Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 17. oktobris
Karīna, Gaits

Šodien ASV telekanālā rāda «Padomju stāstu», Šnore uzrunās Nacionālo preses klubu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
galvas dakteris
g
Jaa, ja uz robezas staaveetu nevis 40. gada viiri, bet sodienas superpatrioti no komentiem, tad sarkanarmija kaa saaktu mukt, taa apstaatos pie Amuuras :D Tik daudz par uraapatriotismu. Nacionaalo naidu veicinosi stereotipinji komentaarus neprasa.
diemžēl
d
gan jau būs kaimiņu propogandisti un traucēs...Tie taču nesaprot citas tautas.
Zelma Birzniece
Z
Svešās varas ir samaitājuši daļu latviešu tautas,un tas irsvešo varu lielakais noziegums pret mūsu tautu.Tagad galvenais uzdevums apzināties savas kļūdas,pārdomāt un izdarīt secinājumus un tikt galā ar kalpa dvēseli.Ilgajos apspiestības gados latviešu tauta zaudējusi interesi par politiskiem jautājumiem.Paldies Edvīnam Šnorem,kas mudinās tieši jaunatni apzin āties mūsu tautas vēsturi-bez pagā.tnes apzināšanas nav nākotnes
hmm
h
"par padomju zvērībām domāju jau sen visiem viss skaidrs.domāju ka tiem skatītājiem labāk aizdomāties par rietumu gļēvulību" __ Es pēc filmas aizdomājos par latviešu gļēvulību. Kā Somija cīnījās, bet latvieši savu valsti atdeva uz paplātes un turpina atdot vēl sodien, iztapīgi runājot okupantu valodās, savēlot pie varas utt. Ne jau Rietumi ievēlēja Rīga Domi, tā kā gļēvulīgajiem latviešiem agri vai vēlu būs jāiemācās paskatīties uz sevi.
ieva
i
Lloti priecaajos ! Latvijai peec iespeejas vairaak jaastaasta par muusu veesturi un muusu probleemaam ,kas saistiitas ar okupantu nostaaju un Kremlla atbalstiito politiku Baltijaa.. Aarvalstiis nav vispaar informaacijas par te notiekosso... Pat Centraaleiropas valstiis cilveeki neko par ssiim sausmaam nezina... Un pilniigi nopietni aicinu -aktualizeet jautaajumu ,par Latvijas pilsoniibas piesskkirssanas paartraukssanu un civilokupantu repatriaaciju ... Jo mums draud Palestiinas situaacija ,ja neko nedariisim...
amis
a
Zemnieku bada nāve un 'kultūras revolūcija'
lno
l
Par kādiem 60 miljoniem atbildīgs bija MAO. ___________________________________ Tā taču ir greiza informācija?:))
Zigurds
Z
Spriežot pēc "amis" informācijas bijis ir saturīgs, laba līmeņa raidījums.Cerams, kad E. Šnore atgriezīsies varēsim uzzināt ko vairāk.
amis
a
Vēl dažas piezīmes par šo programmiu... Ar 'Glodomoru' iepazīstināja premjers Juščenko. Viņam radinieki tur badā nomērdēti. Domāju ka tas daudz efektīgāk nekā ja par to kāds latviešu vai krievu vēsturnieks stāstītu. Tāpat Hitleru ar Staļinu salīdzināja viens žīdu vēsturnieks, kurš arī par Marksu paskaidroja. Atkal tas piedeva salīdzinājumiem ticamību. Programma pacēla jautājumu kā jaunieši var nēsāt/reklamēt Che Gaveras atribūtiku [t-kreklus, cepures, meitenes bikini ar Che Gaveras bildēm utml] Parādija dažas pasaulslavenas modeles ar tādiem un tad pateica cik upuru Che ir radījis. Vienīgais iemesls kāpēc to skaits ir desmitiem tūkstošu, ne miljoniem... Kubā jau nav tik daudz iedzīvotāju. Pašreizējā ASV politika, vai politiķi nekur netika minēti. Programmā bija tik vēsturiski fakti.
Paldies!
P
Paldies par ieskatu - domāju, ka redzēja retais. Filma, protams, iespaidīga, arī ierunāta labi.
amis
a
Tikko kā noskatijos Glenn Beka progrmmu kur komonisms tika pielīdzināts Hitlera režīmam. Edvīns runāja kādas pāris minūtes stāstīdams par līdzībām starp komunismu un nacismu, No SOVIET STORY redzējām tik izvilkumus, bet tie efektīgi bija ievīti programmas saturā. Sociķiem programma droši kā dadzis acīs. Noslēgumā tika secināts ka komonisms ir nobendējis vismaz 100 miljonu cilvēku pagājušā gada simtenī. Par kādiem 60 miljoniem atbildīgs bija MAO. Glenns salīdzināja Staļinu, Hitleru, Che Guevara un Mao. Programma nebija reklāma SOVIET STORY, bet gan amīšiem parādīt kur noved marsisms-staļinisms respektīvi 'progresīvisms'. Domāju ka ši programma šo uzdevumu paveica. Tiem kas vēl nav SOVIET STORY redzējuši, silti iesaku to noskatīties.
rezumē
r
Nelaimīgais padomju režīma upuri, tu ar savu bļaustīšanos pierādi tikai to, ka filmas veidotājiem taisnība.
жорик
ж
Тупой фильм, специально для тупых америкосов.
malacis
m
malacis, tagad amerika redzēs patiesibu par okupāntiem un okupāciju baltijā.
lauķe
l
Malacis Edvīn! Novēlu neapstāties tikai pie šīs vienas filmas, bet uzņemt turpinājumu par Kremļa sarkanajiem nacistiem un vinu pakalpiņiem Latvijā. Droši vien šobrīd Antonijas ielas namā ne vienu vien rausta žagas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas