Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 12. oktobris
Valfrīds, Kira

Sociālie partneri atbalsta minimālās algas palielināšanu līdz 225 latiem no nākamā gada

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vai
v
šeit kāds var informēt- cik ir minimālā alga citās Eiropas Savienības valstīs???? Gribētos zināt....kurā vietā būsim ar saviem 320 eiro...
ak vai
a
Pakaljaa...jo tur vairaak maksaa nedeeljaa,nekaa Latvijaa meenesii
  • 1
  • 0
Juris
J
Tam ir jēga tikai valsts/pašvaldību darbinieku atalgojuma palielināšanai. Privātie pārsvarā dara kāgrib. Tiks vairāk tereta nodokļu maksātāju nauda!!!............
kam pieliks?
k
To minimumu palielināšanu vinnēs valsts struktūrās strādājošie, bet vienam nelielam uzņēmējam tās ir sakas kaklā. No kā paaugstināt to algu? Prātigāk būtu palielināt neapliekamo minimumu, jo valsts struktūrās strādājošie tāpat ir priviliģētā stāvoklī, bet uzņēmējs katru minūti domā, kā nopelnīt un samaksāt kosmiskos nodokļus.
humorists
h
nuka pastaasti, kaadaa sakaraa sie ir privilegjeeti? driiksti arii sagatavot versiju, kur valstij jemt truukstosho naudu peec ieteiktaa nodoklju samazinaajuma?
  • 0
  • 0
silenieki
s
un aicina CITUS vairāk strādāt,lai sile pilnāka. Nekur alga nav atkarīga no darba daudzuma.
silenieks fredis
s
padomju cilveek, alga ir atkariiga arii no 57 238 citiem faktoriem, bet nevienaa darba vietaa tev nemaksaas algu par to, ka tu ieskrien darbaa uz 5 minuuteem. Par citiem tu, badaa mireej, neuztraucies, vinji tev eest neprasa un arii neprasa lai tu vinju vietaa nodokljus maksaatu.
  • 0
  • 0
Noris
N
naudu mums vajag, jo vairāk jo labāk. Bet esmu mozahists un man nepatīk eiro:)
Maskavas vilciena mashiinists
M
Nepatiik tikai tukshos vaardos, darbos tev jebkaada nauda patiik :P
  • 0
  • 0
sens
s
minimalo algu tulit japacel uz 300 latiem nevajag nodarboties ar propagandu 2014 gada tas vel janodzivo lidz 2014 gadam varari nenodzivot....
neapliekamo miminumu vismaz 150 ls
n
Ir japalielina ar nodokliem neapliekamais minums, jo minimalas algas palielinasana neko nedos, jo darba devejs vienkarsi nemaksas minimalo aizbildinadamies ar sliktiem ienemumiem un viss.
Koments
K
Nākošajā gadā inflācija "apēdīs" šos 25 latus ar uzviju, tā kā tas neuzlabos minimālo algu saņēmēju dzīvi. Ja darba tirgus nepalielināsies, tad būsim spiesti piekrist strādāt par minimālo algu un nevajag spriest, ka minimālo algu saņēmēji ir neizglītoti, vienkārši daudziem nav mūsu valstī piekļuves pie labi atalgotām darba vietām.
jautaajiens
j
Pastaastiet, kaa tad sie juus spiediis? Ar macheti pie riikles, automaatu pie muguras vai citaadi kaa? Un kaapeec citiem ir sii pieeja, tikai jums nabadzinjam nav? Varbuut premjeram juus adopteet un iemaaciit kaa jaadziivo?
  • 0
  • 0
Jukums
J
Kārtējais signāls darba ņmējiem - laidieties prom no šīs valsta, kamēr vēl iespejams.
..
.
Tikai ir milziiga atshkjiriiba-tur par darbu maksaa...maksaa par virsstundaam,dubultaa par briivdienaam un Banku holideji ir apmaksaati pat ja tu seedi maajaas.
  • 1
  • 0
bon voyage
b
Jaunajaa miitnes valstii juus jau gaida ar sarkanu paklaaju, orkjestri, kavaleeristu goda sardzi un bezmaksas Ferrari un divstaavu gjimenes maajas atsleegaam. TUR arii buus jaastraadaa.
  • 2
  • 1
:)
:
knab ari šos tēriņus ieskaitit valdošās kliķes priekšvelešanu tēriņos un pēc tam pārtēriņu iekasēt no partijām
FREDS.
F
Nu loti normali, bez populisma, un gazi grida, lai veicas Valdibai un visam iesaistitajam pusem. Neskatoties uz visu si ir labaka valdiba, paies jau laiks kamer tos visu ieprieksejo savaritos meslus satiris.
Vārds
V
feini, ne... cik iedzivotajiem lidz ar to tiks atnjemtas tiesibas sanjemt GMI un pabalstu?
  • 1
  • 1
vineta
v
Tas ir apsmiekls pie Latvijas augstajām cenām ! Ministrijas darbiniekiem 225 ls ir vienas vakariņas, kamēr citiem iedzīvotājiem ar to būs jāizdzīvo visu mēnesi !!!
humorists
h
Tad straadaa un nopelni vairaak. Un atradinies no stulbas melosanas - ministrijas darbiniekiem nav taadu algu, lai 60 000 meenesii vakarinaam izteereetu. Vai tik neesi kaarteejaa profesionaalaa panikas ceelaaja? Minimaalaa alga jebkuraa valstii ir apsmiekls.
  • 5
  • 8

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas