Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +6 °C
Skaidrs
Trešdiena, 16. oktobris
Daiga, Dinija, Dinārs

Sliktajā savs labums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
smaidulis smaidītājs
s
ak, šis paravietis, zanderu māris! :))) jā, tā ir liela uzdrīkstēšanās vai arī stulbums - samaisīt kopā dažādas tiesību un ekonomiskas sistēmas un cerēt, ka gan jau kaut kas tur pats par sevi sanāks! :))) hei, pravieti, visupirms izproti atšķirības un tad raksti! Eiropas (t.i. kontinentālā daļa - un tikai!) vērtības (sociāla ekonomika, rakstīts likums utt) ir apdraudēta tādu 'praviešu' jeb drīzāk jau pajoliņu dēļ. p.s. 'štati' nav saprotams vārds latviešu valodā. vai jūs gribējāt teikt - 'pavalsts'?
lno
l
...kā pozitīvi piemēri minēti Kolorādo, Delavēras un Floridas štati, kuros tiek veidoti pedagogu darba kvalitātes kritēriji _______________________ Varbūt atcerēsimies, ka to jau mēģināja JL, un pēc negatīva saeimas balsojuma Repšes valdība demisionēja?:)
paregis
p
Latvijas situācija daudzējādi ir atšķirīga - mūsu budžeta sektorā strādājošie nebauda nedz tiesības ātrāk pensionēties, nedz garākus atvaļinājumus vai citādi dāsnākas sociālās garantijas kā privātajā sektorā strādājošie ____________________________________________ _________________________ Zandera kungs ir īsts ākstsbet nekas cits viņš nav nekad bijis.Slima suņa murgi.Vai budžetniekiem par kafijas strēbšanu un sēdēšanu "draugos" vēl pienākas īpašas tiesības.Bet nebudžetnieki-tie Zanderaprāt ir liekēži un blēži.
Ieva
I
Ar tiem izcilā darba kritērijiem ir ļoti sarežģīti. Piemēram, tās pašas veselības aprūpes reformas, kas tiek veiktas pēc principa, ka, lūk, tajā un tajā valstī viss ir tā. Bet jautājums, vai tajā un tajā valstī ir tāds pats slimnieku sastāvs. Retorisks jautājums, jo, salīdzinot ar piesauktajām ES valstīm, mums ir daudz problēmu....Taču slimnīcu slēgšana, uzliekot tikai pacientus, nevis naudu, kaimiņiem, pie mums skaitās laba reforma...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Progresīvos premjere izmanto kā zibensnovedējus

Par to, cik iemeslu demisijai jau ir sakrājis aizsardzības ministrs Andris Sprūds, kāda aprēķina pēc premjere neprasa Progresīvo deleģēto ministru nomaiņu un cik ilgi izturēs Apvienotais saraksts, ar...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas