Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Soda policistu par Kairiša un Grigorjanas video publiskošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nesaprotu
N
Kāpēc būtu jāsoda policists šajā gadījumā, ja viņš ir publicējis video, kas ir uzņemts publiskā vietā un publicēts nekomerciāliem nolūkiem? Vaitad informatīviajiem nolūkiem arī nav atļauts publicēt materiālus par policistu darbu bīstamību? Pēc apraksta spriežot viņiem uzbruka. Kurus video tad ir atļauts publicēt, nepārkāpjot datu aizsardzības likumu? Ja mēs varam internetā redzēt kā mašīna uzbrauc uz Brīvības pieminekļa, kā jaunieši atkailinās utt. Ar ko šie video atšķiras?Īpaši svarīgā persona šeit redzama?
*****
*
Tāpat kā ir nevainīguma prezumpcija, mūsu tēvzemē ir policista nelietības prezumpcija - vai kā populārajā sengrieķu parunā - "skoļko volka ņe kormi u bika ... vjo rovno tolšče"
zemnieks
z
A kad SODĪS policistus par smēķēšanu ,darba pienākumu veikšanas laikā .Kāpēc man būtu jāsēžas PIESMĒĶĒTĀ busiņā .Busiņš pieder pašvaldībai .Kā tur ar tiem 10 metriem un sabiedriskām iestādēm.Policistiem LIKUMI ir jāievēro .
Liene
L
Kad , kur un cikos ir publiskota Asmikas Grigorjanas adrese, intīmi dati par šās personas privāto dzīvi, dati par mantisko stāvokli utt? Ja pareizi atceros, bija pieejami fakti par pretīgu sieviešu dzimtes personas uzvedību sabiedriskā vietā pret savus pienākumus veicošām personām - ir fiksēts, ka viņa iepļaukājusi policistus, spērusi viņiem un izteikusies necenzētiem vārdiem. Orvels savulaik pateicis visu!
:):):)
:
NU JA ,citus gan var rādīt pat pa tv un komentēt,bet šie jau no citas kastas.....
Vispār skumji...
V
Ja Kairiša izdarības uzņemam kā jokus, tad policija arī tikai pajokoja! Skat, kā Andris Bērziņš arī pajokojis ar skatītājiem!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas