Laika ziņas
Šodien
Migla
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Sociologs atlaides pensionāriem saista ar vēlēšanām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Buba
B
Te pavasarī - jāceļ cenas, te ( nejauši sakrīt, - pirms vēlēšanām !), - vedīsim pa velti. baltiem diegiem šūts. bet pēc būtībasd, - ir (gan) bagātākas valstis, kur pensionāriem ir atlaides vai pat braukšana par brīvu, - bet zināmās stundās, t.i. TIKAI ĀRPUPUS MAKSIMUMSTUNDĀM
Inara
I
Saeimas vēlēšanām-Nils Ušakovs
ll
l
Nu 8.20 e-talons, manuprāt nav bijis! Pirms cenu celšanas bija 7.20 Ls. Bet neprāts jau ir tas, ka samaksās atkal tā mazākā daļa, kam nav atlaides , vēl arī par šiem. Un kādi labumi tad būtu paredzēti tiem pensionāriem, kas nedzīvo Rīgā (un parsvarā ir latvieši)?
minna
m
Ak, tāpēc 20 braucienu e-talonu vairs nepārdod par 8,20Ls kā iepriekš, bet 9,00 Ls...
Brand New
B
Kas būs nākamais - Šlesakovi atteiksies no atalgojuma par labu Imantas bērnu nama audzēkņiem??
abc
a
strādājošie pensionāri nevizinās, viņi brauc uz darbu :)
bonuss
b
No vienas puses labi, no otras - arī citi, strādājošie pensionāri jau tagad vizinās par puscenu. Kā to izkontrolēt? Līdz šim dotie atvieglojumi gan netika saistīti ar vēlēšanām.
juhans
j
vienīgais labums, ka liela daļa sveštautiešu pensionāru ir pieņemuši kaimiņvalsts pilsonību pa šo laiku, lai uzlabotu savas pensiju lietas, tāpēc kā vēlētāji Ušakovam viņi ir m iruši. Es arī domāju, ka ta sir lēts triks pirms vēlēšanām. Kā tad domā izčekot, kurš pensionārs strādā, kurš nē, vai arī šodien nestrā'da, rīt strādā?
Ieva
I
Protams, ka priekšvēlēšanu triks, jo pensionāri ir tie aktīvākie vēlētāji, turklāt lieca cerība, ka nobalsos par tētiņu Šleseru, kas to zagļu bandu (jo nebija tā informācija presē diez kāda cildinošā) vedis pie prāta.
...
.
te tev nu bija - iespējams samazinās braukšanas cenas sabiedriskajā transportā Rīgā! uz kurieni tik ļoti tas nestrādājošais pensionārs brauc?? Cita runa visi strādājošie - mammas un tēti, arī viņu vecāki, mazie un lielie skolasbērni - reāls piķis nāk, ja nesanāk pa zaķi braukt. būtu jāsaka: kāds prieks! bet kaut kā mute neveras...
rīdzinieks
r
Necik sen Rīgas Satiksme prasīja dotācijas....Runāja, ka jāpaceļ biļešu cenas. Tagad izrādās, ka naudas netrūkst, lai gan vadība nav mainījusies. Izrādās arī valsts un pašvaldību kapitālsabiedrības var blefot uz velna paraušanu un nevienam atbildība nav jānes. Vai var uzticēties tiem, kas nepārtraukti citus uzskata par idiotiem? Kurš blefo šoreiz ?
!
!
Žurnālisti varētu pajautāt RS, ko tā domā par šādu iniciatīvu. Ne viens vien atzītu, ka RD jau tagad nesedz visus izdevumus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas