Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Otrdiena, 15. oktobris
Hedviga, Helvijs, Eda

Šodien amatu zaudēs Latvijas pasta vadītājs Veiss, viņa vietā plāno iecelt Vītolu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
muša
m
Tagadējie cirvji neatšķiras no vecajiem. Varbūt tomēr jāpameklē tādi, kas nav cirvji?
roze
r
Kā mācīja Ļeņins - jāieņem pasts, telegrāfs un dzelzceļš. Augulis Lemberga uzdevumā ieņems dzelzceļu (ar ātrgaitas vilcienu uz Maskavu) , pastu un .... Telegrāfs būtu LMT vai Lattelecom?
kas vainīgs?
k
Augulis malacis? Tagad iepriekšējo ielikteņu vietā tiek salikti Lemberga ielikteņii! Vai ir bijis konkurss uz šīm vietām? Nav bijis. Ja šādā veidā tur ielikteņi tiks mainīti, liela nauda aizies kompensācijās.
dopings
d
Interesanti, kāpēc Lembim pēkšņi ievajadzējies pasts?
Jakrins
J
Liekat tak tam Šleseram vienreiz mieru. Jau 1,5 gadus Pastā šiverē tēvzemieši, kuri vienīgais ko pa šo laiku ir izdrījuši ir noveduši pastu līdz kliņķim un nospēruši visu , kas nebija piesiets...
rausis
r
Tad jau laikam tagad Augulis pats nesīs malku uz pasta nodaļām? Jeb viņš nesīs ogles? Jeb ko?
ierednis
i
Augulis ir malacis, jo dara to, kas ir jadara visiem V.Dambrovska ministriem, ir janomaina visi ieprieksejie ielikteni, ieredni, kuri ir srtradajusi Godama, Gaila, Birkava, Skele, Kalvisa valdibas, jo vini ir novedusi Latvijas valsti bankrota, vini ir sasedinti amatos pec partiju piederibas, pec radniecibas, pec darugu, radu, pazinu piederibas. Pilnigi ir neizprotams, ka Ekanomikas ministrija jau gadiem sez tada Zaiga Liepina, kura ir nekauniga, aprobezota, pielideja un pilnigi nekompetenta neviena jautajuma un ka tas ir ta to var uzzinat no citu ministriju iededniem, kuri smejas par sis ierednes darbibam ikviens kuram ir bijusi jel kada darisana ar so ieredni. Tai pat laika, esot EM amata, ne Stokenbergs, ne Gerherds, ne Kampars nav atlaidis so ieredni no darba. Tas tikai apliecina to, ka Latvijas ministrijas valda draugu, pazinu, radu, partiju piederibas darba iekartosans princips.
Bučumūlis
B
Valsts uzņēmumu bļodiņā vadītājiem lokamais ir treknāks nekā privātbiznesā, taču bļodiņu saimnieks jebkurā brīdī var atņemt! Un nepietiek ka vienam saimniekam esi bučojis pakaļu un laizījis rociņu. Nāk vēlēšānas un skat jau saimnieks cits:)))
ko?
k
A kur palika Šlesera kvēlie apgalvojumi ka PASTS tiek sakārtots ??? Kāpēc atkal pēc viņa visu pārkārto un pārkārto? Vai kādreiz tiks izvērtēti ministru drausmīgie neveiksmīgie pārkārtojumi? Kurš izvērtēs Šlesera mahinācijas esot ministra krēslā? Ko īsti nozīmē POLITISKĀ atbildība? Kurš lūdzu var paskaidrot???
nu
n
nevar teikt, ka augulis bāž amatos tikai savas partijas biedrus, paglupais sm valsts sekretārs matīss un vietnieki pamanās arī savējos iebāzt, kur vien nav slinkums kantaingalvis židkovs andulis sēž amatā visai stingri, nils freivalds, kuru ar lielām pūlēm izmeta no ministrijas un jūras administrācijas, ticis pie jauna, nu jau mūžīgajai ļubļinai - brālis digitalists jāieslidina siltā vietā... utt utt jaunas sejas - vecas vietas, jaunas vietas - vecas sejas
skepse
s
labs :)
atpile
a
īss, bet varen skaists ir tas pasta direktoru mūžs
no prezidija
n
Veiss ir loti labs LP vaditajs, kapec vinu atlaiz?
Lulū
L
""Nav normāli, ka pastniekiem laukos pašiem ir jānes malka uz pasta nodaļām, lai uzturētu siltumu," teica U.Augulis." Bet tā taču bija arī tad, kad A.Vītols bija pasta tehniskais direktors. Tam nu ar Veisu nav nekāda sakara !!! Kārtējais politiskais lēmums, mainoties Satiksmes ministram. Un A.Vītols nav nekāds pasta līdzšinējais tehniskais direktors. Šo amatu viņš jau diezgan sen ir zaudējis.
rega
r
Nelaime jau tā, ka šie "savējie" cilvēki nav sava amata speciālisti. Tāpēc jau viss tiek nolaists īdz kliņķim. Te jau ir atkal vecais st;asts par profesionālu pārvaldību.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas