Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Šlesers vispirms grib redzēt Dombrovska rīcības plānu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Paija
P
Kāds pazemojums JL - izstrādāt priekš Šlesera savu rīcības plānu.. Repše un Šlesers - nesamierināmi ienaidnieki taču....
cops
c
LPP/LC vienreizēja iespēja parādīt sabiedrībai,ka viņi ir gatavi palīdzēt ar saviem gudrākajiem spekiem un nākt to vietā,kas populisma vadīti bēg no darba,cerot ka tā viņi kļūs populārāki.
^
^
Cik te daudz neloģisku tipu.
nekas neiznāks
n
korekti ,ka piedāvā , bet šamējiem jau nav ministru līmenī zinoši cilvēki....
Rižās fans
R
Rižā rullē!!! Rižā rullē!!! Visi pamūk malā!!!
Viesulis
V
Atslēdznieks atkal gudras un pilnīgi tukšas runas sviež laukā - ne viņam ir kāda sajēga, kas tas Rīcības plāns ir, ne kam tur ir jābūt iekšā, ja nu vienīgi - noteiktam otkatam priekš Atslēdznieka kabatas un viņa pakalpiņiem labvēlīgi lēmumi. Pats viņš jau gandrīz gadu izsaimnieko Rīgu bez jebkāda Rīcības plāna - tikai skatās, kur var gūt kādu pašlabumu. Viss beigsies, ka pilsētā saimniekos visādi krimināli purni, visas vietas būs pa kreizi un labi izdāļātas bez jebkāda ekonomiskā pamatojum, pilsēta zaudēs UNESCO pasaules kultūras mantojuma statusu un gudrākie rīdzinieki dosies prom no pilsētas, jo tā būs totali sacūkota. Labāk nodokļus maksāt kadam novadam nevis šim blēdim!
standzinieks
s
A. Šleseram radies iespaids, ka pēdējā laikā JL līderi ņirgājušies par Tautas partiju, veltot tai ne pārāk glaimojošus izteicienus par šuneļiem, kas rej pie sētas, un tamlīdzīgi. ............. Šleseram sajucis, kuru partiju viņš pārstāv, vai arī Šķēle pasūdzējies?
un
u
Vai tad LPP viens SHlesers visu lemj? Citu nav?
xxxl
x
Žēl skatīties, kā JL tagad slienājas ap aku, ko paši piespļāvuši.
kleo
k
Šleseram patiesībā vajadzētu būt pateicīgam un laimīgam par šādu piedāvājumu. Tagad, kad melnsvārču partijai vēlēšanās draud fiasko, tāpat kā visam oranži melnajam pīrāgam.
Pičuks
P
Bars ļautiņu, kam nav nekādu plānu, viens otram prasa plānu.... Nu va ta kauns ir, ko?
he
h
dombrovskis mīlas pilnam acīm skatās āboltiņā - nez kādu vel gudrību savā tukšajā paurī šī būs izštukojusi forši būtu, ja šlesers ieietu šajā valdībā, rudenī ar vienu slotu varētu izslaucīt mēslainē nu ja, dombrovskim vieta jau apsolīta - evropā.. musurs ar treknajiem vaigiem
Terorists
T
Ko tad Ainārīts var prasīt to kā Rumpītim ne maz nav!!!!Andris arī prasīja,prasīja,bet neko neizprasīja kaut šāmējam bija savi ministrīši. Un no šīs koalīcijas JL+LPP/LC iznāktu laba karikatūra.Sēž Ainārs pie ministru galda un trin dunčus,bet divi LIELIE BURTI A padod tecilu un pārbauda vai dunči ir gana assi un labi iedursies RUPĪŠA un MARSIEŠA mīkstajās miesās kas zemāka par jostas vietu.
targash
t
Par PVN celšanu: tepat Dienā izlasiet "Par nodokļu politiku Latvijā", autors R.Klēfelds PVN celšana un IIN samazināšana nebija kļūda. Turpiniet.
Dzinchis
D
Parex banka/tas gan līdzinās noziegumam/,PVN pacelšana.Turpināt vai pietiks?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas