Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Šlesers: Tiklīdz Soross pieklauvē pie durvīm, tā valdība ir gatava pārdot airBaltic

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
:)
:
Ar ko Soross ir sliktāks par Fliku?
melim
m
Ainars pats aizmirsa, ka kaaa satiksmes ministrs pedejaa dienaa vel parakstija Flikam izdevigu ligumu. Tajaaa laikaa visa prese vel rakstija par to, nu vins to gaz virsuu Dombrovskim. Meli, tev ir juceklis galvaa, jo tu neatceries ko runaa. Tikko paris dienas atpakal Slesers teica, ka SAS ligums bija spekaaa un ka jauno ligumu ar Fliku bija jataisa tadu pasu kaa veco, bet tagad saka, ka SAS ligumam vairs nebija nekada speka. Nu Slesim iestajies Alzheimers.
Kaza
K
Ak dievs! Slesis ir galigi nojudzies. Ja taa butu kaa vins saka, tad Dombrovskis prokuratura nesniegtu iesniegumu par Flika un Slesera ligumu! Nakamreiz Slesis oficiali pazinos, ka valdiba uzpieda Fliku panemt airbaltic zimolu! Fliks liedzas, negribeja, jo vinam naudas nav par ko par to samaksat, tad nu valdiba iedeva vinam atlikto maksajumu - vari nomat valstij par naudu, pat ja neesi samaksajis! Nu kaaa?
b_d
b
Kas tad Šlesim ir pret Šķēles mīļāko uzņēmēju? Greizsirdība? :)
Alma
A
Nē, nē ,nē! Abi nav godavīri! Godavīrs ir tikai Andris, jo viņš ir bagāts, skaists un gudrs. Bet Ainārs nav godavīrs, jo viņš ir nesmuks un negudrs ubags.
KLM
K
Vai Šleseram kāds nesāk klauvēt galvā : Nosit Repši, nosit Repši... .................................................. ............................................................ .......... Kāds tur brīnums - gēni spēcīga padarīšana...CIETI !
!
!
Apbrinojami, kur ik ritu speku smelas tadi godaviri ka Ainars un Aivars. Pasaule tik liela, visur Sorosa tikli un cilveki, bet Ainars un Aivars celas, sanemas un dodas pasaule. Tadu domas un gribasspeku! Apbrinojami. Kad atveru inbox, prieksa jau ir Ainars un Ainars - abi kaut ko raksta, uz visam pastkastitem vairakas reizes nedela. Soross bloke pieeju sim vestulem, ta ari nezinu, kas viniem tik loti sap, ka ir bijis jaklust par rakstniekiem. Man skiet, sajos pratos tikst kada izmisuma bumba, tadel zemak esosie runas organi ir kluvusi vienkarsi nekontrolejami. Un man nav nezdodzina, ko aizdot siem izmisusajiem cilvekiem, kas te raud - par Sorosu. Vakar visus izpirka kaut kada nezinama huliganu banda.
Andris
A
Ainar, ko cepies? Nu, lai taču pārdod un miers. Cik tad var tās Flika dēles, kas pie AirBaltic piesūkušās, barot? Vai varbūt arī tu tur kādu asinslāsīti izsūc?
aiva
a
šlesera pēdējais glābjošais salmiņš - soross :(((
aiva
a
hehehe džeķi atkal pacēluši SOROSU. baida kaķus ar plaušu.
aivars
a
Parastā Šleserjūgenda apmaksātā propaganda. Šlesers apkrāpis valsti – atkal! Un tagad mētājās ar apvainojumiem, cerēdams, ka kāds tiem ticēs.
Džordžs S.
D
kad beidzot šleseram izbeigsies vārdiskā caureja, būt tak gājis ārstēties uz Tvaika ielu viens īsts mutes bajārs
Kirsbaums
K
Parastie Vienotibas meli. Protams, ka ir speka pedejais ligums, nevis kaut kad agrak parakstitais un so pedejo atbalstija Dombrovskis un Gerhards. Un visticamakais si traca iemesls - Fliks trauce Vienotibai pardot AirBaltic Sorosam.
aivars
a
Lēts populisms no PLL zagļu bandas. Jocīgi – bet nesen Šlesers tā mīlēja privatizāciju. Caur to varēja apzagt visu Latviju... Cerams pēc vēlēšanām, Šlesers drīz būs aiz restēm kopā ar Šķēli un Lembergu.
grieze
g
Šlesers iet pa fāzi.Laikam beidzot sapratis,ka ar to premjera vārda piesaukšanu galīgi ieberzies.Nespīd.Labi,ja vispār ievēlēs.Izskatās,ka būs atkal jāiet Ķengaragā uz ielas.Kā dzīvi iesācis,tā arī būs jāpavada. Cilvēki vairs nav duraki un par tādu meli un zagli vairs nebalsos.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas