un visas lietas iet uz norietu.Tas ir paredzēts,un tas ir neizbēgami un tuvojas un notiek. Patiesību zin Dievs un Dieva pravieši,un bez viņiem šai laikā vairs neiztikt.
zex
z
tu mūlāp,tevi no turpmākām vē trakākām kļudām,...var pasargāt,vienīgi KAPS
Visu gaišu.
V
Lasot šos komentārus,redzams,ka Latvijā ir tik daudz dīkdieņu,kuri sēž internetā un neko citu nedara ,kā aptiesā tos cilvēkus ,kuri kaut ko dara. Kā jums nav kauna ? Vai jūs paši esat bez vainas,un tik pareizi,ka varat nonicināt un norakstīt citus? Lai ko jūs te neteiktu par Sleseru,jūs neviens neesat pat viņa mazā pirkstiņa vērti. Jā ,cilvēks ir darījis,dara,un nereti arī kļūdījies,bet vai tāpēc viņš ir jānicina,jāzaimo.Ja pats Dievs nevienu nenicina un nenoraksta,bet piedod,un dod iespēju cilvēkam laboties un dzīvot uz priekšu,tad ,kas tad jūs tādi esat,ka atļaujaties sevi turēt augstāk par Dievu,un zaimot visus un visu ,kas nāk jūsu acu priekšā?Ja cilvēks atdzīstas savos grēkos,tad pats Dievs viņam piedod,un nevienam cilvēkam vairs nav nekādas tiesības to cilvēku zaimot un nonicināt.Ja jūs to dariet,tad vai tad jūs sevi turat augstākus par pašu Dievu. Jūs paši tiksiet zaimoti un nicināti,jo tā darbojas sējas un pļaujas likums. Ko sēj ,to nopļausi. Tad nu sēdi un gaidi ,ka pār tavu galvu nāks nicinājumi un zaimi,jo esi godam tos nopelnījis,citus nicinādams.Ar ko tad pats esi labāks,ja neko citu neproti ,kā ņirgāties,un apsaukāt cilvēkus,kur tad ir tā tava lielā gudrība.? Nedari otram to, ko negribi ,lai citi dara tev. Pieņemies prātiņā,un atmet šo ļaunumu. Dod gudrus un labus padomus,tad arī pats tādus saņemsi,kad būs vajadzība,bet nevis sēdi pie interneta,un ķengājies.
KLM>Vārds
K
Ar humoru - lai gan nepārvaldu franču valodu, tomēr, nu brīnums, sapratu uzrakstīto....
  • 1
  • 1
Vārds
V
bla, bla, bla...bla... bla... bla..... bla... bla... bla... bla, bla, bla...bla... bla... bla..... bla... bla... bla...bla, bla, bla...bla... bla... bla..... bla... bla... bla...bla, bla, bla...bla... bla... bla..... bla... bla... bla...bla, bla, bla...bla... bla... bla..... bla... bla... bla...bla, bla, bla...bla... bla... bla..... bla... bla... bla...bla, bla, bla...bla... bla... bla..... bla... bla... bla...bla, bla, bla...bla... bla... bla..... bla... bla... bla...bla, bla, bla...bla... bla... bla..... bla... bla... bla...bla, bla, bla...bla... bla... bla..... bla... bla... bla...bla, bla, bla...bla... bla... bla..... bla... bla... bla...bla, bla, bla...bla... bla... bla..... bla... bla... bla...bla, bla, bla...bla... bla... bla..... bla... bla... bla...bla, bla, bla...bla... bla... bla..... bla... bla... bla...bla, bla, bla...bla... bla... bla..... bla... bla... bla...bla, bla, bla...bla... bla... bla..... bla... bla... bla...bla, bla, bla...bla... bla... bla..... bla... bla... bla...bla, bla, bla...bla... bla... bla..... bla... bla... bla...bla, bla, bla...bla... bla... bla..... bla... bla... bla...bla, bla, bla...bla... bla... bla..... bla... bla... bla...bla, bla, bla...bla... bla... bla..... bla... bla... bla...bla, bla, bla...bla... bla... bla..... bla... bla... bla...bla, bla, bla...bla... bla... bla..... bla... bla... bla...bla, bla, bla...bla... bla... bla..... bla... bla... bla...bla, bla, bla...bla... bla... bla..... bla... bla... bla...bla, bla, bla...bla... bla... bla..... bla... bla... bla...
  • 4
  • 2
zex
z
pareizi bij. KGB leščinski-šluseri,....citi kuri pieļauj kļūdas kļust,...pliki un nabagi,...bet tev svoloč, iznāca otrādi !!!!!!!
DELETE
D
pat nelsu! :) šlesers pats ir kļūda, nelabojama, tāpēc jāizdzēš!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas